Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kabilardaya oglan demisti dr,u sonradan degismediyse

evet bende erkek hissetmistimm

Hepinize hayırlı cumalar dostlar.
Bir süredir giremedim nete.Evet canım oğlan demişti ve değişmedi.

Bir oğluşumuz daha geliyor.Rabbim hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
Bir ay önce belki değişir demişti ya kontrole gittiğimizde direk olarak pipiyi gösterdi minik.
Hatta doktor bile aslında ilk olarak cinsiyeti söylemem ama önce onu gördüğüm için söylüyorum dedi.
Çok net belliydi yahu,iki bacağın arasında minicik bir pipi.

Bu arada Zerbaş gelmiş,çok geçmiş olsun canım,hastanede yatmışsın.
Dualarımız hep seninle idi.İnşallah başka sıkıntı yaşamazsın.

Canlar görümcemin bugün aşılaması var 11de dualarınıza ihtiyacım varrrr
Feryalim içinde dua edelim lütfennn onunda dualarımıza ihtiyacı var hemde çokkkkkk

asbem canım şimdi daha iyiyim :)) çok şükür.oğluşum 8.2 cm olmuş büyümüş :)

inşallan görümcen hayırlı sonuçlar alır canım

Nasilsiniz kizlar? Asbelove insallah senin asilama isi de gorumceninkide hayirla sonuclanir.feryalinneyi var kanamadi mi yoksa?

SAVAS SEN NASILSIN Nasil gidiyor?

Kizlar bugun iyi degilim gibi.tansiyonum normal ama sabah burnum cok kanadi uzun zaman dan sonra bulantım oldu hafifte bas agrim var.
Dün kan verdiydim magnezyum calsiyum filan iyi ama kanda üre düşük; nötrofil sayisida yüksek cikmis.yarin 1de kontrolum var bakalim doktor ne diyecek.idrarada baktircam yarin hastanede.ayaklarimin eklemleri de şiş meye basladi

canım geçmiş olsun hamilelikte burun kanaması normal diye okumuştum canım diğer değerlerinde düzelir inşallah.

benim yanlış bir alarm oldu canım kanamam oldu ödüp koptu ama meğer hemoroidmiş ilk kez başıma geldi ne oldum anlayamadım gülmeyin ama

Niye gulelim canim.ben geçen gun surekli agladim bebegim az hareket etti bisey mi oldu acaba diye.ben riskli gebeligim ya kaybetme korkudu surekli var.Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin

Niye gulelim canim.ben geçen gun surekli agladim bebegim az hareket etti bisey mi oldu acaba diye.ben riskli gebeligim ya kaybetme korkudu surekli var.Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin

amin canım inşallah sende sıkma canını herşey iyi gidecek inşallah Allah yardımcımız olsun

Elifcim noldu yaa birden bire Allah korusun, dikkat et kendine sakın sakın ihmal etme. Ve muhakkak haber ver bize.

Asbeciğim inşallah görümcen hemencecik hamiş kalır ve tabi sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

asbem canım şimdi daha iyiyim :)) çok şükür.oğluşum 8.2 cm olmuş büyümüş :)

inşallan görümcen hayırlı sonuçlar alır canım
aman iyi olun tatlımmm inşallah tatlım Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnn
sağolasın canımmm inşallah inşallah
geçmiş olsun canımcımmmm

Elifcim noldu yaa birden bire Allah korusun, dikkat et kendine sakın sakın ihmal etme. Ve muhakkak haber ver bize.

Asbeciğim inşallah görümcen hemencecik hamiş kalır ve tabi sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
İnşallah canım inşallahhhhh Rabbim burda benim için ve tabi isteyen tüm arkadaşlarım içinde halay çekebilmemizi nasip etsin inşallah sonra da sağlıkla hayırla kucağımıza alabilmeyi tabi

merhaba arkadaşlar..uzun zamandan beri gelmiyordum buraya... kendimi bu ay çok hazırlamıştım tedavi için.. havalar uçuyordumm çok heyecanlıydımmm ama doktor uzun protokol dedi yani tammuza kaldı benim iş vee acayip moralim bozulduuuuuuuu... bildiğiniz depresyona girdim... doktorun verdiği hormonlarımı düzenleyici ilaçtan dolayı ve depresif halimden ötürü homidigi gırtlak kendimi yemeğe vererek 1 haftada 3 kg almayı başardım (sanırım giness rekorları kitabına bile girerim ben bu hızlı kg almamla) şimdi yeniden kendimi toplama aşamasındayım..kafana dank etti aldığım kgları görunce yeniden diyete başladım... spor içinde bir merkeze gitmeyi düşünüyorumm... eğer yer ve fiyat uygun olursa tabiii.. olmazsa evde kendi kendime egzersizlerime devam edicem.. geç olsunda güç olmasın diyorummm ve bidaha böyle kendimi şartlandırmıcam .. sonuçta üzülen yine ben oluyorum.

