Elfidaaaa hemde nasıl heyecanlıyım ama doğumdan korkmuyorum onu görecek olmanın heyecanı bu..
ayaklarım 36 idi şimdi 40 numara terlik aldım düşün ne halde );
olsun üre olmasın da şişlik sorun değil Rabb'ime şükürler olsun bu günleri çok bekledim herseye razıyım
bide aybike hamiş olsun vay benım keyfime ((
aybikoşum ne zaman test yapacaksın, akıntı olur canım
Cnm idrar testi yapym dedim ama evde yok eczane dende alamadm yarin olmazsam gidip alicamm kuzumm
sabah hemen alıp yap bariaayyyy allahımm inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh hamilesin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
Akıntı bende hiç olmadı kuruluk vardı ama bak neharda olmuş şimdi tek belirti idrar testi
INssss cok istiyorumm cnmm nobetci eczane de yokk yakinlrda sabah yapamayabilrm pazar gunu hastanelr kapali acilde yapiyorlrm kuzum
canım sanmam acilde yapacaklarını ama özel hastaneler yapabilir. nöbetçi eczanelere de bak muhakkak, internetten size yakın olanı bulabilirsin
Cnm baktim 5 tane var hepside uzak sbah gidemem buyuk ihtimal olsa cikar mi acaba testte
kesinlikle çıkar canım, sabah yapman da şart değil, yaklaşık 4 saat idrara sıkışık olman yeterli.
ben 3.günde hemde gün içinde yaptım kopkoyuydu, senin de 1 gün geçmiş haliyle gayet net çıkar.
Ya bugun niye almadiysammm
reaaaaaaaaaaann doğurmadın mı kız sen dahaaaaaaaaaa
Yaaa sabah olsun kirmizilar gelmesinn hemen test alayim..Rabbim insss gonderdi emanetini bize...heyecnlndm simdii
doğurmadım daha.
bu çocuklar ilkokul çağına kadar bana taşıtçaklar galiba kendilerini
doğurmadım daha.
bu çocuklar ilkokul çağına kadar bana taşıtçaklar galiba kendilerini
kız maşallaaaaaaaaaahh bi de ikizler erken gelir derlerdoktorun ne diyor ne durumdasın, normal doğum olcak bi deee