Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

günaydın kızlar....yeni bir haftaya daha başlıyoruz.çocuklar ile son haftamız şükür herşeyimi hallettim fotoğraf cdlerinide bastım.seneye fotoğrafla hiç uğraşmıyacağım direk facebook sayfası açıp ordan paylaşıcam fotoları duyuruları.
asbe nete alışınca çok zor oluyor olmaması.

Günaydın canım seni burdada bulamadım.kimbilir hangi topikte fink atıyon:KK76:.bir selam vereyim dedim keyfin yerinde galiba çok sevindim:KK34:
patronum gelince öyle kala kaldı canımcım topikte nabersin kuzuuuu
günaydın kızlar....yeni bir haftaya daha başlıyoruz.çocuklar ile son haftamız şükür herşeyimi hallettim fotoğraf cdlerinide bastım.seneye fotoğrafla hiç uğraşmıyacağım direk facebook sayfası açıp ordan paylaşıcam fotoları duyuruları.
asbe nete alışınca çok zor oluyor olmaması.
ay hiç sorma canım yaa kendimi eli kolu bağlı hissettim valla:KK50:ohhh işin kolayını da bulmuşsun seneye çok rahat olacak senin için inşallahhh:KK16:

cnm evimiz müstakil değil ama sitenin bahçesi var çocuk parkı falan direk yola çıkmıyoruz yani.allah seninde gönlüne göre bir ev almayı nasip etsin .hayırlıda devlet kapısında bir iş.bende mezun olunca 1.5 yıl özel eğitim merkezinde çalıştım atamam çıkınca çok yalvardılar gitme diye ama kusura bakmasın kimse şimdiki işimden daha çok memnunum.

bende gözüm kapalı giderim.. inşallah olur.. hatta inşallah son aldıgım puanla son atamada da olsa olur.. kurban kesıcem o zaman..

rımelcim benim ve eşiminde boyu kısa ama kızım maşallah yaşıtlarına göre iyi en az 170 olur büyünce sanırım.sütü ve suyu çok seviyor .hamilelikteki beslenmede önemli ama bizimki doğunca daha çok uzadı yoksa 48 cm doğmuştu.

ayy maşallah kızına canım.. walla canım ben şuan et balık tavuk yıemıorum, kotu kokmazsada ilaç niyetıne alıyorum 1-2 lokma.. ama süt yogurt yumurta cok sevıorum ,dierlerinin acısınıda bunlarda cıkarıyorum sanırım.. inşallah işe yarar da bunlar kız 165 oğlan 175 olur en az :)

inşallah canım inşallahhhhh ama hiç sanmıyorum yaa ve ümitlendirmekte istemiyorum açıkçası kendimi öyle şartladım ki kendimi acaip rahatım:KK34: canım biz şirket olarak katılıyoruz zaten anne bebek fuarına o yüzden hiç sevmemeye başladım bu fuarları:KK9: amin canım aminnnn
ah kuzum ah bazen tutuyor bu erkeklerin cinsliği eminim ki gelip akşam gönlünü almıştır eniştem seni çok seviyor çok:KK16:
:

walla canım boyle cok iyisin.. hayatta hep bişeyleri kafadan attıgımızda olmuyor mu, benım hep oyle oldu, evlılıgı kafaya takmadım eşim karşıma çıktı evlendık, bebe kafadan attık o koştu geldi.. o yuzden ben umutluyum senden bu yaz :) hayırlısı olsun hakkınızda.. kusura bakma canım şirketçe katıldıgınız bilseydim öyle dualr etmezdim :KK9: kocişin yer ayırtınca siz keyfınıze gıdıosunuz sanmıştım :KK17: enişte sevıyoda bazen düşüncesizlik edıo :KK47::KK47:

ohhh ağzına diline sağlık şimdiden çizgiyi koymuşsun bakıyorum:KK1: 8günde 2günse iyi bir oran ben birgünün 3-2si sulugöz olurum herhalde:KK9::KK9:
valla canım hiç umurları değil bizim insan olduğumuz haftaya c.tesi yıldönümümüz ve biz o gün gezmeyi planlıyoruz hiç evde durmayacağız ancak ve ancak haftaya anne-bebk fuarı var ve bizimkilerde katılıyor patron fuar alanında olur beni de mağazaya kitlemeye kalkarsa diye şimdiden kara kara düşünmeye başladımmm rezervemizi bile yaptı kocişimmm:KK14:

