genelde siyah beyaz ama böyle yüzünden veriyorlar bir kaç fotoğraf çok güzel ya dklarca izleyebiliyorsun.pipiyse pipi her türlü kapıştırırımD hürremim ben hürrem istediğimi alırım şehzademe sen avcunu yala :):):)pipi geldi dünürlük bitti artık kaka mahidevran :):):))::):):):):):):):):):)
masallahhhh 41 kere cnm yakısıklı bır sehzade olaacak o fındık buruna bakın yaakızlar bugün ayrıntılı ultrasona gittik çok şükür herşey yolunda :):) 467 gramız şuan :):) özlemm topiğin bütün kızları benim harem kuracam ben :):) baakınnnn buda benim yakışıklı Eki Görüntüle 728355
hamiş kaldığın zaman beni daha iyi anlayacaksın. gebelik testi yaptığım gün, daha doğrusu daha yapmadan o gün içinde her tenefüs elimde ped wc ye gittim, adet oldum diye, belim resmen kopuyodu,adet belirtisi dışında zerre kadar farklı belirtim yoktu. aynı şeyi sen de söylüceksin ahaaaaaaanda buraya yazıyommmmmmmmmm
ooooooyyy tipini yediğim sıpaaaaaaamaşallahhh ne kadar tatlı 26 haziranda benim de doopler var bende mi böyle görcem
pipi mi yarıştırıyon valide sultan kılıklı zeynoooooooooooooo
Mirac Kandilimiz Mübarek Olsun.Bu gecenin hürmetine Rabbim hakkımızda hayırlı dileklerimize hayırlısıyla sağlıkla nasip eylesin.
hadi yaa kötü olmuş bari yemek yapmazdın bilseydin neyse bugüne hazırlık olmuş canımcımiyi akşamlar kızlar anca gelebildim.sabah okula erken gittik tabi erkende çıktık.kızımla eski bakıcısına gittik ordanda eşimle eve geldik.birazdan hazırlanıp çıkacağız sünnet düğünü varmış yemekli.işin kötüsü ben çorba yaptım kızartma bitmek üzereyken eşin niye yemek yapıyorsun düğün yemekli dedi
neyse artık dedim kızartayımda sabah işyerine götürüp kahvaltıda yersiniz dedim.
inşallah bebişin seninledir canım benim inşallahhhhCnm ne guzel yazmissinn insss 8 hazirana birsey kalmadi adet sancilarim varrrr
ay yerim ben onuu maaşallah subhanallahhhhkızlar bugün ayrıntılı ultrasona gittik çok şükür herşey yolunda :):) 467 gramız şuan :):) özlemm topiğin bütün kızları benim harem kuracam ben :):) baakınnnn buda benim yakışıklı Eki Görüntüle 728355
inşallah canım inşallahhhhh o kadar üzücü şeyler yaşanıyor ki insanlar ölüyor gözlerini kaybediyorlar yazık inşallah bir an önce biter bu şiddetasbelove kesinlikle haklısın canım bende onlara karşıyım tabiki pravokakörler mutlaka var benim kızdığım daha bu pravakatörler yokken polisin normal halka şiddet göstermesi inanki sivil polis okadar çok şey yapıyorki halka mal olsun diye bunlara anlam veremiyorum inşallah en kısa zamanda bunlara bir son verilir
günaydın canımmmm hayırdır inşallahhhNeharim cnm hislerine guveniyorum sen bnce hamilesin yazmissin ya nasil heyecenlandim cnm hayali bile guzel ..
Ama hic bir zaman umudumu kaybetmiyorm.kocis sabah giderken diyo ki etrafimdaki herkes hamile.. mesaj yolluyo :)
Ya bir ruya gordum bir bayan vardi ona sarilip agliyordum ruyadada dusunuyorum ben niye agliyormm hayirdr inss
Kizlar gunaydinnnn unuttummm soylemeyii asbecim senin bat ne zamn
canım benim fikirlerinize saygım var fakat şuan sizde başkalarının lafıyla hareket ediyorsunuz öncelikle şunu söyliyeyim ben oyumu recep tayyip erdoğana vermiş ve zamanında onun için birçok arkadaşımla kavga etmiş bir kişiyim olayların bizzat içerisinde olduğum için birde benden duyun istedim evet ağaç için bir gurup insan eylem yaptı ki bu vatandaşlık hakkıdır fakat ne olduysa o sabah biber gazıyla güne başladık ve çadırlarımız yakıldı benim en efendi en terbiyeli arkadaşımın yüzünde gaz bombası patladı ki bunca olay yoktu ozamanlar ona rağmen polis resmen eziyet etti sonrasında tabikide kötü amaçlı insanların işine yaradı ve kötü olaylar oldu onlara lafım yok ama polisin yaptıkları yutulacak gibi değildi sizler tvlerde gördüklerinizi biliyorsunuz ama gerçek öyle değil canlı canlı şahit oldum ve polis okadar çok hasar verdiki ki bu insanlara mal edildi.köpeğe bile biber gazı sıkan polisler var.ben polis olsun halk olsun artık herkesin sakin olmasından kavga gürültünün durmasından yanayım ama dediğim gibi olaylar durduk yere çıkmadı ve bu başkalarının işine geldi tabiki.dediğim gibi lütfen sakin olun ister taraf ister karşı taraf olun
kandilimiz mübarek olsun canlarr
amin canım aminnnsenin kandilin mübarek olsun canımcım Allah tüm islam alemine birlik beraberlik nasip etsin şu güzel günlerin hatırına
sağol tatlımmmmm tatile giriyorsunuz ohhh mis vallaagünaydın kızlar....kandiliniz mübarek olsun ....
