Günaydın canlarımmm hepimiz için çok çok güzel bir gün olur inşallahhhhh
patronum gelince öyle kala kaldı canımcım topikte nabersin kuzuuuuGünaydın canım seni burdada bulamadım.kimbilir hangi topikte fink atıyon.bir selam vereyim dedim keyfin yerinde galiba çok sevindim
ay hiç sorma canım yaa kendimi eli kolu bağlı hissettim vallagünaydın kızlar....yeni bir haftaya daha başlıyoruz.çocuklar ile son haftamız şükür herşeyimi hallettim fotoğraf cdlerinide bastım.seneye fotoğrafla hiç uğraşmıyacağım direk facebook sayfası açıp ordan paylaşıcam fotoları duyuruları.
asbe nete alışınca çok zor oluyor olmaması.
cnm evimiz müstakil değil ama sitenin bahçesi var çocuk parkı falan direk yola çıkmıyoruz yani.allah seninde gönlüne göre bir ev almayı nasip etsin .hayırlıda devlet kapısında bir iş.bende mezun olunca 1.5 yıl özel eğitim merkezinde çalıştım atamam çıkınca çok yalvardılar gitme diye ama kusura bakmasın kimse şimdiki işimden daha çok memnunum.
rımelcim benim ve eşiminde boyu kısa ama kızım maşallah yaşıtlarına göre iyi en az 170 olur büyünce sanırım.sütü ve suyu çok seviyor .hamilelikteki beslenmede önemli ama bizimki doğunca daha çok uzadı yoksa 48 cm doğmuştu.
Kizlr sabah kirmizilrla uyandmm bu ay da olmadi....
inşallah canım inşallahhhhh ama hiç sanmıyorum yaa ve ümitlendirmekte istemiyorum açıkçası kendimi öyle şartladım ki kendimi acaip rahatımcanım biz şirket olarak katılıyoruz zaten anne bebek fuarına o yüzden hiç sevmemeye başladım bu fuarları amin canım aminnnn
ah kuzum ah bazen tutuyor bu erkeklerin cinsliği eminim ki gelip akşam gönlünü almıştır eniştem seni çok seviyor çok
:
walla canım boyle cok iyisin.. hayatta hep bişeyleri kafadan attıgımızda olmuyor mu, benım hep oyle oldu, evlılıgı kafaya takmadım eşim karşıma çıktı evlendık, bebe kafadan attık o koştu geldi.. o yuzden ben umutluyum senden bu yaz :) hayırlısı olsun hakkınızda.. kusura bakma canım şirketçe katıldıgınız bilseydim öyle dualr etmezdimkocişin yer ayırtınca siz keyfınıze gıdıosunuz sanmıştım enişte sevıyoda bazen düşüncesizlik edıo
ohhh ağzına diline sağlık şimdiden çizgiyi koymuşsun bakıyorum8günde 2günse iyi bir oran ben birgünün 3-2si sulugöz olurum herhalde
valla canım hiç umurları değil bizim insan olduğumuz haftaya c.tesi yıldönümümüz ve biz o gün gezmeyi planlıyoruz hiç evde durmayacağız ancak ve ancak haftaya anne-bebk fuarı var ve bizimkilerde katılıyor patron fuar alanında olur beni de mağazaya kitlemeye kalkarsa diye şimdiden kara kara düşünmeye başladımmm rezervemizi bile yaptı kocişimmm
tam adını bilmiyorum provotion gibi birseydi. siz ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz
biz ameliyat öncesi proxed plus kullandık.ameliyattan sonrada com vitex(cinsel güç arttırıcı diyor heryerde artık ameliyat sonrası etkisi nedir bilmem dr.verdi)ama asbenin de dediği gibi keçi boynuzunu kullan muhakkak çok faydası var.ben bir sürü almıştım kaynatıp içiriyordum kaldı bile elimde.inş. tez zamanda gelir bebişin
reann çok az kalmış hayırlısıyla al inş. bebişlerini kucağına maşallah 12 kilo almışsınben daha şimdiden9,5 kilo aldım bakalım son zamanlarda daha ne kadar alacağım
aybike canım hayırlısı olsun bu ayda nazlandı demekki bebişin inş. gelecek aya güzel haberler alacağız.ramazan bereketi ile gelecek bebişleriniz
hepinize merhabalar kızlar :79::79:
