Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ne zamannnnnnnnnnnnnnnnnnnn hadı yaptırınnnnn sende temmuzda bebişine kavuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

siz neresindesiniz peki? valla mutlaka halledin o işleri çocuk için hele çok önemli .sorma yaaaa pembe domates diyorlar böyle domates görmedim getiriyim hepinize :):)
Eşim haskova,ben burgazliyim.çok güzel olurdu mis gibi ağzım sulandi bak şimdi:)küçük hanım biraz büyüsün halledicez inşallah bizde.
Geçmiş olsun zerbas.12. haftaya gelmissin maşallah.önümüzde bir ayida atlattın mı hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle.çok dikkat et kendine.
kızlarrrr biz aşılama yaptırabilirikkkkk

Hayırlısi olsun canım.guzel haberler alırız inşallah çok yakında senden

Bizimde kontrolümüz vardı bugün herşey normal dedi dr.bir sıkıntı yok çok şükür.1 kilo700 gr cik olmusuz:)sonraki kontrolümüz38.haftada geç degilmi ya dogurursam ozamana kadar:)

Bizimde kontrolümüz vardı bugün herşey normal dedi dr.bir sıkıntı yok çok şükür.1 kilo700 gr cik olmusuz:)sonraki kontrolümüz38.haftada geç degilmi ya dogurursam ozamana kadar:)

oyyy kocaman olmuş, biz de görelim bu haftaları inşallahh, bizimki en son 150 gr dı Kuzum valla açıkçası yuhh demek istiyorum 31. haftadasın ve seni 7 hafta sonra mı çağırdı halbuki daha sık çağırması lazım

Kuzum benim kafa yerinde değil sanırım :)eşime bile diyorum ozamana dogururum ben diye ama o uyardı beni 4 hafta sonraya çağırdı 35.hafta oluyor.biz normal mi sezaryen mı nezaman belli olur diye sorduğumuzda 38.haftada demişti dr.sanırım o aklimda kalmış:)zaman çok çabuk geçiyor nehar bir bakmissin sende 30'lu haftalara gelmissin...

hayırlısı canımcım hakkımızda hayırlısını nasip etsin Rabbim

Kizlar merhaba nasilsinzzz

Kizlar dun dr a gittim adetin 4.gunuydu eski sonuclari da goturdm bir sorun yok dedi kocisin test sonucunda bir orani dusuk buldu ama sebebi budur diyemem dedi..ultrsnla bakti alttan ..temiz dedi klomene baslatti haftaya gidicem tekrar yumoslar icin

Asbecim hayirli olur insss asilama yaptirblckmissinz cnn diledigin gibi olur umarim

hamile olduğum haberine tebrik yazan arkadaşların olduğu bir mesajı gördüm demin.şuan hepsi hamile
Allah başkası için sevinene dua edene zamanı gelince veriyor hediyelerin en güzelini.
o tebrik mesajlarını okurken annem kardeşim kutluyormuş gibi sevindiğimi ağladığımı hatırlıyorum.tekrar tekrar okuyup mutlu oluyordum.
o kadar hakkımız var ki birbirimizin üstünde helal edin canım arkadaşlarım.
hiç görmeden etmeden ettiğiniz dualar için Allah sizden razı olsun,sizin dileklerinizi de kabul etsin inş.

şimdi bebeğim benimle,karnımda,belki birkaç hafta sonra kucağımda olacak.
teyzelerine güzel haberler vereceğiz inş.
sonra tek tek onların bebeklerinin haberlerini alacağız,sevineceğiz,dua edeceğiz...
Allahım bu birliğimizi sevgimizi hiç bozmasın...
hepinizi o güzel yüreklerinizden ve yanaklarınızdan öpüyoruzzz

Cnm eger hakkim var sa helal olsn sende helal et..gercktn hic birbirimizi tanimasakta aramizdaki durum cok farkli inss hep boyle gider..cnm saglikla bebgini kucagina alacagn gunleride duyariz inss.Rabbim yardimcin , yardimcimiz olsunn.

Kizlarr klomen gunde 2 kez aliniyor ya mesela sabah ikisini birden mi atiyoruz yoksa sabah 1 aksam 1 tane mi atilack..

hadi hayırlı olsun canım değerlerinin güzel çıkması sevinç kaynağı inşallah ilk takipte alırsın meleğini eşinin oranı kaçki canımcım
Asbecim hayirli olur insss asilama yaptirblckmissinz cnn diledigin gibi olur umarim
dr. eşimin haftaya alacağımız test sonucuna göre aşılama yapabiliriz dedi canım bakalım haftaya alalım da bir sonuçları ona göre konuşacağız hayırlısı hakkımızda ama inşallah neharın hisleri tutar da şu an bebişim benimledir hiç gerek kalmaz aşılamaya falan inşallah
amin canım aminnnnn ne güzel bir yazı duygulandırdın yine beniiii eğer varsa kat ve kat helali hoş olsun sende esirgeme bizden canım bu cümleyi
Rabbim miniğinin resmini de sağlıkla hayırla bizimle paylaşmanı nasip eder inşallahhh
Kizlarr klomen gunde 2 kez aliniyor ya mesela sabah ikisini birden mi atiyoruz yoksa sabah 1 aksam 1 tane mi atilack..
canım dr.un söylemedi mi bildiğim kadarıyla 3tane verdiyse sabah-öğle-akşam kullanıyordu arkadaşlar ama ne olur ne olmaz sen bir dr.una danış bence canım ben hiç klomen kullanmadım çünkü direk iğne yaptılar bana

Cnm eger hakkim var sa helal olsn sende helal et..gercktn hic birbirimizi tanimasakta aramizdaki durum cok farkli inss hep boyle gider..cnm saglikla bebgini kucagina alacagn gunleride duyariz inss.Rabbim yardimcin , yardimcimiz olsunn.

helal olsun cnm bir hakkım varsa.Allah razı olsun güzel duaların için... darısı tez zamanda sana inşşşşşşşşşşşş.

helali hoş olsun cnmmm.. inş. o günleri de görürüz teyzesi,ben hala inanamıyorum amaa

bu arada ablamı çooooooooooooooooooooooooooooook özledimmmmmmmmmmm ablam okuyorsan eğer bana dua etttttt

Canlar görümcemin bugün aşılaması var 11de dualarınıza ihtiyacım varrrr
Feryalim içinde dua edelim lütfennn onunda dualarımıza ihtiyacı var hemde çokkkkkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…