Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canım benim aminnnnnnnn inşallah rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah.Kısa bir dinlenme seni toparlar tatlım bırak sen hürremi
ewet aslında günümün en güzel en mutlu anları, koçişle akşamları salonda iki büyük koltuga bol yastık eşliğinde karşılıklı uzanıp dinlenmek :) aslında 3-4 gunde olsa kaçabilsek bi yerlere çok iyi gelcek .. kısmet canım benım Rabbım hangısını daha hayırlı bulduysa hakkımızda onu gondermıstır.. ama bu sene oglanlar bol gibi ve benim içime hiç bişe dogmuo :)

hürreme nolmuş yaaaaa

biz hep yanındayız kuzum ne zaman istersennnn
ay ne güldümmmmmm örnek çift heeee
teşekkür ederim canımmmmmm:78::78::78::78:

kız meryem uzerli tükenmiş gitmiş ya memleketine :) hüremi gelecek sezon başka biri oynıcakmış :) ondan esinlenerek anlattım durumumu, yalnız onun haftada kazandıgının 1/10'unu ben ayda kazanıorum kesesi tükenmio ama ne tükenıo bende anlamadım, fazlasını bıze dagıtsa, şööle tatil hediye etse herbirimize ne güzel olur, o zaman tükenmez kalem gibi olur zannımca, çok iyilikbiliriz, hiç yalnız bırakmayız onu :)

ohhhh maaşallah subhanallahhhh
ya bir tatil harika gelir valla ama bir ev durumu var o olursa imkanı yok ama olmazsa bende istiyorum Allahımın izniylee inşallah hakkımızda hayırlısını nasip eder canım benim
hadi yaa bilmiyordum psikolojisi tükenmiştir onun kuzum zaten son dönemde yürüyüşleri bile değişmişti
asla ve asla hayır demem kuzuuuu herşeyi bırakır kalkar giderim valla tatilime deniz güneş kumm ne kadar ihtiyacım varrrrrr

valla bizede gelin lazım ama özellikle bu dönemlerde heran yatası uzanası geliyor insanın bende aynı durumdayım canım.

tatlım sen burçlardan anlıyordun bana yarım saatle yay sın demiştin eşimde yay e kısmetse bizim sıpada yay sence bu evde yaşam nasıl olur ?? gerçi ben kendimi akrep hissediyorum hala

demek gelin arayışına girdin heeee ahanda küstüm

ohhhhhhhhhh elif heee demek benden hızlısın rimelllllllllllllllllllll kabilardaaaaaaa canlarımmmmmmmmmmmmm sizin sıpa kız olursa bana verirmisinnnnnnnnnnizzzzzzzzz :):):):)

merhaba kızlarrrr... nasılmıs annelermzzz zeynep cnm 22 hfta mı olmusss anammmmm neharımm kuzummmm 17 hftaa masallahhhhh hepınızee saglıklı dogumlarr ınsss

öyle canım vallla hamiş oluyorsun osu busu derken nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile yarısı geçiverdi baksana inşalllah sizde tez vakitte 39 lara gelirsiniz bizde heycananırız :)

bence gayet eglenceli bi ev olur, üçünüzde düşüncelreinizi direkt söylemeyi seven, neşeli ve felsefik insanlar olaraktan evde eglenceli bi beyın fırtınası esebılır, yanı ev derken aielnız olarak .. yoksa hepinizde gezmeyı yenı yerler gormeyı kesfetmeyı seversınız.. zamane cocukları olarak daha bi özgür olacaktır eger bunla sorununuz olmassa bi sıkıntı olmıcaktır die düşünüorum feryalim :) evet 1 saatle mi kaçırmştın ne :) hatırlıorum , şöyle soyleyeyım o sene doğan akreplerden farkın sadece güneş burcunun yay a girmiş olması, az bi zaman oldugu için diğer ay burcu, mars,venüs,merkür filan yer değiştirmemiştir.. o yuzden akrebe yakın hıssedıo olabılırsın canım :)

oy canım yorumuna sağlık.Evet canım gezmeyi çok seviyoruz oğluşta öyle olur inşallah.Zamane çocukları dediğin gibi canım alnımızın akıyla yetiştiririz inşallah hepimiz evlatlarımızı büyük bir sorumluluk alıyoruz Rabbim utandırmasın hiçbirimizi.

