Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Gözünüz aydın canım.Allah hayırlı ömürler versin yavrularına.Bende doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum. :)Ayrıca bebişler büyüdükçe değişir.

Ömrümle evleneli 5yıl olduuuuu

Beraber geçireceğiniz nice mutlu seneleriniz olsun inşallah.5. yılınız size uğur getirsin inşallahh

Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...

Cnm nice senelere inss evlignzn 5.yili size daha fazla mutlulk e ee bideee guzel bebislr getirir.. ..ikiz,üçüzz .....
sağolasın balımmmm hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı eşimizle evlatlarımızla birlikte bir ömür nasip etsin inşallahhhh
Canım benim Allah razı olsunnnnnn
eşinin sonuçları çok iyi maaşallah canımcım 68milyon gayet iyi bir rakam morfolojide %6da iyi bir değer canım inşallah %0la hamiş kalanlar var biliyorsun bizde kalacağız Allahımın izniyle bizde bebişlerimizi kucağımıza alacağız çarşamba benim eşimde test verecek haydi hayırlısı
Çok teşekkür ederim canımmmm huzurlu sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin Rabbim evliliklerimize
Kizlar kizim buyumus.masallah gunu gunune gidiyor, suyum filan iyi, makat durusuymus.coraspirini kesti igneyle devam etcez.bana kizdi 1 ayda 4 kilo aldim diye, bugunden itibaren diyet...
maaşallah canımcım hadi hayırlısıyla kucağına almayı naip etsin inşallah Rabbim

amın cnmmm....senın bata da az kaldıı ınss bebıss gelecekkk bu ayyy.

kızlar biliyosunz klomene basladımm bugun 4.gun yarında atıcm bıtecek..bıttıkten 2 gun sonra dr gel dedı yumrtalra bakıck snrm..gunde 2 tane kullanıyorum tabıkı dr tavsıyesıyle kist olmasına sebep olur mu acabaa..bırde eger yumurtalr buyummusse catlatma ıgnesı vuruyor mu drlar

cnm kocişin oranlrı sormussun yenı gördümm..
sperm sayısı 33 mılyon
toplam sperm sayısı 99 mmilyon (boyle yazıyoo anlamadımm pek)
motılıte %55
kruger strıct krıterlerıne göre %4
normal %5 (bu degeri düşük buldu normalı %14 müss ne anlama gelıyorr kızlar....
daha cok seyler yazıyoo baş fln...
pin head %6

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır topiğe yazmadım.bebişko ve ben iyiyiz çok şükür.ama hala cinsiyetimiz belirsiz.sanırım doğuma öğrenicez
Haftaya tatile çıkıyoruz hava çok ısınmadan ve ben ağırlaşmDan kısa bi dinlenme yapıcaz eşimle.hepinizi öpüyorum
raginda cnm Allah bir avazda kurtarsın inşallah.hep beraber sevindik hep beraber üzüldük.inşallah bundan sonra sırayla hepimizin doğum ve hamilelik hikayeleriyle şenlenir topiğimiz.
reannay canım doğumu yapmışsın güle güle büyüt yavrucuklarını Allah yardımcın olsun ıkı tane büyütmek zor fdiyorlar.kokla bizim için minişlerini

REAN canim meleklerin hayirli olsun mevlam saglikli ve uzun omurler versin ins.evet dogum hikayeni bekliyoruz

ASBE canim asilama yapiyormussunuz hadi hayirlisi ins.ilk seferde tutunur bebisin sana

ISKORPIT canim gec olsun hayirlisi olsun temmuz ramazan mubarek ve bereketli ay sana ve asbeye de bereketli bebisli gelsin ins.

elif canim senin icin herseyinyolunda gitmesine cok sevindim ins.gebeligini saglikla ttamamlayip prensesini kucagina alirsin.
ben artik geceleri uyku problemi yasiyorum ayaklarim sisiyor ve cok agriyor gece yatinca ayaklarimj koymaya yer bulamiyorum afrisindan ve uykumda cok kramp giriyor ciglikla uyaniyorum ve bikacgun ustune basamiyorum.ama gelio gwcici seyler asla mevlaya namkorluk yapmak icin soylemiyorum sonucta bugunleri yasayabilmik icin cok bekledik ve dua ettik.mevlam beterinden korusun

