Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

roserguler nerdesin geldi mi kırmızılar inşallah gelmemiştir bebişin seninledirrr
aybike kuzum yarın büyük gün sende durumlar nasıllll
ay çok heyecanlııııı
Cnmcimlar nasilsnzz bakalim
Cnm simdilik bir sey yok cnmm yarini bekliyorum aslinda yarin dra gidicem hastanede kan testide mi yaptrsm

selam canlarımmmm
asbecim buralardayım takipteyim sizi
roserguler ve aybikoşu ben de merak ediyorum heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa

Cnm asbeye de dedgm gibi inan bende merak ediyorum cok ta umitlenmiyorm cunku gununde hic bekletmedn geliyor kirmizilar

hoşgeldin canımmmmmmmmmmmm

hoş bulduk canım,, ayy az önce bi karar aldım sanırım ama uygular mıyım bılmıyorum.. dgm izninden sonra ücretli izin almayı düşünüyorum 3 ay daha.. walla bakıyorum kımse bana acımıyo, ben neden evımı bebeğimi düşünmyeyım demeye başladım, birde şu kpss olayını becerebılır mıyım bılmıyorum ama zaten temelım war, son sınawda 78 almıstım, bıraz daha calısırsam o donemde 85 alırısam kurtulurum bu özel sektorden.. ne dersınız kızlar becerebılır mıyım acaba ?

Cnmcimlar nasilsnzz bakalim
Cnm simdilik bir sey yok cnmm yarini bekliyorum aslinda yarin dra gidicem hastanede kan testide mi yaptrsm
ay çok heyecanlııı olabilir aslında ama iki sonuca da hazırlıklı olman lazım misal ben çift çizgiyi görmeden kan veremem diye düşünüyorummm
Asbecim gecmis olsun bu arada cnm dikkat et kuzumm
sağolasın canım benimmmm eşimde diyor hem bebek yapmaya çalışıyorsun hem dikkat etmiyorsun nasıl olcak bu iş
aynen öyle canım kullan tabi hiç acıma duuygusu yok bu insanlarda valla niye beceremeyesin sen mi kazanamayacakmışsın hey gidi heyyyy
birazcık göz gezdirdin mii bir bakmışsın hoppp devlete atmışsın kapağııı hiç zaman kaybetme canım gir valla

yapar mıyım canım yaa, çok yoruluyorum ve moralım cok bozuk , buranın %90 erkek bi bayanın halınden hıc anlamıyorlar.. sanıyorlarki içinde ya bebe, onlar için gorunen sorun yok ya, çalıştır eskısı gıbı, muhasbeden de her işten de anlasın istıyolar, ama artık yapamıyorum.. eve baş agrıları ve uyku dolu gozlerle gıdıyorum.. ev alırsak bi de epey zorlanıcaz ama bende biittim.. bi kaç ay çeksek sonra feraha kavusuruz ınsallah..

kıyamam canım benimmmm pes edecek bir hatun değilsin sennnn belli de olmuyor henüz onlara göre herşey normal sende yaniiii
geçecek canım geçecek hayırlısıyla düzelecek herşey bir kaç ay sabır en kötü rapor alırsın dayanamazsan canım hiçbirşey yapamazlar
haftasonu güzel bir dinlen tamam mı canım çok yormuşlar seni ayrıca yaparsın niye yapamayasın akşamları biraz göz gezdirsen yeter canım benim
az sabır

sağolasın canım benimmmm eşimde diyor hem bebek yapmaya çalışıyorsun hem dikkat etmiyorsun nasıl olcak bu iş

:

kuzum sen de kendıne dıkkat et, bebekler olduktan sonra bu rahat donemımız sona ercek, kendıne hep dıkkat et ve ettır kı boyle süregitsin, o guzel canının hep koru ve korut :)

aminnnn inşallah bu ay açılışı aybike yapcakkk arkasından da fatma ben geleceğiz inşallahhhh

inşallahhhh canım dualarım kabul olur da bu güzel dilekler gerçekleşir...

