Kızlaaaaaarrr şşşşşşşşookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, oğlum olacakmışşşşşşş
hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek hiç ayırmıyorum açıkçası amaaa feryalle dünür olcez kız yapmam lazımmm
zeynep nerdeeee neharrr senin oğlanı gelin diye alcaktı yeaaaaa
Cnm tabiki herseyin hayirlisi neharr cnm yaa zeynebin hayaller suya düstu :)
neharr canım hayırlısı olsun sakın üzme kendini.mevlam sağlıklı ve hayırlı evlat etsin yeterki.tabikide uzun ömürlü
ama zeynepte okuyunca şokk geçirecekalamadı kızını
kuzum geçende bi yerde gözüme ilişti. ayva çekirdeğini suda bekletince akışkan bi hal alıyomuş onu uçlara sürünce yara felan kalmıyomuş.ama sen yine bi araştırkızlar size birşey soracağım benim göğüs uçlarım yok ve çatlak çatlak uçları hamileliğimden öncede öyleydi ama çok önemsememiştim.şimdi nasıl emziricem diye düşünüyorum.göğüs ucu çatlak kremi aldım bir aydır kullanıyorum ama çokda faydasını görmedim.tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı?
tamam kuzum saol. Kızına talibim zateeeeeeeennncanım msj atacaktım ama sarjım bitti misafirlikteydim.zaten ertugrul ayda bir cağırır bişey olmadıkttan sonra.4lünün sonucu için arasın.26sındada direk aşağıda radyoloji randevu aldığın yer için girişte giriş yaptırıyorsun.ondan sonra sonucu alınca ertugrula çıkarsın.ayrıntılıdan sonrada sana ultrasonla bakmaya bilir.eğer kafası bişeye takılmadıysa yeni bakıldığı için ayrıntılıyı gösterirsin ilacın bittiyse yazdırır aklına takılanı sorarsın sonra temmuz 15-20 gibi tkrar gidersin.ben haziran 15de gidicem ondan sonrada temmuz 15-20 gibi giderim.oğluna talipliyim kızıma alabilirim.sen hiç alışveriş yapmadıydın demi.üzülme yeterki bebğin sağlıklı olsun
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oğlan mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı yıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yakışıklıma rakip mi yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
şokkkkkkktayımmmmm valla ya :):) olsun damat ata binmiş ya nasip demiş kankası olur artık :) biri kıvanç biri kenan
habibteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kızın nasıl iyimi cicileri çok güzelmiş pekte yakışcak prensese eee talipleride artar artık dimi
geldimmmm canımmmmmmmmmmm.
kızlar oğlumuz geliyor inşallahhhhhhhhhhh
merhaba kızlarrrr... nasılmıs annelermzzz zeynep cnm 22 hfta mı olmusss anammmmm neharımm kuzummmm 17 hftaa masallahhhhh hepınızee saglıklı dogumlarr ınsss
ayyy feryalimmm hayırlı ugurla gelsin oğluşun inşallah sağlıklı akıllı hayırlı bi genç adam olur baktıkça gururlanırsın canım benım :)
Kızlaaaaaarrr şşşşşşşşookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, oğlum olacakmışşşşşşş
merhaba kızlarrrr... nasılmıs annelermzzz zeynep cnm 22 hfta mı olmusss anammmmm neharımm kuzummmm 17 hftaa masallahhhhh hepınızee saglıklı dogumlarr ınsss
özlettin kuzum bu kadar ara verme amaaa
merhaba kızlar dündük evimize yıkandık paklandık kızım tv başında koca uyuyor bende burdabakalım topikde kim önce doğuracak....doğuma gitmeden buraya yazında dua edelim size doğumdayken....
asbe bu ay bizim bebelerde gelsin artık yatabi aybikeninde gelsin .bizde göbüş büyütelim.bugün velilerde soruyor ipeğe kardeş istemiyormusunuz diye içimden geçenleri söyleyemedim tabi. istemekle olmuyor maalesef...
canımmmmm... işteki yogunluktan, tükenmişlik sendromuna girdim gircem2 gündür ağlıorum, hem yorgun hem duygusalım ... Hurem gibi memlekete gidip kliniğe yatabilirim sen nasılsın kuzumm, profıl fotonu pek begendım pek romantık gordum senı bu aralar, anlayalım
canımmm oğlun çok hayırlı bi evlat olur inşallah annesini yüzü hep güler ona baktıkça.. kızı erkeği yok canım benım, Rabbim yuzumuze güldü çok şükür bebik gönderdi, Allahım onları sağlıklı hayırlı kılsın .. hem 6 yaşına kadar kızı erkeği hepsi çok sevımlı oluyo, o arada 1 de kızın olursa ohh degme keyfıne :)
ayyy feryalimmm hayırlı ugurla gelsin oğluşun inşallah sağlıklı akıllı hayırlı bi genç adam olur baktıkça gururlanırsın canım benım :)
ohhh eğlendiniz mi bakalımmmm inşallah çok güzel geçmiştir
gelecek kuzummm o bebişler buraya gelecek Allahımın izniyle sen ben aybike ve tüm arkadaşlar burdan ilan edeceğiz bebiş haberimizi halaylar çekeceğiz Rabbimin izniyle üzülmek ağlamak yok bebişlerimiz bilsinler ne kadar güçlü annelere sahip olduklarını
hamilelik duygusallığı mı bastırmış bakalımmmmm kıyamam tatlım benimmm geçecek geçecek bunlar çok güzel ağlamalar Allahımın izniyle kucağına aldığında bütün ağrı sancı herşeyi unutacaksın
Evettt sevgilimle yıldönümümüz yaklaşıyor bu aralar pek bir romantiğizz maaşallahh subhanallahhh:123:
asbe önceden daha çok moralim bozulurdu ağlardım ama alıştım artık sanırım ...piknik güzeldi çocuklar parktan gelmedi yanımıza bizde velilerle bol bol sohbet ettik.
hürreme nolmuş yaaaaacanım benim aminnnnnnnn inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.Kısa bir dinlenme seni toparlar tatlım bırak sen hürremi
biz hep yanındayız kuzum ne zaman istersennnngeçer sanırım canım :) ben bu kadar dalgalanmaları ergenlıkte bıle yaşamamaıştım, ama çok şükür yinede :) sizler varsınız.. walla aklımdakini söyliim bu sene 2013 için örnek çift kategorisi filan olursa kk'da senin ismini vericem..ne yapıcaksınız bi tatile çıkıverin aslında ne güzel olur :)