senin randevun ne zaman canım bu arada?

kız senin oğlun yalnız kalmaz kız korkma, yakısıklı bişe olcak :) daha 1,5 ay war ne oldugunu anlammız içi amma belli mi olur belki bizde mavi kurdela takarız göbeemize o zaman kanka yaparız :) ama kız olursa bizde kız verilmiş gibi görünür amma oğlan alınır genelde yani kızın memleket baki kalır olmassa sizi de buralara getiriveririz , siz hangi şehirdendiniz bacım :)

amiin evet canım çok büyük sorumluluk, Rabbim yardımcımız olsun.. bizim randevu salı günü canım ama daha 10+2 oluoruz o gün tahminimce, o yuzden belli etmez , sağlıklı olsun da şimdilik o bize yetıyo.. 3 hafta arayla goruoruz dr. amcamızı , bu sefer değiil ama ama ay sonuna belli edebılır belki :)

evet canım 10+2 de göstermeyebilir benim sıpam 12+2 de gösterdi.Zaten sağlıklı görmek bile yetiyor inan insana hayırlı haberlerle gel canım şimdiden...

evet canım 10+2 de göstermeyebilir benim sıpam 12+2 de gösterdi.Zaten sağlıklı görmek bile yetiyor inan insana hayırlı haberlerle gel canım şimdiden...

amiiin canım... hepimizin sonuçları istediğimiz beklediğimiz gibi çıkar inşallah.. inşallah tüm topikçe bayram edeceğimiz günlerde olcak :)

hoşgeldin tatlımm nasılsın ağrıların geçmiştir inşallahhh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hosbuldk cnmm yemek yapmak icin kactimmm tatlim agrilarim cok azaldi sinuzitim varmis dr sol taraf tamamen iltihaplanmis dedi migrene benziyor dedi agrilarn ama cok sukur azaldii sen nasilsnnn

kaedeşimin nişanı war köyde kır nişanı olacak her taraf süslenecekk
annemler köydekı ewı temızlemeye gıttıler ıkı gun ewde yalnızım
köy yolları cok kötu o yuzden ben gıtmedım artık son aylara gırdıkk korkuyorum yolculuk yapmaktan..
ewde tek kalmaktanda korkuyorummm
öle işteee herkeseee iyi akşamlar süpperr haftasonları birdeeeeeeeeeeeee müjdeli bebişli göbüşlü gunlerrrrrrrrrrrrrrr
asbeeeecikkkkkkkkkk senın bebişin cok az zamanııııı kaldıııııııııııııı

Sagol bitanemmmmm inss gelecek bebis halay in basini senle asbecimmm cekeceksinnzz insss
inşallah canım benim inşallahhh burdan başlayıp tüm antebe giderim o mutlulukla
Hosbuldk cnmm yemek yapmak icin kactimmm tatlim agrilarim cok azaldi sinuzitim varmis dr sol taraf tamamen iltihaplanmis dedi migrene benziyor dedi agrilarn ama cok sukur azaldii sen nasilsnnn
eline sağlık tatlımm sinüzit mi dikkat etmen gerek canımcım eşimde de var tuttu mu mahvolur ben çörekotu yağını öğrendim tuttuğu zaman ondan damlatıyoruz temizliyor bayağı bayağı işe yarıyor çok geçmiş olsun tatlımmm
ay ne güzellll nişan düğün çok hoş şeyler yaaaa Rabbim tamamına erdirsinnn
amin canım aminnnnn Rabbim hiçbirimizi bekletmesin hayırla sağlıkla yollasın minnaklarımızı inşallahhhh

missyaman senin tahminler tutuyor genelde ....
evet canım bakalım az kalmış diyor benimkine de inşallah bu ay veririz güzel haberler bizdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…