canlar merhaba. dua mı şimdi toparlayabildim..benim pazar günü kırmızılar teşrif ettiler...ilk günler biraz kötü geçer benim ondan girip nete toparlayamadım duaları..
absoleve cnm yani bat 25 şubat..inş bu ay Allahım ol diyecek inş tabi..günlerimi bu ay tutturdm ama olmadı..Allah'a ne zaman vereceğini bilir diyorm ve bekliyorm...
kabilarda regl bitsn duana eşlik edecm cnm..şimdiden Allah kabul etsn...
duama katılan tüm canlar hepinizden Allah tekrar tekrar razı olsun...hepinizi çok seviyrm...
canlarııııııııııııımmmm nasılsınıztaşındım çok şükür, yerleştimmmm interneti bağlatmadık, yan taraftaki otelden kullanıyossss şuan sandalyenin tepesindeyim hepinizi çok özledim.
Rabbim hayırla sağlıkla yollasın inşallah mucizeni canımmmm inşallah
Allahım dualarımızı kabul etsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cnm çok saolasın inş ya...28 yaşındayım evlenirken ben 28 yaşındyken ilk çocuğumu 30 yaşında ikinci çocuğumu yapacam demiştim...
inş cnm hayallerimi gerçekleştirirm.Allah tabi herşeyin en iyisini bilendir...hayırlıysa olsun değilse önemli değil...
mucizemmmm gel diyorm belki bu ay..hayatta herşey kısmet ötesi yok galiba....
selmalar, günaydınlar.. nasılsınız ..
yeni topikciğiniz hayırlı, ugurlu gelir insaAllah
asbelovem, 7 tane daha okunmus haberi dün geldi diyim dedim
günaydın canım
idare ediyoruz işte sağolasınnn msjımı aldın dimi canım nasıl istersen öyle yazacağım cevap vermeyince sen hala öyle duruyor
Ekliyorum sağolasın canımmm
evt aldım da. ksra bakmayasın, kafam çok bozukdu, o an da cvp veremedim..
sanada yansıttığım tavrımdan dolayı özr dilerim cnm.. yine olursa söylerim
selmalar, günaydınlar.. nasılsınız ..
yeni topikciğiniz hayırlı, ugurlu gelir insaAllah
asbelovem, 7 tane daha okunmus haberi dün geldi diyim dedim
Estağfurullah canım nolcak bizi bizden başka kim anlayacak
Teşekkür ederim yardımlarından dolayı
saolasın cnm.. rica ederim..
bu arada önümüzdeki hafta dktara gitmeyi düsünüoyruz..
tam kapsamlı bir kontrolden geçmeyi istiyorum, hem ben hem esim..özellikle bnde neden tutunmadığına dair baktırmak istiyorum..
bana tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?
Ankara olmasa bile Istanbul .. ne önerirsiniz :26: esim de kararsız suanda nreye gitsek diye :44:
ay çok sevindim canımmmmmm Rabbim inşallah bu sefer son olur da bebişini kucağına almayı nasip eder
eşin için iki dr. var canım ankara kaan bey (ben gitmeyi düşünmüyorum) istanbul umutta mustafa bey ikiniz birlikte olacaksa umutu tercih et derim sana da ona da bakılır yine sen bilirsin tabi ama umutta ulun bey var bir de senin için
kıslarrr ben geldimmmm. nasılsınız hepiniz çoook iisinizdir inşallah.. bugün benim batım, sabah test yaptım negatif, henuz adet gelmedi , 5 gündür kasıklarda batma war sanırım kist oldu çaatttlayamadı benım yumurtlar...
canım aynen benimde öyle batma vardı kistmi olduki acaba bu ay da bizden geçtiolaydı iyiydi ama kısmet değilmiş demek
dimi feryalim yaa.. amann napalım kuzum bi daha deneriz,noolcak eşlerimizle balayımız 1 ay daha uzar :)