Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Lexe çok sevindim, aylardır yok ortada özledik valla. :KK16:
Kiraztepe de gitti kayboldu yine :KK50:
Rochak da artık gelmiyor :KK50: Firarperest de :KK50: Kızlaaaaaaarrr özledik sizi gelin bir an öncee:KK16::KK16::KK16:

Ablaaaaaaaaaa sen de erkek hissetmiştinnnnn :KK52:

Scorpi ve Kabilarda doğuracak ama hala cinsiyet yok ortada hadi bacılaarrrrrr :KK9::KK9::KK9:

Rainbowwwwwwwwwwwwwwwwwwww ablacigim nasilsin canim ablam ozledik aeni yaaaaa hersey yolundadir unarimaeni cok ozledim ve cokcok opuyorumsrni :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:::KK54:

Herkese günaydın (:-)
rainbow yakında dönecek olmana çok sevindim inşAlah hamiş tablosu ile dönersin..
bana gecmiş olsun diyen tüm dostlarda sağolsun
yeni bi hamile haberi ile güne başlamak harika (:-)
annemler geldi artık evimdeyim çok şükür
sizler napıosunuz bu gün aybike senin bat ne zamandı ??

Missyaman habibtem gecmis olsun seni anlayabiliyorum bende evde tek kaliyorum korkuyorumama kaynananin yaninda kalmaktan iyi:KK53::KK53::KK53: Opuyorumseni kendine dikkat etbugunlerde yalniz kalma canimbenim tosuna iyi bak:KK16::KK16::nazar:

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 450

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 125

KALAN : 3369

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Canım benim sağol benim oğlum rezerve tatlım asbeden gelin bekliyorum :KK1::KK1:
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
nasılsınız kızlarrrrr..
ben iyiyim..bebişko da iyi çok şükür..haftaya kontrolümüz var..cinsiyetini öğrenicez inşallah bu sefer..
lex topiğe uğradımı bilmiyorum ama mesajlaştık herkese selam söyledi..ve 7 haftalık hamileymiş sanırım tezini bitirecek..yakında gelecekmiş topiğe
öpüyorum canlarımmm
ay ne güzel bir haber buuuuuuu
Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh:KK52::KK52:

merhaba kızlarrr

lex e çok sevindim mvlam tamamına erdirsin inş.

zerbas ne alemde acaba

missyaman geçmiş olsun canım son zamanların yalnız kalma canım bence

Herkese günaydın (:-)
rainbow yakında dönecek olmana çok sevindim inşAlah hamiş tablosu ile dönersin..
bana gecmiş olsun diyen tüm dostlarda sağolsun
yeni bi hamile haberi ile güne başlamak harika (:-)
annemler geldi artık evimdeyim çok şükür
sizler napıosunuz bu gün aybike senin bat ne zamandı ??

misscimm günaydın.. rüyamda seni gördüm, haziranın 20 li günlerinden biriymiş tam gününü çıkaramıorum, ama sen doğuma gidiomuşsun, topikçe hepimiz hastanede bekleşiomuşuz, bi 15 kişi warız gelen, o kadar kalabalık olmuş odanın önü :) Rabbim hayırlara çıkarsın..

Son düzenleme:
canımmmmm nasılsınnnnn özledim valla:KK34:
aminnnnnnnnnnnnn

kuzum burdayım balımmm patronum geldi de onunla konuşuyordummm:KK9:

iim canım yaa dün tatildi ya bol bol uyudum.. 10 saat gece uykusu 2*2 4 saat gündüz uykusu.. kocişte pikniğe gitmişti iş arkadaşlarıyla, bana da fırsat oldu :KK70: :KK75::KK75::KK75::KK75: yemek yapmaya başladım artık :) ama ev işine gelince pilim bitio, kadın çağırcam artık ev berbat walla, balkon toz içinde.. :KK37::KK37::KK37: sen nasılsın bacım , bende çok ozledım senle uzuuunn sohbet etmeyı canım benım :KK19::KK19::KK19:

X