10 gün kadar canım inşallah tabi bir aksilik çıkmazsa beslenme açısından çok iyi olucak eşim yok diye boşluyorum kendimi çok yemek yapmıyorum orda kayınvalidem sağolsun doyurur beniinan orda bahçede oturmak bile insana yetiyor fırsatım olurda nete girebilirsem mutlaka yazarım zaten sizde benim için bol bol çalışın bol bol kızlar yapın bana
rimelcim çok geçmiş olsun inanıyorum ki hiç bişey olmıcak gönlünü ferah tut Allah a emanet olun
zeynooooooo kız yakışıklıyı gezmeye mi götürüyosun oh ne güzel kız bizim kv ler hemşeri çıktı desene ama bizimki vatandaş falan değil burda doğmuş çünkü.
Valla senin oğlanın taliplisi artacak ben sana söylim resim koydun maşallah yakışıklı çifte vatandaşlık dedin buda bir artı yani inş.asbeyi kandırıp kızını almazsın
biz çok istiyoruz da Rabbim zamanını bekliyor inşallahhhh gerçi benimki rezervli canım biliyorsun feryalimin benim kız
ama belli mi olur ikiz üçüz olur o zaman bakarız tabi
gidin iyi bir dinlenin gelin canımcım ne güzel k.v ile iyi anlaşıyorsunuz sanırım maaşallah maaşallahhh
zeynooooooooo demek eşin Bulgaryaalı haaa, oraya gitceeeeeennn. bırak len bu havaları bırak benim kızım olsaydı anneanne tarafından Parisliydi taaaammm mıııı, oğlunu Paris'e damat alırdım beee beeeeeenn
alaydın alaydın açaydın kollarına da gel diyeydin ama oğlan çıkarttın :):) neyse ikinciyi kız yaparsın ya nolcak ozaman hoooppp paris hopppp bulgaristan takılırız işte :):):)
ahahahhahaa berdel yaparız sen de 2.ciyi kız doğurursan
hoşgeldin aramıza tatlım Rabbim bekletmeden yollasın miniklerimizi inşallahhhhbenimde adetim 20 haziran bende bekliyorum bu ay kızlarr benide akleyin çalışmalara :)
berdel mi yapcaksınız ay ne güldüm kızlar yaaaheherhhehehehe olur ozaman şimdi anlaştık dünüşü heh şöyle ya :):):) üzgünüm kızlar 3.üm oğlan olursa ozaman alırım kızlarınızı artık :):)
hoşgeldin aramıza tatlım Rabbim bekletmeden yollasın miniklerimizi inşallahhhh
berdel mi yapcaksınız ay ne güldüm kızlar yaaa
kız 3.üyüde mi yapcanız maaşallahhh maaşallahhhhhh
hadi hayırlısı kuzummmmvalla 2.nin bile başını bağladıkeeee ne demişler en az 3 :):) Allah kısmet ederse tabiki şimdilik böyle diyoruzda birinciyi doğurunca ne deriz kısmet :):)
zeynepcim bizde bulgaristan gocmeniyiz.ara ara gidiyoruz.bahçeden herşeyin dogalini yemek gerçekten çok lezzetli ama gene de burası ayrı.neresine gidiyorsunuz?ayrıca nikah işlemleri uzun sürüyor mu?canım ben gecen hafta girdim 22+2 miydi neydi yani 23.haftamda girdim doktorum öyle istemişti yok canım ya gayet belli olur seninkide sonuçta ona göre büyütüyorlar yinede randevu almadıysan bir sonraki haftayada alabilirsin ama dediğim gibi sonuçta artık herşeyi yerli yerinde olduğu için gözükür bence.
asbelovecum bizde iyiyiz işte eşimle perşembe bulgaristana gidicez inşallah bi 10 günlüğüne sonra doktor kontrolum düğünümüz felan var gelip bir ay kaldıktan sonra yine gidicez heycanla valiz hazırlıyorum evde :)
Canlarım dualarınıza ihtiyacımız varrrr rimelimizin kanaması olmuş akşam dualarımızı esirgemeyelim YA ŞAFİ çekelim çekebildiğimiz kadar
zeynepcim bizde bulgaristan gocmeniyiz.ara ara gidiyoruz.bahçeden herşeyin dogalini yemek gerçekten çok lezzetli ama gene de burası ayrı.neresine gidiyorsunuz?ayrıca nikah işlemleri uzun sürüyor mu?
iyi akşamlar kızlar....
rımele geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir.
benimde en erken 14 ünde gelmesi gereken kırmızılar bu gün geldiokulda karşılaştığım için ağlayamadım bile şimdide misafir bekliyorum.ben üstüme düşeni yaptım sıra eşimde.tesadüf yarın akşam yine Dr.lar ile randevusu var bakalım ne olcak.tatile çıkmadan yumurtalama dönemimde olcak inşallah.gerçi bu ay olmayan birdahaki ay nasıl olcakki iyice umutlarımı yitiriyorum
iyi akşamlar kızlar....
rımele geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir.
benimde en erken 14 ünde gelmesi gereken kırmızılar bu gün geldiokulda karşılaştığım için ağlayamadım bile şimdide misafir bekliyorum.ben üstüme düşeni yaptım sıra eşimde.tesadüf yarın akşam yine Dr.lar ile randevusu var bakalım ne olcak.tatile çıkmadan yumurtalama dönemimde olcak inşallah.gerçi bu ay olmayan birdahaki ay nasıl olcakki iyice umutlarımı yitiriyorum
Orayı duydum ama bize uzak.kızımız dogsun bizde nikah için gidicez inşallah.bol bol tazecik mis gibi kokan domateslerden yersin bol bol:) iyı gezmelerohhh ne güzel :) eşimler tırgoviştedeler eski cumaymış ismi ben sadece gecen sene gittim ama çok memnun kaldım tabi ordada türk bulgar ayrımı çok var türkçe konuştuğunda bulgarlar laf felan söylüyorlar ama eşimin köyü çok güzel.benim kayınvalidemler genelde orda ben babama vekalet verdim birkaç belgeyle kıyılıverdi nikahım o çok kısa sürüyor sonra aldığım evlilik belgemle multi vize diye birşey varmış ona başvurdum oda 1 haftada geldi artık istediğim gibi girip çıkış yapabileceğim yani şimdi işte oraya gittiğimizde vatandaşlık için başvurucam belgelerimi zaten hazırlamıştım test felan ediceklermiş sanırım evliliği gerçekmi değilmi diye yani anlıyacağın bir adliyeye birde nüfüs müdürlüğüne işim düştü
Umutlarını yitirme canım.bak bir evladın var çok şükür ben inanıyorum 2.de gelecek.
Orayı duydum ama bize uzak.kızımız dogsun bizde nikah için gidicez inşallah.bol bol tazecik mis gibi kokan domateslerden yersin bol bol:) iyı gezmeler