- 21 Temmuz 2011
- 1.354
- 39
11+5 olcaz cuma belli olur mu , küçük bi ihtimal geliyo bana ama.. bi de ben free hcg ye gore tahmın edılen sonuca pek guvenmıorum.. girinti ya da çıkıntıyı gorene kadar sanırım muallakta olcak bebikin cinsiyeti.. bi de hani tahminde bulunurlar ya kese rahmın sagında mı solunda mı, sağda erkek solda kız derler.. yada bebek kesenın ultrason resmıne gore sağındaysa kız solundaysa erkek derler.. bizim kese rahmın tam ortasında, bebiş te kesenın tam ortasında çıktı ılk haftalar.. yusyuvarlak bi kese wc,banyo,mutfak,yatak odası şeklindebenimde göbek öyle canım yalnız değilsin benimde ikili test sonucum temiz çıktı canım darısı başına inşallah.3 ayımız bitti canım biraz normal hayata döndük çok şükür belki cinsiyetini bile öğrenebilirsin canım ben ikiliye gittiğimde öğrenmiştim
ne iyi dr.un var bacım senin çoğu para almak için debelenip duruyor maaşallah
dimi canım yaaa belki 10olabilir ama 5bitti gittiii
bizim işin dışında da bir hayatımız olduğu adamların umurlarında bile değil ki kuzum bazen esiyor çekip gidesim geliyor var ya acaip boğuyorlar yane
yok canım çekip gitme de, bazen boyle ozel durumlarda, hastalık durumlarında kendını dusun , ne için çalışıoruzki, önce sağlık sonra mutluluk için, hizmet sonra gelir ki sen zaten çook sorumlu bi insan olarak emınım ızın aldıgın gunlerın sayısı parmak sayımızı gecmez.. dr.um biraz pimrikli ,ödlektir filan ama iyidir.. para derdinde değil, bazen 10 günü 1 gün fılan gecer, hastane alıyo sonucta parayı , ama gider sekretere kayıt açma der.. sağolsun :) bi de ocak topikinden bi arkadaşta indirim yaptırdı hastanenın kurumsalında tanıdıgı warmıs %15 te indirim aldık, eşimde hala soylenıo 85 lira cok diye.. ama bana özele gore çok gelmıo , ki ankarada özel hastanede 250 ye kadar çıkıo muayene ücreti..