kuzummm geçmiş olsunnnnnn mr hamilelere çektiriyorlar diye biliyorum canım korkma Allahımın izniyle hiçbişeycik olmazzzKizlar merhaba feryalin oglusu oluyomus saglikla gelsin cnm alpin senn bebis uslu bir bebis olacak galiba nasilda tatli duruyo yavrum ...
KIzlar dun nörologa gittim basim bir haftadir kesintisiz agriyor dayanamdim artik mr çekildi aslnda korkarak cektrdm cunku ya bebis varsa diye erkilenirmi sizc kizlar dun 16. Gunum du simdi aklima takildi yaaa yumoslarin ne zaman geldiğinde anlamadım bu ay ... 8 haziran bat simdi kanda bakilsa cikarmi 9 gun var bata offfffff
ben yılın bombası diyorum başka bişey demiyorummmmmmmmmmmm
Kızlaaaaaarrr şşşşşşşşookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, oğlum olacakmışşşşşşş
kuzummm geçmiş olsunnnnnn mr hamilelere çektiriyorlar diye biliyorum canım korkma Allahımın izniyle hiçbişeycik olmazzz
kanda da henüz çıkacağını sanmıyorum tatlım biraz daha sabır Allahımın izniyel o bebek buraya gelecekkk
Sagol tatlimm insss gorcez o gunleri
inşallah tatlım inşallahhhhh
Ogluslar cogaldii asbecimm bizim inss kiz olur rabbim bilir tabi ama
hayırlı sağlıklı olsun da kız erkek hiç ayırmıyorum açıkçası amaaa feryalle dünür olcez kız yapmam lazımmm
zeynep nerdeeee neharrr senin oğlanı gelin diye alcaktı yeaaaaa
özlem şok olmadım desem inanırmısın senin hep oğlun olcak gibi geliyordu bana .hayırlısı buymuş demek ki isminiz ne olcak şimdi.onuda senmi koyacaksın.
Cnm tabiki herseyin hayirlisi neharr cnm yaa zeynebin hayaller suya düstu :)
ırmakkkkk
artık kanka olur minnak erkeklerimiz
AsKer arkadasi cnmmm :)