- 3 Eylül 2011
- 9.836
- 34
canım benimmm iyi ki varsın tatlımmmne demek bacııımmmm , senın bana verdiğin akılların yanında benım yaptıgım nedir ki:) oyle diyince dün yine unutuyordum, kapıdan cıkmadan once dedim benım myom gorunuo mu diye, o da gorunmuo , ya bebek kapatıodur ya da bi şekilde küçülmüş olabılır, bi dahaki sefere daha dikkatli bakalım dedi.. içimde güzel hisler war,sanki görünseydi en baştan söylerdi, kese daha 1,5 cm ken önceden 2,5 cm olan myom görünmedi :) sen ne düşünüosun?
aaaa yok miyom falan yaaa bebiş onu attı gitti çıksa o zaman çıkardı zaten bana direk söylemişti dr. bak bu kese bu da kistin diye hemencecik tanıştırdı beni sağolsun kistimle
:):) senin devlet dediğin benim ben :):) yok yok onlar kardiş kardiş seninki kıvanç olsun benimki kenan bütün topik kurban olsun onlara :):)
canım benim çok sağolll eşiminde benimde burnumuz güzel hangimize çektiyse artık :):)
sağol canım seninde mübarek olsun ettiğin tüm dualar kabul olsun asbelove sen nerde oturuyordunki ben beylikdüzündeyim gel büyükçekmece sahile inelim :):)
canım tüm söylediklerinde haklısın bende bunlara karşıyım ama poliste sağolsun su sıkar gibi biber gazı sıkıyor oda kamu malına zarar sıktıkları gaz kaç milyon dolar.dediğim gibi daha hiç bu pravakatörler yokken durduk yere polisin bu kadar ağır muamelesine kızıyorum benim en yakın arkadaşımın yüzünde gaz bombası patladı ki zaten olaylar ondan sonra başladı fırsatçılar hiç fırsatı kaçırırmı zaten olaylar onlara yaradı tabi ??? ayrıca sayın başbakanımızın kızdığım tarafıda sürekli benim halkım benim halkım yüzde 50 si sen tüm türkiyenin başbakanısın tüm halkı koruman lazım bu kadar diktatör olunmaz sandık ona verdi diye istediğini yapıcak değil bu halkı yatıştırsa yatıştırsa o yatıştırırdı ama sanki yatıştırmak istmeiyor resmen öyle laflar ediyorki tam gaza gelmelik dediğim gibi ben ona oy veren biri olarak bile bu konuda rahatsızım
aminnn canım benim aminnnnnn fatihte oturuyorum canım ama yakında beylikdüzüne gelebilirim