dimi gunde yarım saatle başlayayım enerjım yuksek gunlerde daha fazla calısırım, kocişte biraz destek cıksa eve yardım etse 13 ayım war onumde :) inşşallah becerırım :) arada rapor da alırım :) ohh :) Allahım çok şükür benı bu guzel yureklı arakadaslarla karsılastırdıgın ıcın :)

kuzum sen de kendıne dıkkat et, bebekler olduktan sonra bu rahat donemımız sona ercek, kendıne hep dıkkat et ve ettır kı boyle süregitsin, o guzel canının hep koru ve korut :)

aslında işyerinde bende senle aynı dertten muzdaribim ki daha bu durumdayken şikayet etmeye başlamış biri olarak Allah izin verirse

amin balım aminnn
he şöyleeee 13aydaa oooooo sen yalar yutarsın konuları tatlımmm zaten bebiş doğduğunda da izinli olacaksın ve ilk dönem günün 3/4ünde uyuyacak o uyurkende rahatlıkla çalışırsınnnn enişteye söyle bak hemen destek olmaya başlayacak sana sonra ver elini kısa süreli çalışma günleri
Canım benim o senin güzel kalbinden kaynaklanıyorrr seviliyorsunn

aslında işyerinde bende senle aynı dertten muzdaribim ki daha bu durumdayken şikayet etmeye başlamış biri olarak Allah izin verirse

ya iş iş diye ınsanlıktan cıkıyo bazıları bızı de cıkarcaklar ramak kaldı canım benım..

ewet gercı k.v ve annem evde olurlar ama gecen dedım anneme,bişeye ihtiyacım olursa sorarım ya da isterım, ama eger gereksız karısılırsa, çok canım sıkılırsa bebeği de kendımı de odaya kılıtlerım, o zaman da oyle calısırım napalım :) biraz asileştim galiba , kız kardeşimle hesapladık 8 günde 2 gun asi ,sinirli,sulugozum :) sende çoook sevılıyorsun kuzummmm..Allah yardımcımız olsun, ama önce inşallah size hedaye göndersin

tşkler canım. sperm sayısında sorun vardı sayı 7 milyon. temmuzda tekrar tahlil verecek

selam canlarımmmm
asbecim buralardayım takipteyim sizi
roserguler ve aybikoşu ben de merak ediyorum heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa

kız nehar, geçen annemlerden çıkmış eve donuyorduk, eve 2 km kala uyumuşum .. rüyamda şeftali kabugunu şaffaf bantla bantlıodum, kitap ayracı yapacakmışım :) al sana garip rüya :)

hayırlı cumalar fatmaipekcim, gerçi yeni gördüm amma sen kabul et :) walla bursanın havası bi başka, sizin bi de bahceniz war dimi, ohh canım yaa yerınde olmak ısterdım.. bi de eşinin şu dr.larla tanışma işi de bence Allahın işi , inşallah gerek kalmadan bu ay olur, ama olmassada bi gönderıver adamı.. gerçi 1 çocuk olmus, çok buyuk sıkıntı olcaını sanmıyorum ama.. Allah ipek kıza kardeş göndersin inşallah..

Yok nerde bizde o kadar boy 1.67 bnm ki eşimin babası benım babamdan da uzun (

kuzuumm gayet güzel walla boyun, asbenınde dedıgı gıbı tr .standardından(1.64) üsttesin.. çok ideal bi boy.. küçüklüğümden beri kzım olsa 167-168 olsun sıterım amma bızden anca 162 lik kız çıkar :)

tşkler canım. sperm sayısında sorun vardı sayı 7 milyon. temmuzda tekrar tahlil verecek
canım kür yapıyor musunuz biz e aynı dertten muzdaribiz
kız nehar, geçen annemlerden çıkmış eve donuyorduk, eve 2 km kala uyumuşum .. rüyamda şeftali kabugunu şaffaf bantla bantlıodum, kitap ayracı yapacakmışım :) al sana garip rüya :)
kızlar maaşallah hayal gücünğz harika yaaa
eniştenin boyu kaç canım belki babaya çeker ne bilünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…