KIZLAR herkese gunaydın..dun gece ömrümün en kötü gecelerinden birini gecirdim..bılıyorsunuz bnm karanlık fobim war eşim nöbette olunca ewin bütün ışıklarını yakar tvyı acar we eşimle telf konusarak uyurdum.
dun gece yıne ısıklar acık uyyudum bı ruya gördüm guya fırtına cıkmış balkoon kapıları acılmışşş bi uyandım kı fırtınanın sesı herhalde ruyama gırmış televızyon acılıp kapanıo lambalar yanıp sönüo yerımden fırladım her yer zifiri karanlık oldu fişleri cektim eşimi aradım hemen o bana ewde tek kalma dıe yalvardı kuzenıne gıt barı dedı ama bu aylarda bı yerlere mısafır olmak gercekten cok cok zor
hemen yattıgım odaya gectım yorganı kafama cektım ama bnde nasıl bı ağlama tıtreme cığlık ata ata eşim mahvoldu ben mahwoldum dedım 112yi arayayım ev ta 9.katta elektırk yok o merdıvenlerden nasıl ınıcem ya korkarsam falan filan eşim benı sakinleştirdi sonra son aya gırınce anlarsınız sizde az bi ağlayınca mide cok yukarıda oldugu için kusma oluo hemen basladım kusmaya yerımden kalkamıyorum...tuwalatım geldı wcye gıdemedım...
RABBIM nasıl bır gece ıdı ya sabah annemlerı aradım ağlayamaya basladım yine cıkamdım gecenın etkisinden..
RABBIM kabrımızı karanlıkta bırakma...
neyse işte eşim benı bıraz sakinleştirdi şarkı söyledi masal anlattı
onunla ewlı oldugum için bir kez daha şükrettim..
annemlerde köyde de fırtına olmuş benı aramamışlar uyyordur uyanınca korkar dıe onlarda butun gece uyuyamamıs benı buldu yanı bu kadar olmaz..neden korkuyorusan şu hayatta onunla ımtıhan oluyorsun..sabah namazı gun ışıyınca dedım RABBIMMMMMMM sana şükürler olsun...
işte böyle kızlarrr bu gece tabıkıde anneannemlere gideceğimmasla tek kalmam...
KIZLAR herkese gunaydın..dun gece ömrümün en kötü gecelerinden birini gecirdim..bılıyorsunuz bnm karanlık fobim war eşim nöbette olunca ewin bütün ışıklarını yakar tvyı acar we eşimle telf konusarak uyurdum.
dun gece yıne ısıklar acık uyyudum bı ruya gördüm guya fırtına cıkmış balkoon kapıları acılmışşş bi uyandım kı fırtınanın sesı herhalde ruyama gırmış televızyon acılıp kapanıo lambalar yanıp sönüo yerımden fırladım her yer zifiri karanlık oldu fişleri cektim eşimi aradım hemen o bana ewde tek kalma dıe yalvardı kuzenıne gıt barı dedı ama bu aylarda bı yerlere mısafır olmak gercekten cok cok zor
hemen yattıgım odaya gectım yorganı kafama cektım ama bnde nasıl bı ağlama tıtreme cığlık ata ata eşim mahvoldu ben mahwoldum dedım 112yi arayayım ev ta 9.katta elektırk yok o merdıvenlerden nasıl ınıcem ya korkarsam falan filan eşim benı sakinleştirdi sonra son aya gırınce anlarsınız sizde az bi ağlayınca mide cok yukarıda oldugu için kusma oluo hemen basladım kusmaya yerımden kalkamıyorum...tuwalatım geldı wcye gıdemedım...
RABBIM nasıl bır gece ıdı ya sabah annemlerı aradım ağlayamaya basladım yine cıkamdım gecenın etkisinden..
RABBIM kabrımızı karanlıkta bırakma...
neyse işte eşim benı bıraz sakinleştirdi şarkı söyledi masal anlattı
onunla ewlı oldugum için bir kez daha şükrettim..
annemlerde köyde de fırtına olmuş benı aramamışlar uyyordur uyanınca korkar dıe onlarda butun gece uyuyamamıs benı buldu yanı bu kadar olmaz..neden korkuyorusan şu hayatta onunla ımtıhan oluyorsun..sabah namazı gun ışıyınca dedım RABBIMMMMMMM sana şükürler olsun...
işte böyle kızlarrr bu gece tabıkıde anneannemlere gideceğimmasla tek kalmam...
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykızım ne yaptın da oğlana çevirdin minnağııı ayy okuyunca şok oldummm
ne güzel aşık olacağın bir adam daha geliyor dünyaya hayırlı olsun cnmmmmmm
feryalimin de oğluş geliyormuşşş Allahım damat olarak hangisini alsam ya rebbbbimmmm
Canım benim Rabbim ayırmasın sizi maaşallah subhanallahhhwardır tabı kı ama nerdeydı kım bılır zaten mum ışığı loş ben daha cok korkuyorum öle yorganı cektım eşimin yanımda oldugunu düşünerek durdum..gün ışıdıktan sonra uyumusum eşim ne zamn kapattı naptı bilmiyorum bırde bu gece nöbetcı onu da mahvettım o kadar yalvardı bana tek kalma dıe..
oy oy oy kıyamammmmmAyy canım benimm çok geçmiş olsun.. karanlık fobisi olan birisi olarak seni öyle iyi anlıyorum ki... anlattıklarını gözümün önünde canlandırınca şimdi bile içime bir korku doldu.. Allah korkularımızla sınamasın bizi..Bu kadar hassas olduğun bir dönemde evde yalnız kalmakta doğrusu iyi cesaret bizler gibi korkuları olan bayanlar için
Kızlar mum, aydınlatıcılar gibi şeyleri değil bulmak ben karanlıkta kalınca açma-kapama düğmesinin yerini bile unutuyorum
oh oh oh ne işler yapmışsınız siz maaşallah enişteyeeeemerhaba kızlar hafta sonu yine sessiz buralar...bende sabah 7,30 da kalktım salonun camlarını sildim eşim görünce kızdı tabibiz çocuk yapmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun dedi.benimde hep yumoş zamanı cam silesim tutuyor yahu...neyse sonra evi birlikte temizledik misler gibi oldu.şimdide nikaha gideceğiz kendimden önce kızımı süsledim iyiki kızım var ya (oğlan anaları kıskanmasın da) oyuncak bebeğim gibi sanki ojelerini sürdüm (kendisi istedi) saçlarını düzleştirdim bellerine indi uzunluğu ....babamız çağırıyor çıkıyoruz galiba...
tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyykızım ne yaptın da oğlana çevirdin minnağııı ayy okuyunca şok oldummm
ne güzel aşık olacağın bir adam daha geliyor dünyaya hayırlı olsun cnmmmmmm
feryalimin de oğluş geliyormuşşş Allahım damat olarak hangisini alsam ya rebbbbimmmm