Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

ohh iyi dinlenmişsin canım bazen ihtiyacı oluyor insanın böyle yalnız kalmaya eniştede deşarj olmuştur ohhh maaşallah subhanallahh
ooo yemekler yapılıyor hee çok iyi canım boşver temizliği de kadın yapsın bu saatten sonra yetişemezsin zaten imkanı yokben daha şimdiden düşünüyorum alsam mı diye ben bu sene leyleği havada gördüm sanırım evi otel niyetine kullandım yine bu haftasonu hiç evmiş temizlikmiş bakmadım bu hafta ohhh değmeyin keyfime

Son düzenleme:

walla canım kadın çağırmak ii aslında ayda 1 çağırabılsek daha guzel ama ben kış aylarında hiç çağırmıorum sanırım daha az tozlanıo, ama bahar yaz sonbahar epey tozlu kuş kakalı balkon bi de üstteki ekmek kırıntılarını bıze sılkeleyınce kuşlar bızım balkonda bayram edıo .. :) leylek havadaysa güzelim, hediyesini de getirmesi yakındır :) gez bacım gez sonra hiiç çıkasın gelmiicek :))))

çıldırtır bunlar insanı yavrukuşummm

Betoncu kız bunlar..insan yardım eder hem makina makinadır uzaktan baksalar olmuyor.cumadan beri uğraşıyorum ben bu adamla telefonda yüzyüze 3 kez görüştük daha düşüneceğim diyor olmadı satamadım kuzum ya..yine sermaye yine kedi

ooo o kötü işte kuzumm kuşlar sağolsunlar bizimde çatı katımıza yuva yapmış durumdalar ama bana şahsi tek yaptıkları eziyet sabah ezanıyla birlikte muhabbete başlamaları oluyor uykumu alamıyorum onlar yüzünden bahar geldiğinden beri:))
hayırlısı canım yaa kısmet diyoruz artık beklemek pek yorucu geldi Rabbime emanet ettim o yüzden
hadi yaa nefret ederim öyle tiplerden canımcım kararsız kararsız dolaşırlar ortalıkta sanki bluz alıyor bir deneyeyim olmazsa almam diye mi indirtti koca makineyi gıcık

Kızlar siz o kuşları bizim çatıya gönderin ben bayılırım..bir yerlerde bir kavanoz buğday vardı yesin yavrucaklar

Değil ama yaa.... yok arkadaş bu iş benim harcım değil..zaten bizim iş erkek işi müşteri beni görünce siz mi ilgileniyorsunuz diye soruyor.. baştan kaybediyorum müşteriyi.

bende çok severim tatlım evimde 2tane muhabbetim var uyanıkken sıkıntı yok ama sabah ezanıyla uyandırıp seslerinden bir daha uyuyamayınca birden düşman kesiliyorsun o güzelim martılara
e herbişeyiyle sen ilgileniyorsan kazancı da sen at cebe tatlım seninkinin oraya uğradığı yok zaten rejim değişimi yap kuzu

rejim değişikliği şart canımcım...tek başıma iktidar olmalıyım.

kız taksimde devam eden bir şantiyemiz var malum projeyle alakası yok.bu gün eşim oraya gidecekti..şu gösteri yapan çapulcular afedersin pet şişelere idrarlarını yapıp geçen araçların insanların üstüne atıyorlarmış bunu yapana insan denir mi.Bizim ki kirli sakallı sanırım görüntüsünü beğenmemiş olacaklar ki......... üstü başı batmış görüşmeyi iptal edip eve dönüp duş almış daha yeni geldi

hadeeeee
bunlar provokasyon artık canım yaaa mahvolmuştur adamcağız olacak iş mi yazık günah yaaaaaa
tabi durum artık ağaç davasından çıkıp partileştiği için kirli sakalı sevmezler benim eşimde kirli sakallıdır şişli de çalışıyor mecbur giderken taksimi güzergahını kullanıyor ancak çok şükür ki çarşambaya kadar dışarda da şirkete gitmeyecek o yüzden içim rahat
enişteye de çok geçmiş olsun canım yaaa

bu bebiş nazlı ki ne nazlı,annesini çok üzüyor kızlar,perşembe günü ani bir kanamayla hastaneye yattık 1 saat demedi kesildi allahıma bin şükür ,ertesi gün çıktık ,aklım hep onda allahtan başka eziyeti yok :) mide bulantısı,istifra baş dönmesi falan yok ama ..

