Gecmis olsun fatmacimm hayirlisi artik...
Kizlar adete 5 gun kaldi siz neler hissediyosunuz..
Misssimm senin hislerin neler
iyi akşamlar kızlar.....
bendeki sistit geçmeyince sabah Dr.a gittim ilaç verdi birini gebelerde kullanabiliyormuş.gebelik planlama bu ay dedi ama benim yumoş zamanı zaten geçti olan oldu yani.hakkımızda hayırlısı artık ilaçları kullanacağım mecbur zaten bebiş olsada daha rahme bile inmemiştir.Bu ay olmazsa zaten bizim bebiş olayı yaz tatiline çıkıyor eylüle kadar sahalardan uzak kalıcam...
fatmaipek sen girmicek misin yazın topike? ya da kocişin mi yanında olmıcak? neden yaz tatiline çıkıo bebik? yaaaa
benım düşüncemi sööliim ramazan bitmeden fatma,sen ve asbe hamiş olcaksınız, niye bılmıorum hislerim boyle, asbe de bilio :) inşallah gerçek olur .. sen neler hissediyorsun her zamankınden farklı belirtin warmı ?
bende bu akşam dr.a muayenehaneye gittim oğlum 1464 gr.olmuş sanırım giderek tosunlaşacak
tiroidden dolayıda normal doğum için de bir aya kadar dahiliye uzmanına yada endokrin bölümüne gideceğim bakalım o ne diyecek.ona göre eğer sıkıntı yoksa normal yapabilirsin tabi yine son zamanlardaki duruma bağlı dedi
bende bu akşam dr.a muayenehaneye gittim oğlum 1464 gr.olmuş sanırım giderek tosunlaşacak
tiroidden dolayıda normal doğum için de bir aya kadar dahiliye uzmanına yada endokrin bölümüne gideceğim bakalım o ne diyecek.ona göre eğer sıkıntı yoksa normal yapabilirsin tabi yine son zamanlardaki duruma bağlı dedi
canım benim fikirlerinize saygım var fakat şuan sizde başkalarının lafıyla hareket ediyorsunuz öncelikle şunu söyliyeyim ben oyumu recep tayyip erdoğana vermiş ve zamanında onun için birçok arkadaşımla kavga etmiş bir kişiyim olayların bizzat içerisinde olduğum için birde benden duyun istedim evet ağaç için bir gurup insan eylem yaptı ki bu vatandaşlık hakkıdır fakat ne olduysa o sabah biber gazıyla güne başladık ve çadırlarımız yakıldı benim en efendi en terbiyeli arkadaşımın yüzünde gaz bombası patladı ki bunca olay yoktu ozamanlar ona rağmen polis resmen eziyet etti sonrasında tabikide kötü amaçlı insanların işine yaradı ve kötü olaylar oldu onlara lafım yok ama polisin yaptıkları yutulacak gibi değildi sizler tvlerde gördüklerinizi biliyorsunuz ama gerçek öyle değil canlı canlı şahit oldum ve polis okadar çok hasar verdiki ki bu insanlara mal edildi.köpeğe bile biber gazı sıkan polisler var.ben polis olsun halk olsun artık herkesin sakin olmasından kavga gürültünün durmasından yanayım ama dediğim gibi olaylar durduk yere çıkmadı ve bu başkalarının işine geldi tabiki.dediğim gibi lütfen sakin olun ister taraf ister karşı taraf olun
canım noldu böyle yelkenleri suya indirmişsinnnnnnn amaaaaaiyi akşamlar kızlar.....
bendeki sistit geçmeyince sabah Dr.a gittim ilaç verdi birini gebelerde kullanabiliyormuş.gebelik planlama bu ay dedi ama benim yumoş zamanı zaten geçti olan oldu yani.hakkımızda hayırlısı artık ilaçları kullanacağım mecbur zaten bebiş olsada daha rahme bile inmemiştir.Bu ay olmazsa zaten bizim bebiş olayı yaz tatiline çıkıyor eylüle kadar sahalardan uzak kalıcam...
