Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

kuzummm geçmiş olsunnnnnn mr hamilelere çektiriyorlar diye biliyorum canım korkma Allahımın izniyle hiçbişeycik olmazzz
kanda da henüz çıkacağını sanmıyorum tatlım biraz daha sabır Allahımın izniyel o bebek buraya gelecekkk

Son düzenleme:
Kızlaaaaaarrr şşşşşşşşookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, oğlum olacakmışşşşşşş

Sagolun canlarim telefonda. Alinti yapmak cok zor hepinize ayri ayri tsk ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin hamislerimiz hayirlisiyla dogurur kucaklariginiza alirsiniz yavrularinizi

Benim canim sikkin gebelik sekeri cikti seker yuklememde 210 cikti diyet yapiyorum suan sadece 5 kilo aldim hamileligim boyinca nerden ciktiysa

Nehar iyi haberlerle gelirsib ins kuzuyu yerim ben

Sagol tatlimm insss gorcez o gunleri

Neharrrrrr cnmm nerdesnnn haberi verdin kactin saglikli hayirli ahlakli yakisikli bir oglan olsunnn :)

Kızlaaaaaarrr şşşşşşşşookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, oğlum olacakmışşşşşşş

özlem şok olmadım desem inanırmısın senin hep oğlun olcak gibi geliyordu bana .hayırlısı buymuş demek ki isminiz ne olcak şimdi.onuda senmi koyacaksın.

hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek hiç ayırmıyorum açıkçası amaaa feryalle dünür olcez kız yapmam lazımmm
zeynep nerdeeee neharrr senin oğlanı gelin diye alcaktı yeaaaaa

Cnm tabiki herseyin hayirlisi neharr cnm yaa zeynebin hayaller suya düstu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…