Canim gece uyku sorunlari bende de var.tuvalete kalkinca uyuyamiyorum.gecen hafta 1 hafta arayla bana da kramp giriyordu simdi yok sukur.nefes sorunu oluyor odanin havasi yetmiyor.insallah hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Tatlım yatarken bacaklarinın arasina yastık koy.kramp ve uyusmayı onluyor.bana iyi geldi dene istersen

kist durumunu bilmiyorum ama canımcım yumurtaların gerekli olgunluğa eriştiyse çatlatma iğnesi yapıp ilişki öneriyor dr.
Canımcım morfoloji evet yüksek olursa çok iyi ancak onu çok dert etme %0olup normal hamile kalıp çocuklarını kucaklarına alanlar mevcut sayılarınız çok iyi maaşallah bizim şu anda %3 morfolojimiz morfoloji yapısı demek spermin baş boyun kuyruk anomalisi olmayan sperm oranını gösteriyor bize morfoloji
hayırlısı bakalım canım bu hafta herşey belli olacak
hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallahhh
amin canım aminnnnn

Selam kızlarrrr

Reancım Allah analı babalı büyütsün yavrularını. Doğum ayrıntılarını ve fotoğraf bekliyoruzzzzzzz.

Rochak, Habibtemmm, Firarperest, Kiraztepe ve diğer kızlar nerdesiniz yaaaa

nette okudumda %14 fln dıodu morfolojı ıcın ama ıcımı rahatlattın tatlımm cnm ..Rabbim nasıp edersee olurrr..gecenlerde bi haberde okudum bir cıftın cocugu olmuyormus camı avlusunda bır cocuk bulmuslarr bebek engellıymısss 21 yıl bakmıslar sımdı kadın 54 yasında ıkız cocukları olmuss...yanı rabbım ol derse tek spoş bıle yeter :))) Allah annelıgı hepımıze tattırsın...saglıklı hayırlı evlatlarımz olsunnn..

Selam kızlarrrr

Reancım Allah analı babalı büyütsün yavrularını. Doğum ayrıntılarını ve fotoğraf bekliyoruzzzzzzz.

Rochak, Habibtemmm, Firarperest, Kiraztepe ve diğer kızlar nerdesiniz yaaaa

cnm napıosunn nasıl gıdıyooo

selam canlarım :) biz geldik.. salı gece 3,30 da uyandım wc ıcın kanama oldu bi kaç damla ama çok korktuk, 20 dk sonra hastanedeydık, bebiş yaşıodu, ama sabah dr.um aradı 5 gün yat dedi, cuma iğneyı tekrarladı, 3 iğne daha olucam, dün kesıldı kanama hiç gelmedi çok şükür.. Allah kımseyı yataga dusurmesın, mecburıyetten yatmak kadar sıkıcı bişey yokmus.. bugünde dr. ikili sonucum için aradı 1/958 çıktı , çok şükür :)

canım sonucunuz bence güzel, bu degerlerle normal de hamiş kalınır Allahın izniyle, en fazla aşılamayla olur bebişiniz :) eylulde olursa hazıranda bebiş doğar, izninde yanmaz :) ama inşallah yazın oluverır hoop tatılden hamiş dönerrsin :) ipekkız erkek kardese ısım düşünmüş müydü?

hosgeldın cnmm cok gecmıs olsunnn..atlatmıssın cok sükür Allah bır daha göstermesın...cnmm ıyı dınlennn..

maşallah canım, iki bebişinde hayırla sağlıkla büyüsünler :) normal dogum oldu dimi? üçünüzede maşallah

hosgeldın cnmm cok gecmıs olsunnn..atlatmıssın cok sükür Allah bır daha göstermesın...cnmm ıyı dınlennn..

işe başladım bügün tatlım, ama daha dikkatlıyım yolda oyle eskısı gıbı hızlı hızlı yürümuorum, evde temızlık war sımdı eskıden bende dolapların içini tozunu temızlerdım, şimdi bi bulasık makınası, bi çamaşır katladım başkada elimi sürmedim.. klomene başlamıssın canım hayırlı olsun inşallah bebişimizde gelir hemencik sağlıkla :) ben 2. kez kullandıgımda sabah 1 aksam 1 alıyodum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…