hadi hayırlısı bakalımmm bu ara hislerin bazen gerçekleri söylediklerini gördükkk inşallah bu seferde hisleriniz doğru söylüyordur canımmm benimmmmbenım düşüncemi sööliim ramazan bitmeden fatma,sen ve asbe hamiş olcaksınız, niye bılmıorum hislerim boyle, asbe de bilio :) inşallah gerçek olur .. sen neler hissediyorsun her zamankınden farklı belirtin warmı ?
maaşallah subhanallahhh topiğin tosunu geliyorrrrrrbende bu akşam dr.a muayenehaneye gittim oğlum 1464 gr.olmuş sanırım giderek tosunlaşacak
hadi bakalım kısçemmmmm eğer gerçekleşirse burdan senin müneccimliğini ilan edeceğimAsbeeeeeeeeeeeeeee hamile kalacaksın bu ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dün geceden beri çok yoğun hissettim nedense
aybikoş sanırım sen zaten hamişsinnnnnnnnnnnnnn
herkese gnaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bu ay fazlaca hamiş haberi olacakkkk inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende doktora gıdecektım ama kendılerı ızne ayrılmışlarrrr
we 10 hazırandan sonra gelecekmiş kendılerııı
en korktugum şey dogumda doktorun ızne ayrılması o yuzden ıkı doktora bırden gıdıyorummm
we ıkısındende memnun değilimmm yanı içim ısınmadııı
öle işte şimdi kahwaltı zamanıııııııııııı sonrada azıcık dışarı cıkmak yürümek ıstıorummm..
oyy maşallah küçük beyimiz tosuncuk olucak galibainşallah kolaycacık normal doğum yaparsın tatlım
savaşçım maşallah tosuna inşallah herşey güzel gider kolaylıkla alırsın kucağına canım
Günaydın şekerlerimmmmmmmm
maaşallah subhanallahhh topiğin tosunu geliyorrrrrr
saol canım çokta tosun olmasa iyi olurdu aslında onu birde çıkarabilmek var yani:18::18::18::18:
sağolun kızlar mevlam herkese sağlıkla bbeğini kucağına almayı nasip etsin.ve tümm arkadaşları tez zamanda hamiş yapsın(amin kere amin)
Günaydın şekerlerimmmmmmmm
maaşallah subhanallahhh topiğin tosunu geliyorrrrrr
saol canım çokta tosun olmasa iyi olurdu aslında onu birde çıkarabilmek var yani:18::18::18::18:
herşey güzel olacakkkk canım benimmm Rabbimin izniyle ve dualarla arkadaşlar meryem suresi kolay doğum içinde okunuyormuş bilginizeeeeee
Asbeeeeeeeeeeeeeee hamile kalacaksın bu ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dün geceden beri çok yoğun hissettim nedense
aybikoş sanırım sen zaten hamişsinnnnnnnnnnnnnn
hamiş kaldığın zaman beni daha iyi anlayacaksın. gebelik testi yaptığım gün, daha doğrusu daha yapmadan o gün içinde her tenefüs elimde ped wc ye gittim, adet oldum diye, belim resmen kopuyodu,adet belirtisi dışında zerre kadar farklı belirtim yoktu. aynı şeyi sen de söylüceksin ahaaaaaaanda buraya yazıyommmmmmmmmmCnm ne guzel yazmissinn insss 8 hazirana birsey kalmadi adet sancilarim varrrr
kızlar bugün ayrıntılı ultrasona gittik çok şükür herşey yolunda :):) 467 gramız şuan :):) özlemm topiğin bütün kızları benim harem kuracam ben :):) baakınnnn buda benim yakışıklı Eki Görüntüle 728355
hamiş kaldığın zaman beni daha iyi anlayacaksın. gebelik testi yaptığım gün, daha doğrusu daha yapmadan o gün içinde her tenefüs elimde ped wc ye gittim, adet oldum diye, belim resmen kopuyodu,adet belirtisi dışında zerre kadar farklı belirtim yoktu. aynı şeyi sen de söylüceksin ahaaaaaaanda buraya yazıyommmmmmmmmm
ooooooyyy tipini yediğim sıpaaaaaaamaşallahhh ne kadar tatlı 26 haziranda benim de doopler var bende mi böyle görcem
pipi mi yarıştırıyon valide sultan kılıklı zeynoooooooooooooo
Cnm ne guzel yazmissinn insss 8 hazirana birsey kalmadi adet sancilarim varrrr