Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

11+5 olcaz cuma belli olur mu , küçük bi ihtimal geliyo bana ama.. bi de ben free hcg ye gore tahmın edılen sonuca pek guvenmıorum.. girinti ya da çıkıntıyı gorene kadar sanırım muallakta olcak bebikin cinsiyeti.. bi de hani tahminde bulunurlar ya kese rahmın sagında mı solunda mı, sağda erkek solda kız derler.. yada bebek kesenın ultrason resmıne gore sağındaysa kız solundaysa erkek derler.. bizim kese rahmın tam ortasında, bebiş te kesenın tam ortasında çıktı ılk haftalar.. yusyuvarlak bi kese wc,banyo,mutfak,yatak odası şeklinde

yok canım çekip gitme de, bazen boyle ozel durumlarda, hastalık durumlarında kendını dusun , ne için çalışıoruzki, önce sağlık sonra mutluluk için, hizmet sonra gelir ki sen zaten çook sorumlu bi insan olarak emınım ızın aldıgın gunlerın sayısı parmak sayımızı gecmez.. dr.um biraz pimrikli ,ödlektir filan ama iyidir.. para derdinde değil, bazen 10 günü 1 gün fılan gecer, hastane alıyo sonucta parayı , ama gider sekretere kayıt açma der.. sağolsun :) bi de ocak topikinden bi arkadaşta indirim yaptırdı hastanenın kurumsalında tanıdıgı warmıs %15 te indirim aldık, eşimde hala soylenıo 85 lira cok diye.. ama bana özele gore çok gelmıo , ki ankarada özel hastanede 250 ye kadar çıkıo muayene ücreti..

kardeslerim annem yardım ederler ama ınsan hepsı kendı elınden gecsın ıstıyor..
gercekten bı cay sofrasında hepinizle tanısmayı o kadar cok ısterdımm kıııııııııııııııııııı

bu bebiş davası çıkana kadar öyleydi canım ama bebek uğruna durmadan hastanelerde olduğumuz için Allah razı olsun bişey demez ama arada böyle cinslikler çıkarır yane dr.un iyi olduktan sonra sorumlu olduktan seninle ilgilendikten sonra inan insanın gözü para görmüyor belli bir süreden sonra dua etsin 85tl bir daha ki ay gideceğimiz dr. muayenesi 150tl bu saatten sonra ondan başka kimseye de gitmem yane kocişte benimle aynı fikirde

rimel bnmkı sağda ultrason resmınde ıse solda demek kı tutuyo diğer erkek annelerı ne der bilemıyorum tabı ama genelde ıkılı sonuclarıda doğru cıkıo ama tabısıı nehar gıbı olmakta war
gecen gıttıgımızde ben pipisini resmen gözlerımle gördum
bu kadar net görebılecegımı hıc tahmın etmemıstım hatta torbalarına yumurtaları ınmıs onu bıle görduk
yınede herseyı mawı almıyorum

ne güzel olurdu canım benim belki birbirimizi reel olarak tanımıyoruz ama inanın reel bir çok arkadaşımdan daha cansınız daha yakın hissediyorum
Allah razı olsunnn

bende çok isterdim valla misicimmmmmmmm.ne ka güzel olurdu

rimelcim canım ben 12+2 de öğrendim ama ikili testle değil dr ultrasonda gördü canım ikilidede 49 çıkmıştı galiba ama bencede o pek tutmayabilir.

misy haklı bende acaba kız olabilirmi diye içimden geçirmiyo değilim :) neharımın etkisiyle

oyy erkeğe bak annesi maşallah sünnetini damatlığınıda gör inşallah

boşver canım :) 1 gün de onun için kaç :) senin patronla benımkı akraba sanırım :) kaç yıllık çalışanısın, senden daha fazla guveneceği kimsede yok gibi, olsun o kadar nazın bende dedım zaten eger bu para fazla gelıosa bayındıra, mesaya, güvene yada acıbademe gıdelım 250 tl muayene 7-8 bincik te doğum ucretı war, olur mu dedim.. sustu, susar tabii haklıyım..