tam adını bilmiyorum provotion gibi birseydi. siz ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz

biz ameliyat öncesi proxed plus kullandık.ameliyattan sonrada com vitex(cinsel güç arttırıcı diyor heryerde artık ameliyat sonrası etkisi nedir bilmem dr.verdi)ama asbenin de dediği gibi keçi boynuzunu kullan muhakkak çok faydası var.ben bir sürü almıştım kaynatıp içiriyordum kaldı bile elimde.inş. tez zamanda gelir bebişin

reann çok az kalmış hayırlısıyla al inş. bebişlerini kucağına maşallah 12 kilo almışsın:nazar::nazar:ben daha şimdiden9,5 kilo aldım bakalım son zamanlarda daha ne kadar alacağım

aybike canım hayırlısı olsun bu ayda nazlandı demekki bebişin inş. gelecek aya güzel haberler alacağız.ramazan bereketi ile gelecek bebişleriniz

hepinize merhabalar kızlar :79::79:

walla canım boyle cok iyisin.. hayatta hep bişeyleri kafadan attıgımızda olmuyor mu, benım hep oyle oldu, evlılıgı kafaya takmadım eşim karşıma çıktı evlendık, bebe kafadan attık o koştu geldi.. o yuzden ben umutluyum senden bu yaz :) hayırlısı olsun hakkınızda.. kusura bakma canım şirketçe katıldıgınız bilseydim öyle dualr etmezdim :KK9: kocişin yer ayırtınca siz keyfınıze gıdıosunuz sanmıştım :KK17: enişte sevıyoda bazen düşüncesizlik edıo :KK47::KK47:

canımcım ben anlatamadım sanırım:KK53: kocişim yer ayırttı yıl dönümümüz için o gün başbaşa olacağız diye plan yapmıştık ancak işyerinin katılacağı fuar bu haftaymış patronum fuar alanında olacağı için ben cumartesi günü mecburen işe gelebilirim:KK14: bizim yıldönümünü planımızda mahvolmuş olur ay inşallah bu sefer doğru anlatabilmişimdir:KK37:
valla saldım çayıra mevlam kayıra olacaksa olacak Rabbim ne zaman isterseeeeee:KK76::KK76:

canımcım ben anlatamadım sanırım:KK53: kocişim yer ayırttı yıl dönümümüz için o gün başbaşa olacağız diye plan yapmıştık ancak işyerinin katılacağı fuar bu haftaymış patronum fuar alanında olacağı için ben cumartesi günü mecburen işe gelebilirim:KK14: bizim yıldönümünü planımızda mahvolmuş olur ay inşallah bu sefer doğru anlatabilmişimdir:KK37:
valla saldım çayıra mevlam kayıra olacaksa olacak Rabbim ne zaman isterseeeeee:KK76::KK76:

ayyy ben baştan aşagı birbirine sokmuşum konuyu :) kafam basmıo artık canım, sen kusuruma bakma, o zaman baştan dua edeyim.. inşallah o gün patronun fuar alanına gitmek istemez, ve senı kocişinle beraber azad eder, amiiiinnnnnn... olmassa bahene uydur canım şimdiden, birinin amelıyatı fılan war diye..

rimel naber canım bebişin nasıl ne zaman diğer randevun?

asbem napıyon yavrucan romantik gacı

herkeslere iyi gunlerrr
ben köyden geldım yatıyorum yıne bilg basında .. bebeşin eksiklerini tamalamaya calışıyorum
sankı hiç bi şey yetişmeyecekmiş gibi geliyorrrrr :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
asbecik senın bat ne zamannnnnnnn

ayyy ben baştan aşagı birbirine sokmuşum konuyu :) kafam basmıo artık canım, sen kusuruma bakma, o zaman baştan dua edeyim.. inşallah o gün patronun fuar alanına gitmek istemez, ve senı kocişinle beraber azad eder, amiiiinnnnnn... olmassa bahene uydur canım şimdiden, birinin amelıyatı fılan war diye..
öyle çok istiyorum kiiiii canım valla ben dr. randevum var demeyi planlıyorum:KK9: bana demez gel diye ama ben onun gelmemi istediğini biliyorum ve gelmezsem surat asacağını biliyorum ya o yüzden içim rahat değil canım:KK1: halbuki kaynı ve kardeşi burdalar rahatlıkla gidebilirim yani ama ikisini toplasan bi adam etmezler inşallahhh bu cumartesi günü başbaşa kalabilriim kocişimleeee:KK16:

ay kız öylemiyim kiiiiii:KK17:

herkeslere iyi gunlerrr
ben köyden geldım yatıyorum yıne bilg basında .. bebeşin eksiklerini tamalamaya calışıyorum
sankı hiç bi şey yetişmeyecekmiş gibi geliyorrrrr :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

canım hoşgeldin sefalar getirdinnnn:KK16:
ooo daha çok var annesi sen bu zaman diliminde neler neler yaparsınnn oooo:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
19haziran canımcım daha çok var yani anliciinnnn:KK53::KK53:

Son düzenleme:
19 hazıran ınşAllah ıkımızıde mutlu ederrrr
eşim gelıo ızne ayrılıo bızım ayrılık bıtıo senınle bebişininde ayrılığı bıtsın
amın kere amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi galiba teyzesi büyüyo, zaten bi parça göbekim wardı iice çıkmaya başladı ikisi bir olunca 1 ay onden gıdıo gobeemmm.. dr.la gecen salı gorusmustuk, ikili test zamanı geldi 10 gün sonra gelin bi daha muayene parası vermeyin dedi.. cuma gitcez bakalım inşallah sonuclar ii çıkar.. siz nasılsınız oğuzhan ve annesi :KK49::emir_bebek:

öyle çok istiyorum kiiiii canım valla ben dr. randevum var demeyi planlıyorum:KK9: bana demez gel diye ama ben onun gelmemi istediğini biliyorum ve gelmezsem surat asacağını biliyorum ya o yüzden içim rahat değil canım:KK1: halbuki kaynı ve kardeşi burdalar rahatlıkla gidebilirim yani ama ikisini toplasan bi adam etmezler inşallahhh bu cumartesi günü başbaşa kalabilriim kocişimleeee:KK16:

ay kız öylemiyim kiiiiii:KK17:

aman canım bi kere de işe yarasınlar.. ben sana bişe sööliim mi.. bizim patronlar o kadar güvenıp sırtımıza iş yukledılerki bi yok olsak, ayrılsak ya da uzun bi izin olsa, hapı yuttular.. alışsınlar şimdiden canım.. sen uydur o bahaneyi, kaç kez 5. yılınızı kutlıcaksınız ki :)

herkeslere iyi gunlerrr

canım inşallah tez zamanda toplanır hepsi, de onları yıkaması ütüsü yerlerine koyması vakıt alcak gibi.. yetişir canım.. çok zorda kalsa kardeşin anneciğin yardım eder inşallah.. aynı şehirde olsak bende yardıma gelırdım arada ama uzakız ..

iyi galiba teyzesi büyüyo, zaten bi parça göbekim wardı iice çıkmaya başladı ikisi bir olunca 1 ay onden gıdıo gobeemmm.. dr.la gecen salı gorusmustuk, ikili test zamanı geldi 10 gün sonra gelin bi daha muayene parası vermeyin dedi.. cuma gitcez bakalım inşallah sonuclar ii çıkar.. siz nasılsınız oğuzhan ve annesi :KK49::emir_bebek:

benimde göbek öyle canım yalnız değilsin :KK1: benimde ikili test sonucum temiz çıktı canım darısı başına inşallah.3 ayımız bitti canım biraz normal hayata döndük çok şükür :nazar: belki cinsiyetini bile öğrenebilirsin canım ben ikiliye gittiğimde öğrenmiştim

ne iyi dr.un var bacım senin çoğu para almak için debelenip duruyor maaşallah:nazar:
aman canım bi kere de işe yarasınlar.. ben sana bişe sööliim mi.. bizim patronlar o kadar güvenıp sırtımıza iş yukledılerki bi yok olsak, ayrılsak ya da uzun bi izin olsa, hapı yuttular.. alışsınlar şimdiden canım.. sen uydur o bahaneyi, kaç kez 5. yılınızı kutlıcaksınız ki :)
dimi canım yaaa belki 10olabilir ama 5bitti gittiii:KK9::KK9:
bizim işin dışında da bir hayatımız olduğu adamların umurlarında bile değil ki kuzum bazen esiyor çekip gidesim geliyor var ya acaip boğuyorlar yane:KK47::KK47:

X