Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ya iş iş diye ınsanlıktan cıkıyo bazıları bızı de cıkarcaklar ramak kaldı canım benım..

ewet gercı k.v ve annem evde olurlar ama gecen dedım anneme,bişeye ihtiyacım olursa sorarım ya da isterım, ama eger gereksız karısılırsa, çok canım sıkılırsa bebeği de kendımı de odaya kılıtlerım, o zaman da oyle calısırım napalım :) biraz asileştim galiba , kız kardeşimle hesapladık 8 günde 2 gun asi ,sinirli,sulugozum :) sende çoook sevılıyorsun kuzummmm..Allah yardımcımız olsun, ama önce inşallah size hedaye göndersin :KK34::KK34:
ohhh ağzına diline sağlık şimdiden çizgiyi koymuşsun bakıyorum:KK1: 8günde 2günse iyi bir oran ben birgünün 3-2si sulugöz olurum herhalde:KK9::KK9:
valla canım hiç umurları değil bizim insan olduğumuz haftaya c.tesi yıldönümümüz ve biz o gün gezmeyi planlıyoruz hiç evde durmayacağız ancak ve ancak haftaya anne-bebk fuarı var ve bizimkilerde katılıyor patron fuar alanında olur beni de mağazaya kitlemeye kalkarsa diye şimdiden kara kara düşünmeye başladımmm rezervemizi bile yaptı kocişimmm:KK14:
canım kür yapıyor musunuz biz e aynı dertten muzdaribiz:KK34:
şimdilik yapmıyoruz bir ay sperm arttırıcı hap kullandık birde arada keçiboynuzu pekmezi içirmeye çalışıyorum
:KK50:
yeni mi öğrendiniz canım keçiboynuzu pekmezi-tozu-kürü hangisini isterseniz kullanın ama muhakkak kullanın canım sperm arttırıcı ilaç demişsin ne kullandınız canım kusura bakma böyle soruyorum ama belki faydam olur diye bizde bir sürü şey kullandık öğrendiğimizde 2milyondu sayımız en son testimizde 20milyon çıktı ml.de gerçi sizinki varkoseldi dimi ama faydası muhakkak oluyor canım keçiboynuzunun:KK34:

ohhh ağzına diline sağlık şimdiden çizgiyi koymuşsun bakıyorum:KK1: 8günde 2günse iyi bir oran ben birgünün 3-2si sulugöz olurum herhalde:KK9::KK9:
valla canım hiç umurları değil bizim insan olduğumuz haftaya c.tesi yıldönümümüz ve biz o gün gezmeyi planlıyoruz hiç evde durmayacağız ancak ve ancak haftaya anne-bebk fuarı var ve bizimkilerde katılıyor patron fuar alanında olur beni de mağazaya kitlemeye kalkarsa diye şimdiden kara kara düşünmeye başladımmm rezervemizi bile yaptı kocişimmm:KK14:
yeni mi öğrendiniz canım keçiboynuzu pekmezi-tozu-kürü hangisini isterseniz kullanın ama muhakkak kullanın canım sperm arttırıcı ilaç demişsin ne kullandınız canım kusura bakma böyle soruyorum ama belki faydam olur diye bizde bir sürü şey kullandık öğrendiğimizde 2milyondu sayımız en son testimizde 20milyon çıktı ml.de gerçi sizinki varkoseldi dimi ama faydası muhakkak oluyor canım keçiboynuzunun:KK34:
tam adını bilmiyorum provotion gibi birseydi. siz ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz

tam adını bilmiyorum provotion gibi birseydi. siz ne kadar süredir çocuk istiyorsunuz

bir seneyi geçtik canım çok şükür bizimkinin nedeni belli değil durmadan takviyeler yapıp duruyoruz işte:KK34:

canım kür yapıyor musunuz biz e aynı dertten muzdaribiz:KK34:

kızlar maaşallah hayal gücünğz harika yaaa:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

eniştenin boyu kaç canım belki babaya çeker ne bilünnnn:KK16::KK16:

:) çok ilginç rüyalar walla, normalde aklına gelmicek seyler, sanırım bebenın hayal gücü bunlar :KK1: enişte de cok uzundeğil canım ben 158 o 175
kız boyu (anne+baba-9)/2=162
oglan boyu( anne+baba+13)/2=173

anca canım :) ama sanırım ilk cocuklarda boyle, diğerleri yer genısledıgınden mıdır nedır daha uzun oluyo tahmınden..

inşallah senın garip ruyalarını ve duygusallıgını konusuruz gelecek ay canım :) insan bazen bunalıyo ama sonra yasadıgımız hasretı dusunup hemen şükrediyo :) vee inşallah patron seni kapamaz yaa, bari hastam fılan war diip kaçıver canım, gezın o bebe fuarını havada çook güzel olur inşallah ve inşallah nice mutlu yıllar gecırırsınız veee inşallah seneye 6. yıl donumunuzu 3 kişi kutlarsınız :)

ben galıba benımkıne bugun nazar degdırdım, eve gelırken tel actım ekmek alıp almadıgını sormak için, iş arkadaslarının bazısı ve taşeronlarla bi yerdelermiş, dedim neden haber vermedin?
cunku haber verse hiç bi zaman sorun etmedim, ama bu hareketı cok canımı sıktı.. kapadım teli, mesaj ustune mesaj cektı once, bozulma bşey yapmıyoruz sen gelene kadar gelırım diye dusundum ama hesap tutmadı.. ii dedim bende sana bişey haber wermedıgımde sende bozulma o zaman.. sankı ıstedıgı buymuş gıbı, tamam bozulmam dedi.. adamda daha tık yok.. heralde evde hamıle bı hatundan ne basıma gelebılırkı dıye dusundu.. ama gosterırım ben ona, fitil fitil burnunda, o zaman haber vermemek ne demekmiş gorsun..çok kızgınım..