walla canım boyle cok iyisin.. hayatta hep bişeyleri kafadan attıgımızda olmuyor mu, benım hep oyle oldu, evlılıgı kafaya takmadım eşim karşıma çıktı evlendık, bebe kafadan attık o koştu geldi.. o yuzden ben umutluyum senden bu yaz :) hayırlısı olsun hakkınızda.. kusura bakma canım şirketçe katıldıgınız bilseydim öyle dualr etmezdimkocişin yer ayırtınca siz keyfınıze gıdıosunuz sanmıştım enişte sevıyoda bazen düşüncesizlik edıo
canımcım ben anlatamadım sanırımkocişim yer ayırttı yıl dönümümüz için o gün başbaşa olacağız diye plan yapmıştık ancak işyerinin katılacağı fuar bu haftaymış patronum fuar alanında olacağı için ben cumartesi günü mecburen işe gelebilirim bizim yıldönümünü planımızda mahvolmuş olur ay inşallah bu sefer doğru anlatabilmişimdir
valla saldım çayıra mevlam kayıra olacaksa olacak Rabbim ne zaman isterseeeeee
öyle çok istiyorum kiiiii canım valla ben dr. randevum var demeyi planlıyorumayyy ben baştan aşagı birbirine sokmuşum konuyu :) kafam basmıo artık canım, sen kusuruma bakma, o zaman baştan dua edeyim.. inşallah o gün patronun fuar alanına gitmek istemez, ve senı kocişinle beraber azad eder, amiiiinnnnnn... olmassa bahene uydur canım şimdiden, birinin amelıyatı fılan war diye..
rimel naber canım bebişin nasıl ne zaman diğer randevun?
asbem napıyon yavrucan romantik gacı
herkeslere iyi gunlerrr
ben köyden geldım yatıyorum yıne bilg basında .. bebeşin eksiklerini tamalamaya calışıyorum
sankı hiç bi şey yetişmeyecekmiş gibi geliyorrrrr
asbecik senın bat ne zamannnnnnnn
rimel naber canım bebişin nasıl ne zaman diğer randevun?
asbem napıyon yavrucan romantik gacı
öyle çok istiyorum kiiiii canım valla ben dr. randevum var demeyi planlıyorumbana demez gel diye ama ben onun gelmemi istediğini biliyorum ve gelmezsem surat asacağını biliyorum ya o yüzden içim rahat değil canım halbuki kaynı ve kardeşi burdalar rahatlıkla gidebilirim yani ama ikisini toplasan bi adam etmezler inşallahhh bu cumartesi günü başbaşa kalabilriim kocişimleeee
ay kız öylemiyim kiiiiii
herkeslere iyi gunlerrr
ben köyden geldım yatıyorum yıne bilg basında .. bebeşin eksiklerini tamalamaya calışıyorum
sankı hiç bi şey yetişmeyecekmiş gibi geliyorrrrr
asbecik senın bat ne zamannnnnnnn
iyi galiba teyzesi büyüyo, zaten bi parça göbekim wardı iice çıkmaya başladı ikisi bir olunca 1 ay onden gıdıo gobeemmm.. dr.la gecen salı gorusmustuk, ikili test zamanı geldi 10 gün sonra gelin bi daha muayene parası vermeyin dedi.. cuma gitcez bakalım inşallah sonuclar ii çıkar.. siz nasılsınız oğuzhan ve annesi
ne iyi dr.un var bacım senin çoğu para almak için debelenip duruyor maaşallahiyi galiba teyzesi büyüyo, zaten bi parça göbekim wardı iice çıkmaya başladı ikisi bir olunca 1 ay onden gıdıo gobeemmm.. dr.la gecen salı gorusmustuk, ikili test zamanı geldi 10 gün sonra gelin bi daha muayene parası vermeyin dedi.. cuma gitcez bakalım inşallah sonuclar ii çıkar.. siz nasılsınız oğuzhan ve annesi
dimi canım yaaa belki 10olabilir ama 5bitti gittiiiaman canım bi kere de işe yarasınlar.. ben sana bişe sööliim mi.. bizim patronlar o kadar güvenıp sırtımıza iş yukledılerki bi yok olsak, ayrılsak ya da uzun bi izin olsa, hapı yuttular.. alışsınlar şimdiden canım.. sen uydur o bahaneyi, kaç kez 5. yılınızı kutlıcaksınız ki :)
19 hazıran ınşAllah ıkımızıde mutlu ederrrr
eşim gelıo ızne ayrılıo bızım ayrılık bıtıo senınle bebişininde ayrılığı bıtsın
amın kere amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn