bomba düştüüüü kuzummmm hayırlı olsunnnnnnnn
Senin kiz degilmiydi neharr canmm gercekten bomba yaniii hayirli olsunnn cnmm
Harbiden sokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ayyyy kixim diye sevdin oglani
koptuğum andayım Allah seni ne yapmasın çok güldümmmmmhayırlı sağlıklı olsun da kız erkek hiç ayırmıyorum açıkçası amaaa feryalle dünür olcez kız yapmam lazımmm
zeynep nerdeeee neharrr senin oğlanı gelin diye alcaktı yeaaaaa
ismini bilmiyorum ama Yiğit dedim. Tabi değişebilir tekliflere açığızzzzözlem şok olmadım desem inanırmısın senin hep oğlun olcak gibi geliyordu bana .hayırlısı buymuş demek ki isminiz ne olcak şimdi.onuda senmi koyacaksın.
Elifffffff
Canım Allah razı olsun. Doktorumuzdan çok memnun kaldık. Dedim Elif'in tavsiyesiyle geldim. Çok şaşırdı mutlu oldu. Eşşek kocamda kk'dan arkadaşlar dediBenim bi dürtüşüm vardı görmen lazım
Neyse bakar bakmaz bebeğin adı ne olcak dedi, kızsa Irmak dedim, erkekse Alp Eren olsun dediEvet Alp Eren bu deyince biz çok üzüldük başladı erkek çocuğun faydalarına Neyse sonuç olarak hastane de doktor da çok iyiydi,eşim de çok sevdi, çok ilgiliydi, devam etcez ona
canım kasım ayı annelerinde okudum.doktoru sevdiğine sevindim çok iyidir ertugrul ya.cidden benim idolumdur o doktor bende tavsiye ettiğim her arkadaşımda resmen bayılıyoruz ertugrula.karizmatikte demi.gerçi sen üzüldüğün için hiç farketmemeiş olabilirsin.bu arada 4lü testin sonucu için gitmene gerek.o gün seni tekrar ultrasona almaz.sadece sonuca bakar ve yollar.ben sana ertugrulun cebini veririm sen uzaktan kemerden geldiğini soylersen sistemden bakar.o olmazsa bile yanında çalışan pınar hamile kız var ya o bakıp duruma göre gel yada gerek yok sonuç iyi derler.ama yogun olduğu için ya 12ye dogru ya da 5e dogru arasın.ben sana özelden cebimi attım her zaman arayailirsin kafana takılan bişey olursa.
bu arada ertugrulun ultrasonu mükemmeldir.benim ilk gebeliğimi 11.aftada söyledi br arkadasımında 11+2 de...
birde hastaneyi kolay buldunuz mu dediğim gibi jandarmanın ordan mı bindiniz...
elifcim Adrasandan,öğretmen olan dedim tanıdı sanırım yüz ifadesinden öyle anladım
misssyyyumoşummmmmmm çok üzüldüm, çok ağladım ama sonra eşim dürttü kendime geldim, hayırlı sağlıklı olsun da gerisi mühim değil
neharr canım hayırlısı olsun sakın üzme kendini.mevlam sağlıklı ve hayırlı evlat etsin yeterki.tabikide uzun ömürlü
ama zeynepte okuyunca şokk geçirecekalamadı kızını
Tatlım üzülme tabiki ikincisi kız olur inşallah.ayrıca senin evladın sonuçta kız yada erkek sağlıklı olsunlar en önemlisi o
çok sıcakkanlıydı vallaa çok şeker davrandı. Ayyy tekrar ultrasona almazsa gitmeye gerek yok o zaman. Kuzum cebini verdi bize acil durumlar için ama yine de teşekkür ederimUltrasonu gerçekten çok iyi her ayrıntıyı gösterdi, çok tatlı davrandı bize iyiki de gitmişiz vall saol kuzummmm bu arada sormayı unuttum doobler için 26 hazirana gün verdiler, peki ben aynı gün mü kontrole gitcem ertuğrulun yanına yoksa başka zaman mı o telaşla sormayı unuttuk.
kızlar size birşey soracağım benim göğüs uçlarım yok ve çatlak çatlak uçları hamileliğimden öncede öyleydi ama çok önemsememiştim.şimdi nasıl emziricem diye düşünüyorum.göğüs ucu çatlak kremi aldım bir aydır kullanıyorum ama çokda faydasını görmedim.tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı?
canım gögüs ucuyla çok oynamamk gerekirmiş doktorum dedi rahimde kasılmaya neden oluyormuş erken doğuma neden olabilirmiş.olmazsa emzirmek için kalkanlar var onlardan alırsın
Elfida sakın oynama göğüs uçlarıyla erken doğum sebebi oluo...
Canım benimmmmm biraz keyfin yerine gelsin diyeeeeeeee kızma nolurrrrrrrrrkoptuğum andayım Allah seni ne yapmasın çok güldümmmmm
Siz geçin dalganızı geçiiiiiiiiiiiiiinnnn
ismini bilmiyorum ama Yiğit dedim. Tabi değişebilir tekliflere açığızzzz
bana da yorumda bulun bana da benimkiler ne zaman gelcek teyzesiiiiie ben artık ilan edeyimmm erdiğimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
neharımmm oğlun oluooo walla kız deyınce cok şaşırmıstımmm şimdi rahatladımmmmmmmmmmmmmmmm
gelsın oğlanlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr (
hoşgeldin arkadaşım bizde boş çıkmazzzslm hanımlar nasılsınız valla dünden beri nereye selam versem boş çıkıyo ya konuşcak insan bulamadım
kıyamam canımmm Rabbim yardım etsinnnn inşallah en kısa sürede bırakırda topallamaktan kurtulursunGunaydin kizlar.hayirli cumalar.sabah 5 buçuktan beri ayaktayim krampla uyandim.gecen cumada boyle oldu.birde hemen salmiyor kasi.gecen hafta 2.derse kadar topalladim simdi de evde topallaya topallaya dolasiyorum
sağol canımmm sana da ooooo piknik hee beni de al beni deeeeeeeherkese hayırlı cumalar...
elif geçmiş olsun kramp gerçekten çok zor Allahtan kısa sürüyor...
bugün pikniğimiz var okulda inşallah kazasız belasız gider geliriz.