bende isterdim hep beraber tanısalım çay içip(ya da süt) muhabbet edelım.. belki ilerde sürerse bu muhabbetımızı aynı anda tatıl planı yapabılırız aynı yere :)

umarım benımkı arada bi cinsiyet değildir :18: şaka bi yana bana başından beri sankı uzun sure gostermıcekmıs gıbı gelıyo, neden bilmiyorum, belkide 4 gün sonra ogrenmıs olucas..
walla bencede temkınlı davranmakta fayda war benım bı arkadasım geçen sene hazıran basında dogum yaptı, nisana kadar erkek biliyorlardı, haziranda pembiş kıyafetler giydirdiler :)

bende gelcem banane sünnetineeee
dimi canım dimi lazım yane bu sene de izne göndermeyecek sanırım beni en azından böyle kaçamaklardan yararlanalım
bende bir dr. buldum çok iyiymiş önce gidelim dedi sonra 340tl muayene ücretini duyunca vazgeçti birdenbire orası bize çok uzak oldu bunların hepsi aynı kuzummmm

oo izne yollamıcaksa hemen kaç, içinde kalmaz en azından :)))) walla be bacım aynılar, eskiden ben daha dikkatlıydım para konusunda benle dura dura sanırım boynuz kulagı gecıo :)) feryal bi sünnet yap sen hepimiz geliriz :) ama yenı doğan sünnetı yaptırırsan uçaklar beni almaz (

düşük zamanı gelmedim ya canım bi süre onun için yollamayacak sanırsam
ay evet canım senden göre göre adam da benimsedi desene bu durumu
aaa olmazzz bi kaç ay bekler feryalim yaaaa kucağında getirirsin minnoşu

walla bacım evlilik cetveline bi daha baktım da 5 gün kalmış 5.yıla :) Allahım huzurunuza huzur mutlulugunuza mutluluk katsın ..

ben misyy e demiştim o abiye ilk önce onun :)) yeni doğanı bende düşündüm canım ama kısmet galiba kıyamıcam 3 yaşında falan yaparız kısmetse babası dün planlıyordu napsın görmemişin oğlu olmuş hesabı işte.

miss e aynı mesafedeyım ben ona da gıdebılırım :) yada hep beraber toplanır giderik yegenımıze takarız altınımızı :) kız adamda oğlu olacagı için sevınıyo :) naapsın, biz kız olsak ahh nasıl süsülerim onu diye düşünür içten içe sevınırız erkek oluncada eşlerimiz içten içe sevınıyo :) bizimkinin bizden 20 gun onde olan bi arkadası war kızları olcakmış, şimdi bunlar sanayıde muhendısler bol bol ışın yiip duruolar ve fabrıkanın %80 inin kızı war , bana dioki güler gibi yapıp ama buruk bi sesle "iyi muhendısın kızı olurmus" ,bunun üzerine dedim "bellı olmaz ama sen guzel beslenıosun ya belkı de %20 den olcak".. hayırlısı dioruz artık, eşimin ablası war ama eşim daha düşkün anne-babasına, bende kardeşlerime gore daha düşkünüm aileme , bunu düşünce diorizki evladın hayırlı ve sağlıklısı olsun.. :)

kesinlikle canım sevgi saygı dolu bebişlerimiz olur inşallah.Yalnız erkek olursa eniştenin fabrikadaki havası fena olur bizimkininde abileri hep kız babası bizimki ilk erkek torun ya ondan havası inş. ikinciye kızçem olur bana benzeyen

inşalllahhh canım, Rabbim hepimize iki cinsiyetı de iki bebekte ayrı ayrı nasip eder inşallahhh hayırla sağlıkla uzun ömürle güzel kaderle :)

miisyamana katılıorum canım çok az zamanın kaldı :) Allahın izniyle..
Inss rimelimm inss dedigin gibi olacak..

Savascimmm bu ay dr a da gidicem insss tutacakk temmuz da bnm dogum gunum guzel bir hediye alicm inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…