Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Herkese iyi akşamlar kızlarrrrrrasbecik gecmiş olsun sana daaaa dikkat et kendine bakarsın bebiş vardır bulantı yapıyordur
ben bu gün doktora gittim bebeğimiz 2.700 olmuş doğum tarihini 17 Temmuz son gün olarak verdi ..Babamda gelmişti dedi ki maşaAllah bu cocuk dedeye çekmiş babam 110 kilo ve 1.80 ((;
çok şükür hersey yolunda kilo ve gelişim yine önden gidiyor
dün gece namazında herkesin adını teker teker saydım bebiş için ama bebeği olanlara dua etmeyi unuttum ( inşAllah sizde bize etmişsinizdir ((;

merhaba beni de listeye ekleyin yaş 27 4 aydır deniyoruz bat 3 temmuz. eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu. sabırsızlıkla bekliyoruz.
hoşgeldin aramıza tatlımm ekliyorum listeye hemen seni deee
kuzummmm geçmiş olsun , en güzeli haşlanmış patates hertürlü mide bağırsak sorununa birebir, kuru ekmekle karın mı doyar?! olmadı dışardan sade kumpir soyle o da iş görür ..
dün sadece çorba içtim kuzum bağırsaklarıma etki yapmadı ama bugün de kasıklarım ağrıyor sanırım iyi üşütmüşüm ama çok iyiyim çok şükür Rabbime bugünlerimizeeeee
hadi hayırlısı kuzucum inşallah güzel sonuçlar alırsınızzzzzzz aynen öyle tanıdık daha bir ilgili oluyor malummmm
ay benim eşimde şişli de çalışıyor onun için çok büyük problem olmaz da benim için 2vasıta sıkıntı yaratabilir diye endişeliyim valla yoksa hemen gitcemmm
sen o zaman bize ev bakmaya başla kuzucum
yok tatlım yaa daha bata 12gün var şimdiden başlaması mümkün değilllllll
maaşallah subhanallahhh yeğenimeeee benim de doğum günüm 19temmuz canımcımmm çok mülaim bir evladın olacak övünmek gibi olmasın
maaşallah dede de iriymiş he
yok tatlım üşüttüm üşüttüm ondan bebiş olması imkansızzzz

canım geçmiş olsun mideni mi üşüttün noldu yaa.. dikkat et kuzucum kendine..Allah şifa versin kıyamammm

günaydın kızlar.....
herkese hayırlı cumalar.....hava çok sıcak tam deniz havası var....
bende sabah çok detaylı olmasada temizlik yaptım haftasonu olunca çat kapı misafir gelme olasılığı daha yüksek temiz olsun biraz dedim.
missyaman sende baban kadar uzunmusun cnm.

sağol tatlımmm maaşallah pek hamarat gördüm seniiiiii

Yok nerde bizde o kadar boy 1.67 bnm ki eşimin babası benım babamdan da uzun (

roserguler nerdesin geldi mi kırmızılar inşallah gelmemiştir bebişin seninledirrr
aybike kuzum yarın büyük gün sende durumlar nasıllll
ay çok heyecanlııııı

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 450

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 125

KALAN : 3369

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

selam canlarımmmm
asbecim buralardayım takipteyim sizi
roserguler ve aybikoşu ben de merak ediyorum heyecan doruktaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…