Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Gecmis olsun fatmacimm hayirlisi artik...
Kizlar adete 5 gun kaldi siz neler hissediyosunuz..
Misssimm senin hislerin neler

benım düşüncemi sööliim ramazan bitmeden fatma,sen ve asbe hamiş olcaksınız, niye bılmıorum hislerim boyle, asbe de bilio :) inşallah gerçek olur .. sen neler hissediyorsun her zamankınden farklı belirtin warmı ?

fatmaipek sen girmicek misin yazın topike? ya da kocişin mi yanında olmıcak? neden yaz tatiline çıkıo bebik? yaaaa

fatmaipek sen girmicek misin yazın topike? ya da kocişin mi yanında olmıcak? neden yaz tatiline çıkıo bebik? yaaaa

foruma girmeden duramam sanırım cnm. hep yumoş zamanlarına bir şey geliyor cnm tatildede baş başa olmayınca zor oluyor bebek işleri ramazan bayram ondan öyle dedim.tabi allah bilir illaki yumoş zamanı olması şart değil.

Cnm benim insss olur cok farkli olarak basim donuo sanki bu belirtiler icin erken ama ekstra farkli bisi yok birde cok yemek yemeye basladim

bende bu akşam dr.a muayenehaneye gittim oğlum 1464 gr.olmuş sanırım giderek tosunlaşacak

tiroidden dolayıda normal doğum için de bir aya kadar dahiliye uzmanına yada endokrin bölümüne gideceğim bakalım o ne diyecek.ona göre eğer sıkıntı yoksa normal yapabilirsin tabi yine son zamanlardaki duruma bağlı dedi

oyy maşallah küçük beyimiz tosuncuk olucak galibainşallah kolaycacık normal doğum yaparsın tatlım

savaşçım maşallah tosuna inşallah herşey güzel gider kolaylıkla alırsın kucağına canım

Asbeeeeeeeeeeeeeee hamile kalacaksın bu ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Dün geceden beri çok yoğun hissettim nedense

aybikoş sanırım sen zaten hamişsinnnnnnnnnnnnnn

herkese gnaydınlarrrrrrrrrrrrrrr
bu ay fazlaca hamiş haberi olacakkkk inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bende doktora gıdecektım ama kendılerı ızne ayrılmışlarrrr
we 10 hazırandan sonra gelecekmiş kendılerııı
en korktugum şey dogumda doktorun ızne ayrılması o yuzden ıkı doktora bırden gıdıyorummm
we ıkısındende memnun değilimmm yanı içim ısınmadııı
öle işte şimdi kahwaltı zamanıııııııııııı sonrada azıcık dışarı cıkmak yürümek ıstıorummm..

Günaydın şekerlerimmmmmmmm
Canım benimmmm orada pet şişelere idrarını doldurup yoldan geçenlere o şişeleri atan eminim amacı gerçekten doğa olup ağaçların kesilmemesi için orda olan arkadaşlar değillerdir
canım noldu böyle yelkenleri suya indirmişsinnnnnnn amaaaaa
hadi hayırlısı bakalımmm bu ara hislerin bazen gerçekleri söylediklerini gördükkk inşallah bu seferde hisleriniz doğru söylüyordur canımmm benimmmm
maaşallah subhanallahhh topiğin tosunu geliyorrrrrr
Asbeeeeeeeeeeeeeee hamile kalacaksın bu ay inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hadi bakalım kısçemmmmm eğer gerçekleşirse burdan senin müneccimliğini ilan edeceğim

günaydın balımmmm afiyet bal şeker olsunnn

oyy maşallah küçük beyimiz tosuncuk olucak galibainşallah kolaycacık normal doğum yaparsın tatlım

savaşçım maşallah tosuna inşallah herşey güzel gider kolaylıkla alırsın kucağına canım

sağolun kızlar mevlam herkese sağlıkla bbeğini kucağına almayı nasip etsin.ve tümm arkadaşları tez zamanda hamiş yapsın(amin kere amin)

Günaydın şekerlerimmmmmmmm

maaşallah subhanallahhh topiğin tosunu geliyorrrrrr

saol canım çokta tosun olmasa iyi olurdu aslında onu birde çıkarabilmek var yani:18::18::18::18:

iyi akşamlar kızlar anca gelebildim.sabah okula erken gittik tabi erkende çıktık.kızımla eski bakıcısına gittik ordanda eşimle eve geldik.birazdan hazırlanıp çıkacağız sünnet düğünü varmış yemekli.işin kötüsü ben çorba yaptım kızartma bitmek üzereyken eşin niye yemek yapıyorsun düğün yemekli dedi
neyse artık dedim kızartayımda sabah işyerine götürüp kahvaltıda yersiniz dedim.

Cnm ne guzel yazmissinn insss 8 hazirana birsey kalmadi adet sancilarim varrrr

kızlar bugün ayrıntılı ultrasona gittik çok şükür herşey yolunda :):) 467 gramız şuan :):) özlemm topiğin bütün kızları benim harem kuracam ben :):) baakınnnn buda benim yakışıklı

asbelove kesinlikle haklısın canım bende onlara karşıyım tabiki pravokakörler mutlaka var benim kızdığım daha bu pravakatörler yokken polisin normal halka şiddet göstermesi inanki sivil polis okadar çok şey yapıyorki halka mal olsun diye bunlara anlam veremiyorum inşallah en kısa zamanda bunlara bir son verilir

hamiş kaldığın zaman beni daha iyi anlayacaksın. gebelik testi yaptığım gün, daha doğrusu daha yapmadan o gün içinde her tenefüs elimde ped wc ye gittim, adet oldum diye, belim resmen kopuyodu,adet belirtisi dışında zerre kadar farklı belirtim yoktu. aynı şeyi sen de söylüceksin ahaaaaaaanda buraya yazıyommmmmmmmmm

ooooooyyy tipini yediğim sıpaaaaaaa maşallahhh ne kadar tatlı 26 haziranda benim de doopler var bende mi böyle görcem
pipi mi yarıştırıyon valide sultan kılıklı zeynoooooooooooooo

genelde siyah beyaz ama böyle yüzünden veriyorlar bir kaç fotoğraf çok güzel ya dklarca izleyebiliyorsun.pipiyse pipi her türlü kapıştırırım D hürremim ben hürrem istediğimi alırım şehzademe sen avcunu yala :):):)pipi geldi dünürlük bitti artık kaka mahidevran :):):))::):):):):):):):):):)

inşallah güzel haberler veririrsin canım çok dua ediyorum bende .ayrıca benim adetim ha geldi ha gelecekti wclerde sürünüyordum tuvalet bozukluğu felan hep olmuştu hatta gelmediğine şaşırdığım için test yaptım oyuzden belrtileri hiç kafana takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…