bir haftayı daha yarıladık.bu seneyide bitirdik şükür ömrümüz dönemler şeklinde geçiyor biz öğretmenlerin....
tünaydın kızlarrrr, kandiliniz mübarek olsun ... zerbastan haber alan oldu mu?
sağol tatlım maalesef hiç haber alamadım çok merak ediyorum
siz nasılsınız bakalımmm
inşallah iyilerdir bacım, gecenın bi yarısı aklıma geldi.. çok şükür canım benım dun dr. daydık iyiydik inşallah iyi dewam eder :) haftaya cuma 2'li yapıcak inşallah herşey yolunda çıkar.. bi ara dr. ultrasonu yuzune dogru cevırdı boyle sankı gaz maskesı takmıs gıbı duruodu kafası :) çok güldük:) inşallah bize kızmıodur bebişsen nasılsın canımın canı asbem , nereleri gezıosunuz bu günlerde, walla tv de istanbulun bogazı gordugum an bitiorum, çok çok çok param olsaydı ist. te boğazda bi ev alırdım güneşli havalarda orda otururdum :) insanın gözü gönlü açılıo :)
gaz maskesi he yerim ben onun kafasınıııı:)))) haftaya cuma cinsiyetini de öğrenirsiniz belki canımcım ay ne heyecanlııııı
bugün havadan mıdır neden bilmiyorum içimde bir sıkıntı var canımcım ama onun dışında çok iyiyim çok şükür iş güç koşturmaca halindeyimaahhh ahh keşke öyle bir şansımız olsa ucundan kıyısından denizi görse de razıyım be canım şöyle alcaksın çayını-kahveni uzatacaksın ayaklarını şöyle denize karşı dinleneceksin mis gibiii acaip dinlendiriyor deniz insanı yaa:))
hava kapalı mı bugün orda canım, hayıra çıksın canım iç sıkıntın def olsun .. deniz ahh deniz nasıl dinlendirmesin, bundan bi 5 sene once tatıle cıkamamıstım, yazlıga gıden arkadastan bi şişe deniz suyu istemiştim, kokusu bile rahatlatıo die :)))) olsun bacım hafta sonları iniverin denizi gören bi çay bahçesine çayını simitini gazeteni alıp şööle püfür püfür kuş sesleri , walla hayali bile güzel :))))
sabah şakır şakır yağmurla uyandım canım şimdi güneş çıktı ama boğucu bir hava var maalesef inşallah geçer şu sıkıntı da rahatlarım canım inşallah
evet canım akşama ikna edeyim de kocişi beni bir deniz kenarına indirsin diyeceğim ama beşiktaş tarafında sorunlar var en iyisi bakırköy-florya tarafına gitmek iyi akıl verdin canım yaaa ohh mis gibi gidelim şöyle kokusunu bir içime çekeyim keyif yapayım biraz
hahahahaha caaaaaaarttttt papıcımınnnn hürremiiiiiiiiiiiiiimahidevran da sensin, hürrem de ,hatice de
kızken peşimden ayrılmıyodun oğlum olcak diye hemen düşman kesildin, hani kıvançla kenan dı hani kardeşlerdipisluuukkkkk
canım benim çok sağolll eşiminde benimde burnumuz güzel hangimize çektiyse artık :):)masallahhhh 41 kere cnm yakısıklı bır sehzade olaacak o fındık buruna bakın yaa
kandilimiz mübarek olsun canlarr
Gösteri yapma protesto etmek her bireyin demokratik hakkı canım ona kimsenin lafı yok..Ne mevcut iktidara oy verdim ne de hiçbir zaman destekledim...Benim kızdığım ki hala kızgınım yoldan geçen adamın üzerine idrar atılması vatandaşın aracının yakılması polisin tutumu doğru mu değilmi bilemiyorum ama polis aracını ateşe veren kamu malına zarar veren demakrasiden söz etmesin hepimiz vergilerimizi ödüyoruz değilmi birileri çıksın yaksın diye mi?Eylem mi yapacaksınız şu provakatörleri ayıklayın aranızdan omuz omuz yapalım eylemi oturduğumuz semtte de eylme vardı insan gibi yapıp dağıldılar..Tamam tatlım örgütleyin gerçek eylemcileri bir anda çekinsinler geriye kalan provakatörleri polis rahatlıkla göz altına alsın..sonrasında eyleme hep birlikte devam edelim..haa yeşilli ile kırmızılı aynı safta durabilecekse tabi...Uyanık olalım burdan tunus, libya çıkmaz boş heveslere kapılmayın diyelim şuan ellerini ovuşturanlara..