hoşgeldin aramıza tatlımm ekliyorum listeye hemen seni deeemerhaba beni de listeye ekleyin yaş 27 4 aydır deniyoruz bat 3 temmuz. eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu. sabırsızlıkla bekliyoruz.
dün sadece çorba içtim kuzum bağırsaklarıma etki yapmadı ama bugün de kasıklarım ağrıyor sanırım iyi üşütmüşümkuzummmm geçmiş olsun , en güzeli haşlanmış patates hertürlü mide bağırsak sorununa birebir, kuru ekmekle karın mı doyar?! olmadı dışardan sade kumpir soyle o da iş görür ..
hadi hayırlısı kuzucum inşallah güzel sonuçlar alırsınızzzzzzz aynen öyle tanıdık daha bir ilgili oluyor malummmmkimsecikler gelmemiş bugün konuya
kızlar dün eşim iş nedeniyle 2 dr.la görüşmeye gitmişti adamlardan biri k.doğumcu biride embriyologmuş tüp bebek merkezleri varmış.eşimde bizim durumdan bahsetmiş gel sana tekrar test yapalım demişler eşimde gideyimmi dedi bende dur sonuç alalımda sonra git dedim.tanıdık olunca belki daha özenli bakarlar....
ay benim eşimde şişli de çalışıyor onun için çok büyük problem olmaz da benim için 2vasıta sıkıntı yaratabilir diye endişeliyim valla yoksa hemen gitcemmmzor tabi benim eşimde şişliye gidip geliyor ama metrobüs sağolsun fatih için iki araç zor olabilir ama gelin ya buralar çok güzel yaşanacak yerler :) buarada mide bulantıları felan hayırdır ???? bende daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştım araba tutuyor beni ona yormuştum hep ama bebeişmiş umarım seninde öyle olur canımm
sağol canım benim beğendin demek kızın olursa verirsin artık:
maaşallah subhanallahhh yeğenimeeee benim de doğum günüm 19temmuz canımcımmm çok mülaim bir evladın olacak övünmek gibi olmasınHerkese iyi akşamlar kızlarrrrrrasbecik gecmiş olsun sana daaaa dikkat et kendine bakarsın bebiş vardır bulantı yapıyordur
ben bu gün doktora gittim bebeğimiz 2.700 olmuş doğum tarihini 17 Temmuz son gün olarak verdi ..Babamda gelmişti dedi ki maşaAllah bu cocuk dedeye çekmiş babam 110 kilo ve 1.80 ((;
çok şükür hersey yolunda kilo ve gelişim yine önden gidiyor
dün gece namazında herkesin adını teker teker saydım bebiş için ama bebeği olanlara dua etmeyi unuttum (inşAllah sizde bize etmişsinizdir ((;
valla ya ağırdan satmam lazım dimiiii dur naz yapam accıkk
seve seve efenimmm başımız gözümüz üstüne varsın kısalsın geceler minicik ellerden bir kere öpmeye değer...
canım geçmiş olsun mideni mi üşüttün noldu yaa..dikkat et kuzucum kendine..Allah şifa versin kıyamammm
günaydın kızlar.....
herkese hayırlı cumalar.....hava çok sıcak tam deniz havası var....
bende sabah çok detaylı olmasada temizlik yaptım haftasonu olunca çat kapı misafir gelme olasılığı daha yüksek temiz olsun biraz dedim.
missyaman sende baban kadar uzunmusun cnm.
Yok nerde bizde o kadar boy 1.67 bnm ki eşimin babası benım babamdan da uzun (
selam canlarımmmm
asbecim buralardayım takipteyim sizi
roserguler ve aybikoşu ben de merak ediyorum heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa
kuzum sohbetlerini özledim valla bakıp kaçıyorsun ama olmaz kiiiiiii
ama herkes bi selam verip gidiyo, ben de çok özlüyorum eski sohbetlerimizi