kımsecıkler yokkk galıbaaa kociş spora gıttı benıde eve bıraktı kv lerdeydk bende geldım konsrz dıye kımse yokkk

asbecımm ınsss gelmz kırmızılarr ...cnm yarın dra gıdıcem ultrason fln bakıılacak baska bir rahatszlıgım ıcın oncesınde bırde test yaptrym dedım tabı sabaha kadr olmzsa bişiler... ıcımden hepp yaptrmak gecıyor bu ay bugun saglık ocagnda yaptrcktm fırsatım olmadı ...kızlar özel hastanede ne kadr dır test bırde hemn cıkarmıı

hayırlı cumalar fatmaipekcim, gerçi yeni gördüm amma sen kabul et :) walla bursanın havası bi başka, sizin bi de bahceniz war dimi, ohh canım yaa yerınde olmak ısterdım.. bi de eşinin şu dr.larla tanışma işi de bence Allahın işi , inşallah gerek kalmadan bu ay olur, ama olmassada bi gönderıver adamı.. gerçi 1 çocuk olmus, çok buyuk sıkıntı olcaını sanmıyorum ama.. Allah ipek kıza kardeş göndersin inşallah..

cnm evimiz müstakil değil ama sitenin bahçesi var çocuk parkı falan direk yola çıkmıyoruz yani.allah seninde gönlüne göre bir ev almayı nasip etsin .hayırlıda devlet kapısında bir iş.bende mezun olunca 1.5 yıl özel eğitim merkezinde çalıştım atamam çıkınca çok yalvardılar gitme diye ama kusura bakmasın kimse şimdiki işimden daha çok memnunum.

:) çok ilginç rüyalar walla, normalde aklına gelmicek seyler, sanırım bebenın hayal gücü bunlar :KK1: enişte de cok uzundeğil canım ben 158 o 175
kız boyu (anne+baba-9)/2=162
oglan boyu( anne+baba+13)/2=173

anca canım :) ama sanırım ilk cocuklarda boyle, diğerleri yer genısledıgınden mıdır nedır daha uzun oluyo tahmınden..

rımelcim benim ve eşiminde boyu kısa ama kızım maşallah yaşıtlarına göre iyi en az 170 olur büyünce sanırım.sütü ve suyu çok seviyor .hamilelikteki beslenmede önemli ama bizimki doğunca daha çok uzadı yoksa 48 cm doğmuştu.

kımsecıkler yokkk galıbaaa kociş spora gıttı benıde eve bıraktı kv lerdeydk bende geldım konsrz dıye kımse yokkk

asbecımm ınsss gelmz kırmızılarr ...cnm yarın dra gıdıcem ultrason fln bakıılacak baska bir rahatszlıgım ıcın oncesınde bırde test yaptrym dedım tabı sabaha kadr olmzsa bişiler... ıcımden hepp yaptrmak gecıyor bu ay bugun saglık ocagnda yaptrcktm fırsatım olmadı ...kızlar özel hastanede ne kadr dır test bırde hemn cıkarmıı

özelde 2 saate kadar çıkıyor testler genelde cnm.fiyatta hastaneden hastaneye değişiyor 20 yede 35 de 70 de yapan yerler var.yaptırmadan önce sorarsın.zaten usgye gireceksen anlaşılır bence cnm kese görünmez ama rahmin kalınlaşmasından anlaşılır gibi.yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz bizi habersiz bırakma...

Fatmcm genel cerraha gidcktm baska bir rahatszlgmla ilgili gitmisken kan testi de yaptrym dedimm ama gidemedm hastaneye idrar testinde cikar mi acabaa

Fatmcm genel cerraha gidcktm baska bir rahatszlgmla ilgili gitmisken kan testi de yaptrym dedimm ama gidemedm hastaneye idrar testinde cikar mi acabaa

geç döllenme değilse çıkar cnm keşke sabah yapsaydın gerçi çıkacak olunca akşamda çıkıyor...

Cnm yok adet sancim falan yok sabah temizlikte yaptim tik yok simdilik ama bi yerde okumustum kadinlar adet ya sabah yadbakabaa aksam olrms bakalim inss olmam. Yine sessiz buralar haftasonu tabi..

Aybike ayak üşümesi hayırlıdır geldi bebiş inşAllah bat bu gün mu peki normalde sabah mı olurdun

miss nasılsın?doğuma çok az kaldı.heyecan var mı ben daha şimdiden sıkıntılanıyorum:)ayakların nasıl?

Elfidaaaa hemde nasıl heyecanlıyım ama doğumdan korkmuyorum onu görecek olmanın heyecanı bu..
ayaklarım 36 idi şimdi 40 numara terlik aldım düşün ne halde );
olsun üre olmasın da şişlik sorun değil Rabb'ime şükürler olsun bu günleri çok bekledim herseye razıyım
bide aybike hamiş olsun vay benım keyfime ((:-)

X