Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

öncelikle yeni topiğimiz hayırlı olsun kızlar adetime 22 gün var ve dün ilişkiden sonra felaket bir ağrı geldi sonra geçti bugünde hafif bir ağrı var akıntım var sizce yumurtluyor olabilirmiyim bu ay zaten akışına bıraktık olursa olur olmazsa birdahaki ay doktora gideceğiz inş yorumlarınızı bekiyorum

kabilardacım 120 tanede ben alıyorum canım

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 200

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

rimel-84: 120

KALAN 2800

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım aynen benimde öyle batma vardı kistmi olduki acaba bu ay da bizden geçti olaydı iyiydi ama kısmet değilmiş demek

Canlarımmmmmm olacak Allahın izniyle Rabbim herşeyi bilir verir vakti saatini bekliyordur
Kız feryal nerdesin sen bakem sabahtan beri meraktan çatladım burda ama

Allah razı olsun canımmmm Rabbim yeğenimin dualarını kabul etsinnn inşallahhhh
Rica ederim her zaman bekleriz

22 gün kala bana biraz erken geldi canım ama kaç günde bir adet oluyorsun.

canııımmm, ben inanıyorum bi gün olcak bebişlerimizzz, hiiiçç umutsuz değilim.. ama diorum heralde ev filan almamızı istiyo bu bebe çalıştıgım her ay eve de katkım demek,belkı ıkız olcak bellı mı olur 1-2 sene uzak kalırız filan.. o yusden ALLAHın işine sual etmıorummmm ,hayırlısı kısmet hepimiz için canımmmm.. sanırım bi kaç güne adet olurum sana bildiririm canım benim yeni batımı satımı :118:

canım iki adet arası 40 gün bende 40 günde bir adet oluyorum düzenli yani

22gün uzun bir süre değil mi canım normalde yumurta 12-16günler arası çatlar ama regl sonrası tek gecelik performansla hamiş olan insanlarda gördüm o yüzden tek o günlerle sınırlamaya da karşıyım inşallah bebişin seninledir canım

olacak Rabbimin izniyle bilir verir herşeyi diyorum hep zamanını bekliyor diyorum
tamam şekercim inşallah geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmamıştır testte

Canım Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhh
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
Her ay yeni bir umut ne kadardır istiyorsunuz bebek canım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm çok teşekkür ederm...

valla tam anlamıyla 5 aydır bebek çalışmaları...ama arada günlerimi tutturamadığım var..
gününü tutturduğum çok az bundn olmuyo geliyo bana cnm...bu ayla beraber anladım ki ya 13. ya da 16 gün yumurtluyrm..
masa takvimim var oraya yazıydm regl başlangıç ve btişleri...komik geleck ama regl düzeni mi kontrol için yapıyrm...
yumurtlama günlerini adam gibi değerlendiremiyrz ondn olmuyo geliyor bana...iş güç eşim çok kafasına takıyo iş kolik kendisi maalesef..
çok kızıyrm ama işte. bebek konusunu bu kadar taksa kesin olurdu yani...

ay güldürdün tatlım beni kesin olurdu yani bu kadar istese
bende regl günlerimi muhakkak not ederim canım aynı metodu bende uyguluyorum ne olur ne olmaz insanız unuturuz olur ya
İnşallah 6.ayda gelir bebişiniz canım ilk 6ay benimde aynı olmuştu tutturamadık dedik ama bizde başka sorunlarda varmış tabi sadece onunla olmuyormuş olay
Rabbim tez zamanda nasip eder inşallahhh

inşş hamısımdır yarın bat ama bana bu sancılar adet sancıları gıbı gelıyor...

merhaba canım

Hamd olsun cnm iyiyim.Sen nasılsın daha iyisin değilmi cnm.

aman cnm keyifler iyi olsun da gerisi öenli değil..ben de iyiyim tatlım çook şükür yaa..bitti reglim sonunda..artık kafam rahat..bikaç ay kafama takmamaya çalışıcam ama korunmıycam da.artık keyfine gelirde bebişcik gelmek isterse kapımız açıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…