Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

hayırısı tatlım calısmaya devam :))
asbecım hafta sonundan bu yana calısmalara ara verdık sence bunun da etkısı varmıdır bebısımzn gelmemesnde

1 hafta kala bırakmanda bi sakınca yok canım bence, kocişte son ay son hafta belki tutmuştur belkı bız dusunuoz dıe korkmustu da son hafta bişe yapmadıydık sırf onun korkusu yatışsın die bende tamam demiştim

bak gördün mü işe yaramış bile...anormale bağla bir süre bir ses duydun mu hayatım orda birimi var falan de... töbe töbe yaaa kırk kere deriz de sonra...

rımelcımm cnmm haklısınn rabbımm ol derse 1 kereyle bıle olurr...
ayy takmıyorum daa ısteee adete az kalıncaa aklımdan cıkmıyorkııı

hayırısı tatlım calısmaya devam :))
asbecım hafta sonundan bu yana calısmalara ara verdık sence bunun da etkısı varmıdır bebısımzn gelmemesnde
kuzummm ben hamile kaldığım ay 2kere çalışma yapmıştık 12. ve 13.günler o da Rabbim ol desin yeter kiiiii bir de biz son hafta hiç çalışmayız nolur nolmaz bebişlerimize bişi olur maazallah diyee
kıyamam ne düşünceliymiş enişte deee
bak gördün mü işe yaramış bile...anormale bağla bir süre bir ses duydun mu hayatım orda birimi var falan de... töbe töbe yaaa kırk kere deriz de sonra...
zavallım adamım bu ara psikopata bağlayacağım diye ne diyorsam yapıyor zaten çok da eziyet olmaz yaa yazık günah kocişimeeeeee

bir çaya tav oldu bizim kız yaff..

rımelcımm cnmm haklısınn rabbımm ol derse 1 kereyle bıle olurr...
ayy takmıyorum daa ısteee adete az kalıncaa aklımdan cıkmıyorkııı

bilmez miyim canım.. dün dr. sordu ee dedi hamilelik nasılmış bakalım memnun musun diye? dr. dan cıkınca eşime dedimki, bence onceden daha zordu benım ıcın,oldu mu olcak mı, ya olmadıysa,olsun,olmadı püff :...(( ama canım sen yınede kafanı başka şeylere vermeye çalış ; çıkın enişteyle gezin,kitap oku film izle başka hayatlarda neler oluyo onlara yogunlaş.. çünkü olunca surprız oluyo cok sevınıosun yıne, olmayıncada o kadar üzülmüosun..

merhaba beni de listeye ekleyin yaş 27 4 aydır deniyoruz bat 3 temmuz. eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu. sabırsızlıkla bekliyoruz.

Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim,senin her şeye gücün yeter
sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur.
Ya Hayyu Ya Kayyum, Ya Zel Celali Vel ikram kapına geldim,
senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa,
sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi,
eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini
ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan
olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMEDMUSTAFA(S:A:V)hürmetine,
ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum.
İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMİİİNNN AMİİNNN AMİİNNNN

Ey sana doğru uzanan elleri boş çevirmeyen,
acıları dindirip ihtiyaçları gideren,
kurumuş ağaca can veren rabbim,
sen ki Hz. İbrahim"e 120,
hz. Sare"ye 90 yaşında iken evlat nasip eden yüceler yücesi ,
senin herşeye gücün yeter. Sen "Ol" dersen herşey oluverir.
Bizler için de bir mucize yarat ne olur, ailemin, sevdiklerimin,
evlat hasretiyle bekleyen canların, benim bildiğim bilmediğim bütün
ihtiyaçlarını gider, hayırlı dualarını kabul et,
hayırlı olmayanları hayırlısıyla değiştir.
Bize sonsuz kereminle lütuflarını göndereceğin güne kadar sabır ver.
Sana bütün kalbimle kalbimin tercümanı gözyaşlarımla yalvarıyorum
evlat hasretiyle yanıp tutuşan bu aciz kullarının dualarını kabul eyle
bizleri evlat kokusundan mahrum etme yarabbim. Boyun büküp senden rahmet,
merhamet, lütuf, sabır , af dilemeye geldim.
Bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine,
hz. Muhammmed (s.a.s) efendimizin yüzü suyu hürmetine,
dertlilerin yüzü suyu hürmetine
bu aciz kulunun dualarını kabul eyle yarabbim.
AMİNNN AMİNNN AMİNNN