Rabbim bir daha göstermesin sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin Rabbimmm

çok sinirlendim canım yaa..ben şimdi itin kopuğun idrarını mı yıkayacağım kimbilir hangi hastalığı taşıyor hiv midir hepatit midir.Bütün kıyafetleri toplayıp çöpe atcam eve gidince..Ağaç değil canım mesele çok belli zaten doğaya saygısı olanın insana da saygısı olur.Resmen provokasyon..gösteri yapmayı da bilmiyor bu hayvanlar..Allahtan seninki kurtarmış canımcım.Daha çok söylemek istiyorum inanki çok doldum..ne hakla ya...adamın saçından sakalından size ne tahammülsüz beyinsizler..Bir de genç olacaklar gelecek bunlara mı emanet şimdi..ben bunlara bir halt emanet etmem...

ben anlamıyorum bunlar ne biçim insan yok canım yok aynen öyle dava yeşilden çevreden doğadan çıkmış durumda
insanlarda buna alet oluyorlar ya ona üzülüyorum yazık kimsenin gözü göz değil herkes kendi gördüğüne değil de başkalarının lafıyla hareket ediyorrr... Bence de at canım hepsini eşine söyle bari bi poşete koysun üstünden çıkanları yazık yaaa çok yazık

canım benim fikirlerinize saygım var fakat şuan sizde başkalarının lafıyla hareket ediyorsunuz öncelikle şunu söyliyeyim ben oyumu recep tayyip erdoğana vermiş ve zamanında onun için birçok arkadaşımla kavga etmiş bir kişiyim olayların bizzat içerisinde olduğum için birde benden duyun istedim evet ağaç için bir gurup insan eylem yaptı ki bu vatandaşlık hakkıdır fakat ne olduysa o sabah biber gazıyla güne başladık ve çadırlarımız yakıldı benim en efendi en terbiyeli arkadaşımın yüzünde gaz bombası patladı ki bunca olay yoktu ozamanlar ona rağmen polis resmen eziyet etti sonrasında tabikide kötü amaçlı insanların işine yaradı ve kötü olaylar oldu onlara lafım yok ama polisin yaptıkları yutulacak gibi değildi sizler tvlerde gördüklerinizi biliyorsunuz ama gerçek öyle değil canlı canlı şahit oldum ve polis okadar çok hasar verdiki ki bu insanlara mal edildi.köpeğe bile biber gazı sıkan polisler var.ben polis olsun halk olsun artık herkesin sakin olmasından kavga gürültünün durmasından yanayım ama dediğim gibi olaylar durduk yere çıkmadı ve bu başkalarının işine geldi tabiki.dediğim gibi lütfen sakin olun ister taraf ister karşı taraf olun

AYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ne dıosunnnn sennn
bende az önce annemle hazıranın 20sınden sonra hazır olmalıyım artık dıe konustum cunku 37 haftalık olunca artık erken doguma gırmıo
ama 23ü kardesımın nişanı Rabbım lütfen ondan sonra gelsın kuzucukkk...
ben artık hastene cantamı hazırlıyorumm cok heyecanlı korkuluyummm..
bakalım ilk doğum kımın olacakk..

iyi akşamlar kızlar.....
bendeki sistit geçmeyince sabah Dr.a gittim ilaç verdi birini gebelerde kullanabiliyormuş.gebelik planlama bu ay dedi ama benim yumoş zamanı zaten geçti olan oldu yani.hakkımızda hayırlısı artık ilaçları kullanacağım mecbur zaten bebiş olsada daha rahme bile inmemiştir.Bu ay olmazsa zaten bizim bebiş olayı yaz tatiline çıkıyor eylüle kadar sahalardan uzak kalıcam...

Gecmis olsun fatmacimm hayirlisi artik...
Kizlar adete 5 gun kaldi siz neler hissediyosunuz..
Misssimm senin hislerin neler

mantıken bakıp kardeşinin nişanında heyecanlı ve hareketli olacagını düşünürsek nişanın hemen erteinde olma ihtimali yüksek, bebişler enerjını yuksek oldugu bol koşturmacalı gecen gunlerın gecesınde genelde vaktı de yaklaştıysa doguyolar ya ondan bu düşüncem :) hayırlısı canım, belki de miadını beklicek, belki benım garip ruyalarımdan biridir, tosun yegenımız hazır oldugunda gelsin annesı hemen onu evıne goturebılsın de gerisi mühim değil ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…