daraltma kendini.
varsa var... yoksa yok...değiştiremezsin bu saatten sonra.
inşallah vardır: )
Masallah cnmmm az kalmisss geliyor bizim yavrularrr az kaldii nasil gidiyorr cnmm
doktora bugün gittim daha.3-4 güne alırsın kucağına dedi.
bekliyorum bakalım.bu son zamanlar çok sıkıntılı geçiyo.
korkuyorum az biraz.
CNm Allahin izniylee alacksn bebislerini kucaginaa Rabbim yardimcn olsunn
çok şükür çok iyiyim.bi görsen demezsin bu kadın bugün yarın dourcak die. (maşallah: ))
şu 12 kiloyuda verirsem hemen çok mutlu olcam.. :18:
doktora bugün gittim daha.3-4 güne alırsın kucağına dedi.
bekliyorum bakalım.bu son zamanlar çok sıkıntılı geçiyo.
korkuyorum az biraz.
ooyyy hadi bakalım bizi habersiz bırakma.fotoğraflarını da paylaş muhakkak, biz görelim hemen kaldırırsın. korkma canım Allah bir avazda kurtarır inşallah.
maşallah 12 kilo almışsın,süpeeeeeeeeerrr
Kizlr sabah kirmizilrla uyandmm bu ay da olmadi....
cnm umudumu hıc kaybetmıyorumm ınan gelecek ayy hamıle kalıcam ınsss..aybikecim bunlar nazlı bebişler, umutlarını yitirmek yok....
sagol cnmm olacakkk ınsssscanım hayırlısı ne ise o olsun ben inanıyorum gelecek ay gelecek o bebiş yeterki sen kafana takma olurmu
fatmacımmm gelecek ayyy hepımız ıyı haberler verıcez asbecım de ınsss..üzüldüm cnm hayırlısı birdaha ki aya insallah ...
missimm desteklernz ıcın tesekkür ederimmm..Canımmmm merak etme gelecek o bebişşşş bu ay da canı istemedi bebişinnn (;
ama yazın hamile olacaksın sen bana güven ...
inşallah canım inşallahhhhh ama hiç sanmıyorum yaa ve ümitlendirmekte istemiyorum açıkçası kendimi öyle şartladım ki kendimi acaip rahatımohhh ağzına diline sağlık şimdiden çizgiyi koymuşsun bakıyorum8günde 2günse iyi bir oran ben birgünün 3-2si sulugöz olurum herhalde
valla canım hiç umurları değil bizim insan olduğumuz haftaya c.tesi yıldönümümüz ve biz o gün gezmeyi planlıyoruz hiç evde durmayacağız ancak ve ancak haftaya anne-bebk fuarı var ve bizimkilerde katılıyor patron fuar alanında olur beni de mağazaya kitlemeye kalkarsa diye şimdiden kara kara düşünmeye başladımmm rezervemizi bile yaptı kocişimmm
inşallah senın garip ruyalarını ve duygusallıgını konusuruz gelecek ay canım :) insan bazen bunalıyo ama sonra yasadıgımız hasretı dusunup hemen şükrediyo :) vee inşallah patron seni kapamaz yaa, bari hastam fılan war diip kaçıver canım, gezın o bebe fuarını havada çook güzel olur inşallah ve inşallah nice mutlu yıllar gecırırsınız veee inşallah seneye 6. yıl donumunuzu 3 kişi kutlarsınız :)
ben galıba benımkıne bugun nazar degdırdım, eve gelırken tel actım ekmek alıp almadıgını sormak için, iş arkadaslarının bazısı ve taşeronlarla bi yerdelermiş, dedim neden haber vermedin?
cunku haber verse hiç bi zaman sorun etmedim, ama bu hareketı cok canımı sıktı.. kapadım teli, mesaj ustune mesaj cektı once, bozulma bşey yapmıyoruz sen gelene kadar gelırım diye dusundum ama hesap tutmadı.. ii dedim bende sana bişey haber wermedıgımde sende bozulma o zaman.. sankı ıstedıgı buymuş gıbı, tamam bozulmam dedi.. adamda daha tık yok.. heralde evde hamıle bı hatundan ne basıma gelebılırkı dıye dusundu.. ama gosterırım ben ona, fitil fitil burnunda, o zaman haber vermemek ne demekmiş gorsun..çok kızgınım..canım biz şirket olarak katılıyoruz zaten anne bebek fuarına o yüzden hiç sevmemeye başladım bu fuarları amin canım aminnnn
ah kuzum ah bazen tutuyor bu erkeklerin cinsliği eminim ki gelip akşam gönlünü almıştır eniştem seni çok seviyor çok
kuzuuu ikizlere hamilesin ve 12kilo aldın maaşallahhhhçok şükür çok iyiyim.bi görsen demezsin bu kadın bugün yarın dourcak die. (maşallah: ))
şu 12 kiloyuda verirsem hemen çok mutlu olcam.. :18:
zaten doğumdan 10kilo eksik çıkacaksın kalan fazlalığı da bir kaç aya kalmaz verirsin kuzumm
canım hiç ümitsizliğe endişeye kapılmak yok o bebiş buraya gelecek Allahımın izniyle ne dedik bizim bebişlerimiz çok nazlı annesiiiiKizlr sabah kirmizilrla uyandmm bu ay da olmadi....
yaa canımcım hiç sorma bütün bir haftasonunu internetsiz geçirdim biz interneti komşuyla ortak kullanıyoruz ve bütün bir haftasonu internet yoktu cumartesi kablo çıktı zannettim ama komşu evde yoktu geldiler baktılar ki onlarda da yok ama hala neden kaynaklandığını bilmiyoruz işe geldim de internetime kavuştum yahuuumerhaba kızlar....
asbe nerelerdesin kuzum....hiç uğramadın.