Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cnm tesekkur ederimm inss hamisimdir akinti varr biraz bu iyi mi kotumu anlamadm

Her an adet olacakmisim gibi oluyorr insss gelmezzz icimde bir hiss var melegm benle ama sonra vazgwcryrm kendimi bu duygudn cunku adet olcm hissi de oluyo

Akıntı bende hiç olmadı kuruluk vardı ama bak neharda olmuş şimdi tek belirti idrar testi

sabah hemen alıp yap bari aayyyy allahımm inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh hamilesin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh

INssss cok istiyorumm cnmm nobetci eczane de yokk yakinlrda sabah yapamayabilrm pazar gunu hastanelr kapali acilde yapiyorlrm kuzum

INssss cok istiyorumm cnmm nobetci eczane de yokk yakinlrda sabah yapamayabilrm pazar gunu hastanelr kapali acilde yapiyorlrm kuzum

canım sanmam acilde yapacaklarını ama özel hastaneler yapabilir. nöbetçi eczanelere de bak muhakkak, internetten size yakın olanı bulabilirsin

canım sanmam acilde yapacaklarını ama özel hastaneler yapabilir. nöbetçi eczanelere de bak muhakkak, internetten size yakın olanı bulabilirsin

Cnm baktim 5 tane var hepside uzak sbah gidemem buyuk ihtimal olsa cikar mi acaba testte

Cnm baktim 5 tane var hepside uzak sbah gidemem buyuk ihtimal olsa cikar mi acaba testte

kesinlikle çıkar canım, sabah yapman da şart değil, yaklaşık 4 saat idrara sıkışık olman yeterli.
ben 3.günde hemde gün içinde yaptım kopkoyuydu, senin de 1 gün geçmiş haliyle gayet net çıkar.

Yaaa sabah olsun kirmizilar gelmesinn hemen test alayim..Rabbim insss gonderdi emanetini bize...heyecnlndm simdii

kız maşallaaaaaaaaaahh bi de ikizler erken gelir derler doktorun ne diyor ne durumdasın, normal doğum olcak bi deee

doktora bugün gittim daha.3-4 güne alırsın kucağına dedi.
bekliyorum bakalım.bu son zamanlar çok sıkıntılı geçiyo.
korkuyorum az biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…