Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr
zerbass gebelık takwımını görmedım ya bırden kalbim nasıl attı war ya
zor okudum yazdıklarını
neyseki bebişin tutunmus sana hiç bırakmasın senı
amın kere amınnnnnnnn

cnm saolasın hastanelerdydm öldm anlatamam..inş bir daha düşmem oralara..tutunmuş mudr cnm bebeğm hala tedirgnm...hamilelik tak vimi yapamdm araçlrdn gebelik takvimine girdm yazdm ama burada gözükmedi nedn bilmem

zerbaaaaaaaaaasss nerdesin kuzummmm çok geçmiş olsunnn,nazlı bebişler gösterdi yine kendini. bol bol yat dinlen kuzum, wc dışında kalkma

cnm saolasın hastanelerdydm öldm anlatamam..inş bir daha düşmem oralara..tutunmuş mudr cnm bebeğm hala tedirgnm...hamilelik tak vimi yapamdm araçlrdn gebelik takvimine girdm yazdm ama burada gözükmedi nedn bilmem

canım profil ayarlarından yap, aralara - koymayı unutma, 11-11-2013 gibi

zerbascım çok geçmiş olsun canım bebişin bırakmamış seni maaşşşallah eee topiğin adı üstünde nazlı bebiş bunlar bol bol dinlen doktorun zaten düşük ihtimaline karşı ilaçta vermiştir hep pozitif ol çok önemli

zerbasımmm korkma kuzum bak ben de 2 ay yattım,düşün bebek 5 mmyken benim bebeğğin yanındaki kanama alanı 15mmydi.progestan kullanıyosundur, o çok iyi bir ilaç,sıcak duştan kaçın kuzum...bol bol sev bebeğini, ben hiç inanmadım onun beni bırakıp gideceğine,hep konuştum,elim karnımda ayetel kürsiler, salavatlarrr sen de öyle yap

ooo maşallah zerbas 12 haftalık olmuşsun, bu saatten sonra bişeycik olmaz kuzum,ilk 3 ay riskli

Inşallah önemli bir şey yoktur.Allah sifa versin dualarimiz onunla
amin canım aminn
Canım benim bunda da vardır bir hayır bence eşin yarın gitmişken bir test veriversin kiiiii tatile çıkmadan önce belkimmmm güzel haberler alırız belli mi olur kuzuummmm
ohhh ondan sonra canın sıkıldı al bi bilet uç git istediğin ülkeyeee
hadiii senden de mi başladı ön sezgiler kuzummm bende istiyorum bende kız mı erkek mi
canımm nasıl merak ettik seniiiii çok şükür herşey yolunda yeğenimizde seninle sende evindesin maaşallah subhanallahh
hamilelik takvimi de yapmışşşşşş amanınnnnn
bizim gibi savaşçı annelerin böyle savaşçı çocukları olur maaşallahhhhh

canım hiç korkma birşey olmaz..
guzel düşün güzel şeyler olsunnn
bak bı haftaya cınsıyetını bılem ögreneceksınn

asbemmmmmmmm inş cnmmmmm benimle kalır bebişim..neler yaşadm anlatamam eve gejdm korkuyrm yinede allahım herkesi korusun..
allah sanada gebelik takvimi yapmayı nasip etsin inşşşşşşşş
misyaman cinsiyeti belli olur mu ben daha inan onu düşünemdm bile inan okadr fenaydm allahıma binlerce şükür evde gejdm şükürlerrrrrrrrrrr olsunnnnnnnn

tabıkı bellı olur erkekse kesın olur
kızlar bıraz utangac malumm
senın hastelerde gectı gebelığının ılk gunlerı hep
Rabbım bır daha düşürmesin doğumnu kadar amınnnnnnnnnnnnnn kere amınnnnnnnnnn

kalacak canım benim savaşçı bebişlerimiz bizim onlarrrrr ayyy ikili test zamanın gelmiş cinsiyeti de öğrenirsin belkimmmm
asbelove seninki üzgünüm erkek olacak hatta ismi e ile başlayabilir :
hadi yaa kocişimin ismi de e ile başlıyor hadi bakalım bu arada eşim erkek olursa ertuğrul ister hep ertuğrul gazi
hadi bakalım olsun da kız erkek ne farke derrrrrr

ya ben bu işi biliyorum yaaaaaaaa :):):):):)

Zerbas canım çok geçmiş olsun ıns zorlu gunler geride kalmıştır sağlıkla devam edersin bebisini büyütmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…