Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

canlar merhaba. dua mı şimdi toparlayabildim..benim pazar günü kırmızılar teşrif ettiler...ilk günler biraz kötü geçer benim ondan girip nete toparlayamadım duaları..
absoleve cnm yani bat 25 şubat..inş bu ay Allahım ol diyecek inş tabi..günlerimi bu ay tutturdm ama olmadı..Allah'a ne zaman vereceğini bilir diyorm ve bekliyorm...
kabilarda regl bitsn duana eşlik edecm cnm..şimdiden Allah kabul etsn...
duama katılan tüm canlar hepinizden Allah tekrar tekrar razı olsun...hepinizi çok seviyrm...

Rabbim hayırla sağlıkla yollasın inşallah mucizeni canımmmm inşallah
Allahım dualarımızı kabul etsin

kızlar 3 gün yokum.side de bir otele giriş yapacaz biraz kafamız dağılsın diye.ara ara girmeye çalışırım.özlerim sizi.dua edin bana da bol bol olur mu?bu arada dualara çok sık katılamıyorum.geceleri okumaya fırsatım oluyor onda da malum durumdan dolayı 10da iğnemi vurdum mu sızıp kalıyom uzandığım yerde.....

neharrr hoş geldin canım yeni evinde mutlu ve güzel günler geçirirsin inş.mevlam sana tez zamanda yuvanı daha da şenledirecek sağlıklı evlatlar versin

günaydın kızlarrrr

Rabbim hayırla sağlıkla yollasın inşallah mucizeni canımmmm inşallah
Allahım dualarımızı kabul etsin

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnm çok saolasın inş ya...28 yaşındayım evlenirken ben 28 yaşındyken ilk çocuğumu 30 yaşında ikinci çocuğumu yapacam demiştim...
inş cnm hayallerimi gerçekleştirirm.Allah tabi herşeyin en iyisini bilendir...hayırlıysa olsun değilse önemli değil...
mucizemmmm gel diyorm belki bu ay..hayatta herşey kısmet ötesi yok galiba....

selmalar, günaydınlar.. nasılsınız ..
yeni topikciğiniz hayırlı, ugurlu gelir insaAllah

asbelovem, 7 tane daha okunmus haberi dün geldi diyim dedim

Canım Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhh
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte inşallah
Her ay yeni bir umut ne kadardır istiyorsunuz bebek canım

günaydın canım
idare ediyoruz işte sağolasınnn msjımı aldın dimi canım nasıl istersen öyle yazacağım cevap vermeyince sen hala öyle duruyor
Ekliyorum sağolasın canımmm

günaydın canım
idare ediyoruz işte sağolasınnn msjımı aldın dimi canım nasıl istersen öyle yazacağım cevap vermeyince sen hala öyle duruyor
Ekliyorum sağolasın canımmm

evt aldım da. ksra bakmayasın, kafam çok bozukdu, o an da cvp veremedim..
sanada yansıttığım tavrımdan dolayı özr dilerim cnm.. yine olursa söylerim

evt aldım da. ksra bakmayasın, kafam çok bozukdu, o an da cvp veremedim..
sanada yansıttığım tavrımdan dolayı özr dilerim cnm.. yine olursa söylerim

Estağfurullah canım nolcak bizi bizden başka kim anlayacak
Teşekkür ederim yardımlarından dolayı

selmalar mııı
Allahım kafaya bak, herkesi selma yapdım bir anda

Estağfurullah canım nolcak bizi bizden başka kim anlayacak
Teşekkür ederim yardımlarından dolayı

saolasın cnm.. rica ederim..

bu arada önümüzdeki hafta dktara gitmeyi düsünüoyruz..
tam kapsamlı bir kontrolden geçmeyi istiyorum, hem ben hem esim..özellikle bnde neden tutunmadığına dair baktırmak istiyorum..
bana tavsiye edebileceğiniz yer var mı ?
Ankara olmasa bile Istanbul .. ne önerirsiniz :26: esim de kararsız suanda nreye gitsek diye :44:

ay çok sevindim canımmmmmm Rabbim inşallah bu sefer son olur da bebişini kucağına almayı nasip eder
eşin için iki dr. var canım ankara kaan bey (ben gitmeyi düşünmüyorum) istanbul umutta mustafa bey ikiniz birlikte olacaksa umutu tercih et derim sana da ona da bakılır yine sen bilirsin tabi ama umutta ulun bey var bir de senin için

saolasın cnm.. insaAllah hayırlı olur..hayırlı gelir ..

ben çıkıyorum simdilik esim yemeğe geldi .. snar grs cnm

kıslarrr ben geldimmmm. nasılsınız hepiniz çoook iisinizdir inşallah.. bugün benim batım, sabah test yaptım negatif, henuz adet gelmedi , 5 gündür kasıklarda batma war sanırım kist oldu çaatttlayamadı benım yumurtlar...

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

KABİLARDA

asbelove:144

nuarin: 500

kiraztepe:100

rochak: 100

8scorpions: 200

savaş5482: 80

beeebeyim: 400

KALAN 2920

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasib etsin inşAllah.AMİN

canım aynen benimde öyle batma vardı kistmi olduki acaba bu ay da bizden geçti olaydı iyiydi ama kısmet değilmiş demek

Kızlaaar nasılsınız,yeni hamişler yok mu ?
Okuduğum kadarıyla herkes kırmızıları görmüş.
Pek gelemiyorum ben,oğlumla bilgisayarı paylaşamıyoruz.
Fırsat buldukça gelip okuyorum,yazmaya fırsat kalmadan
elimden alıyor bilgisayarı.

Asbelove biz duanı okuduk canım.
Yavrum el açıp kendine bir kardeş ve buradaki ablalarına da
hayırlı evlatlar nasip etmesini istedi.
Duamı takip ettiğin içinde sağol.
Okuyan okumaya niyetlenen herkesten Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…