Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 150

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 125

KALAN : 3669

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

KIZLAR herkese gunaydın..dun gece ömrümün en kötü gecelerinden birini gecirdim..bılıyorsunuz bnm karanlık fobim war eşim nöbette olunca ewin bütün ışıklarını yakar tvyı acar we eşimle telf konusarak uyurdum.
dun gece yıne ısıklar acık uyyudum bı ruya gördüm guya fırtına cıkmış balkoon kapıları acılmışşş bi uyandım kı fırtınanın sesı herhalde ruyama gırmış televızyon acılıp kapanıo lambalar yanıp sönüo yerımden fırladım her yer zifiri karanlık oldu fişleri cektim eşimi aradım hemen o bana ewde tek kalma dıe yalvardı kuzenıne gıt barı dedı ama bu aylarda bı yerlere mısafır olmak gercekten cok cok zor
hemen yattıgım odaya gectım yorganı kafama cektım ama bnde nasıl bı ağlama tıtreme cığlık ata ata eşim mahvoldu ben mahwoldum dedım 112yi arayayım ev ta 9.katta elektırk yok o merdıvenlerden nasıl ınıcem ya korkarsam falan filan eşim benı sakinleştirdi sonra son aya gırınce anlarsınız sizde az bi ağlayınca mide cok yukarıda oldugu için kusma oluo hemen basladım kusmaya yerımden kalkamıyorum...tuwalatım geldı wcye gıdemedım...
RABBIM nasıl bır gece ıdı ya sabah annemlerı aradım ağlayamaya basladım yine cıkamdım gecenın etkisinden..
RABBIM kabrımızı karanlıkta bırakma...
neyse işte eşim benı bıraz sakinleştirdi şarkı söyledi masal anlattı
onunla ewlı oldugum için bir kez daha şükrettim..
annemlerde köyde de fırtına olmuş benı aramamışlar uyyordur uyanınca korkar dıe onlarda butun gece uyuyamamıs benı buldu yanı bu kadar olmaz..neden korkuyorusan şu hayatta onunla ımtıhan oluyorsun..sabah namazı gun ışıyınca dedım RABBIMMMMMMM sana şükürler olsun...
işte böyle kızlarrr bu gece tabıkıde anneannemlere gideceğimm asla tek kalmam...

Canım benimmm çok çok geçmiş olsunnn Rabbim bir daha yaşatmasın inşallahhhhhh
Bence de yalnız kalmamalısın evde mum falan hiçbişey yokmuydu gerçi olsa da o panikle hiçbişey bulamazsın ki canımm benimmm Rabbim bir daha göstermesin inşallahhhh
Bence de bir yere git yalnız kalma tatlım zaten hassas bir dönemdesin aman

wardır tabı kı ama nerdeydı kım bılır zaten mum ışığı loş ben daha cok korkuyorum öle yorganı cektım eşimin yanımda oldugunu düşünerek durdum..gün ışıdıktan sonra uyumusum eşim ne zamn kapattı naptı bilmiyorum bırde bu gece nöbetcı onu da mahvettım o kadar yalvardı bana tek kalma dıe..

misyyyumoşumm geçmiş olsun başlımmm, ama malum son aylardasın ve tek kalman olmaz artık bu saatten sonra. eşin de ne iyiymiş yazık ay üzüldüm allah bozmasınnnnnnn

Ayy canım benimm çok geçmiş olsun.. karanlık fobisi olan birisi olarak seni öyle iyi anlıyorum ki... anlattıklarını gözümün önünde canlandırınca şimdi bile içime bir korku doldu.. Allah korkularımızla sınamasın bizi.. Bu kadar hassas olduğun bir dönemde evde yalnız kalmakta doğrusu iyi cesaret bizler gibi korkuları olan bayanlar için

Kızlar mum, aydınlatıcılar gibi şeyleri değil bulmak ben karanlıkta kalınca açma-kapama düğmesinin yerini bile unutuyorum

missyaman geçmiş olsun cnm aynı şeyleri bekarken yaşardım ben tek kalırdım ilçedeyken yattığım odadan gece asla çıkamazdım hel fırtınada dahada çok kokrkardım gece uyanmamak için dua ederdim.neyseki artık kızımla kalıyoruz evde yalnız gece de kalkar dolaşırım karanlıkta olsa.
missyaman cnm yalnız kalma evde ve yatmadan önce ayetel kürsini 7 kere okuyup yat .korku olmasada doğumla ilgili bişey olursada panik yaparsın.

merhaba kızlar hafta sonu yine sessiz buralar...bende sabah 7,30 da kalktım salonun camlarını sildim eşim görünce kızdı tabi biz çocuk yapmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun dedi.benimde hep yumoş zamanı cam silesim tutuyor yahu...neyse sonra evi birlikte temizledik misler gibi oldu.şimdide nikaha gideceğiz kendimden önce kızımı süsledim iyiki kızım var ya (oğlan anaları kıskanmasın da) oyuncak bebeğim gibi sanki ojelerini sürdüm (kendisi istedi) saçlarını düzleştirdim bellerine indi uzunluğu ....babamız çağırıyor çıkıyoruz galiba...

missim cnm geçmiş olsun kuzum ahh olcak olan varmış yoksa hamile kadın yalnız kalmamalı evde asla.
bir daha yaşamazsın cnm inş..

kızlarr herkesler iyi inş. biz iyiyiz hamdolsun babamızı bekliyoruz,günleri sayıyoruz geçiyor zaman :)

tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kızım ne yaptın da oğlana çevirdin minnağııı ayy okuyunca şok oldummm
ne güzel aşık olacağın bir adam daha geliyor dünyaya hayırlı olsun cnmmmmmm

feryalimin de oğluş geliyormuşşş Allahım damat olarak hangisini alsam ya rebbbbimmmm

tülayımmmmmmmmmmmmmmmm meğerse mipisi varmış gösterdi valla, eminim çok kızmıştır bize kızım diye sevdik oğlanı

150 gram 12 cm boyunda yağız bi delikanlı oğlum var iyice zeynolaşmaya başladımmmmm

Allahım boylu poslu dalyan gibi çocuk önce biz mi kapsak ne yapsak

sevsin onu teyzesiiiiii yesin ballarınııı ayy belkide kayınvalidesi olurum duuuuur

Canım benim Rabbim ayırmasın sizi maaşallah subhanallahhh
oy oy oy kıyamammmmm
oh oh oh ne işler yapmışsınız siz maaşallah enişteyeeee
kızlar daha bir güzel oluyor yaaaaa

Canım benim sağol benim oğlum rezerve tatlım asbeden gelin bekliyorum

nasılsınız kızlarrrrr..
ben iyiyim..bebişko da iyi çok şükür..haftaya kontrolümüz var..cinsiyetini öğrenicez inşallah bu sefer..
lex topiğe uğradımı bilmiyorum ama mesajlaştık herkese selam söyledi..ve 7 haftalık hamileymiş sanırım tezini bitirecek..yakında gelecekmiş topiğe
öpüyorum canlarımmm

Scorpim

Nex ve annesi hep aklimdaydiii hamileligine ne kadar sevindigimi kelimelerle anlatamammmmm nolurrr slmlarimi iletttt.insAllah anneside iyidirrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…