raginda canım okurken çok duyglandım..
hakkım sana helal olsun ragındacım eğer varsa...
Allah kurtarsın hayırlı bir şekilde evladını kucağına alman dileğiyle canım ...

kabilardacim hayırlı olsun cinsiyetiniz belli olmuş..Allah tamamına erdirsin insallh..

geçmiş olsun canim.. senin kayısı hoşafı gibi ev yapımı kompostalar içmem gerekli...

oğluşunda adıyla yaşasın Rabbim uzun ömürler versin insallah...

asbelove aşılama kararınız hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin kesinlikle doğru bi karar vermışsınız hatta en başta yapmanız gerekendi neyse hayırlısı buymus..gec olsunda güç olmasın dıyorum canım.. seninde temmuzdamı ozaman? sanırım biz senınle aynı zaman hamiş olacaz Allah kısmet ederse

Tatlım benden yana helal olsun.Gerçekten buradaki arkadaslık çok ayrı, mesela ağustos topiği var ama oraya pek yazasım gelmiyor.burası ilk göz ağrısı ve herkes çok içten.Dilerim Allah'tan herkes muradına erer.Sende sağlıkla,sıhhatle kucağına alırsın yavrunu.Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun Elif.Benmde burnum kanıyor çok önemli değil demişti dr.um ama sen dr.una bir görün.Kendine çok dikkat et

kızlar merhaba..doğumumu yaptım çarşamba akşamı saat 22:30 gibi.
çok şükür hiçbir sorun yok.bebeklerimde bende çok iyiyiz..
yalnız bu çocukların ikisi de bana hiç benzemiyormuş..
sanırım kocam başkasından yaptı

darısı hepinizin başına inşallah.

reannnncımmmmm topişimizinnnnn ilk bebişleriiiii ilkkk gözağrılarııııı masallahhhh suphanallah... Rabbim ömürlerini uzun eylesin... isimleri ne olacak ne koycanız kızzz çok sevındım çok mutlu oldummmmm hayırlı olsun ana-baba sözü dinleyen hayırlı evlatların olsun insallah reancım çokkk sevindimmmm çok mutlu oldummm....

CNmmm cok sevindim Rabbim anali babali büyütsun hep guzel gunler yasasin bebislerinn...
Hosgeldiniz dunyaya topigimizn ilkk bebisleri saglikla geldiler cok sukur cnm sende kendine iyi bakk Rabbim saglik versin

Üzme canını canımcım 1ay sarktı hayırlısıyla Rabbim nasip eder de tutarsa bahar bebekleri olacak minnaklarımız inşallahhh
eğer olursa haftaya batım var canımcım haftaya başlarız herhalde belki de bir sonraki aya atar bilmiyorum bakalım kısmet kendimi şartlamamaya çalışıyorum çünkü geçen ay acaip hayal kırıklığı yaşadım

Maaşallah subhannallahhhhh topiğimizin nazar boncukları gelmişşşşşş
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımcımmm ilk fırsatta fotolarını bekliyoruzzzzz

raginda canım okurken çok duyglandım..
hakkım sana helal olsun ragındacım eğer varsa...
Allah kurtarsın hayırlı bir şekilde evladını kucağına alman dileğiyle canım ...

cnm benden yana da helal olsun,inş. senşnde güzel haberlerini alacağız tez zamanda

Alllah razı olsun cnmmm,sende bir avazda kurtulursun inş. helali hoş olsun hakkım varsa =)

Allahım minikler gelmiş hoş gelmişşş,gözünüzaydın cnm,doğum hikayeni bekliyoruzz

Ayy evett ragindacim ...reann bekliyoruz hikayenii bebislerden firsatin olursa

Ömrümle evleneli 5yıl olduuuuu

nice mutlu seneler diliyorum cnm inşallah birdahaki evlilik yıldönümünüzde bebişiniz(yada bebişleriniz) kucağınızda olur.

rean gözün aydın sanırım normal doğum yapacaktın tebrik edeiyorum seni hem ikiz hem normal doğum.

kızlar eşim bugün test yaptırdı Dr.lar sıkıntı yok kanada baktır demişler olmazsa aşılama yaparız.eylüle kadar rastgele ....
test sonuçlarımız(artmış hatta bu sefer)
sperm sayısı...68 milyon
motilite......%68
PHSS(%)....%37
PHSS....17 milyon
kruger.....%6 (bir tek bu değer düşük normale göre)
yuvarlak hücre....0.3 milyon
çarşambada kan verecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…