merhaba beni de listeye ekleyin yaş 27 4 aydır deniyoruz bat 3 temmuz. eşim varikosel ameliyatı olalı 2 ay oldu. sabırsızlıkla bekliyoruz.

hoşgeldin canım eşinin değerleri nasıldı

bende eşim ameliyat olduktan sonra 4.ayda hamile kaldım .inş sende tez zamanda alırsın bebişini kucağına

günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum

ikisine de bayıldım kuzummm, en çok ta sanaaa .. enişte belkio mu senı bu arada kuzum, kaçın gidin işte kocişim geldi de sahilde mamalar çaylar güzel sohbetler sizi bekler :)
yaaaa mide bulantısından öldüm ben akşammmm hiçbir yere gidemedik doğru düzgün ibadette edemedim yanarım yanarım ona yanarım hala da bulanıyor yaaaa
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hatta amin kere aminn

sağol tatlımmmm inşallahhhhh çok güzel bir gün olurr

merhaba kızlar....
asbe geçmiş olsun cnm niye öyle oldunki midenimi üşüttün acaba yada yediğin bişeymi dokundu acaba.
ben de gece eşimden korktum iyimi uyku arası sıçradım resmen
üstümden ağır bir yük kalktı sınıfla ilgili işleri hallettim birde fotoları çoğaltırsam tamamdır bu seneyi kapatırız.

sanırım canım midem acaip şimdi kuru ekmek yedim bastırır belki diye dün akşam dedim ki çok şükür ne zamandır midemle ilgili bir sıkıntı çekmiyorum 2saat geçmedi bulanmaya başladı psikolojik olarak mı etkiledim kendi kendime nazar mı değdirdim bilemedim
hadi yaa bir kere benimde öyle oldu uyuyakalmışım koltukta adamcağız beni uyandırmak için yaklaşınca ben bir sıçradım zor sakinleştirdi eşim herhalde bi 15dk ağlamışımdır dikkat etsinler onlar da canım
ooo çok şükür canım ondan sonra ver elini tatillllllllll

kuzummmm geçmiş olsun , en güzeli haşlanmış patates hertürlü mide bağırsak sorununa birebir, kuru ekmekle karın mı doyar?! olmadı dışardan sade kumpir soyle o da iş görür ..

kimsecikler gelmemiş bugün konuya

kızlar dün eşim iş nedeniyle 2 dr.la görüşmeye gitmişti adamlardan biri k.doğumcu biride embriyologmuş tüp bebek merkezleri varmış.eşimde bizim durumdan bahsetmiş gel sana tekrar test yapalım demişler eşimde gideyimmi dedi bende dur sonuç alalımda sonra git dedim.tanıdık olunca belki daha özenli bakarlar....

zor tabi benim eşimde şişliye gidip geliyor ama metrobüs sağolsun fatih için iki araç zor olabilir ama gelin ya buralar çok güzel yaşanacak yerler :) buarada mide bulantıları felan hayırdır ???? bende daha hamile olduğumu öğrenmeden başlamıştım araba tutuyor beni ona yormuştum hep ama bebeişmiş umarım seninde öyle olur canımm

anammmm ben yeni görüorum bu yakışıklıyı, burnu da pek güzelmiş annesi maşallah :)

sağol canım benim beğendin demek kızın olursa verirsin artık :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…