Feryalcim oglun oluyor demek maaSAllah pasayaaaa
zeynep hatirlamissin opuyorum seni
Herkese uzun aradan sonra sevgilerr selamlarrrr. Bende degisen pek bisey yokkk beklemedey im sizi takipteyimmm arada okuyorum
Asbecim donemedim cnm kafam dolu bu ara depresyondayimmm
sevgilerrrr hepinize bebislerinizeeedeee
Unutmadan habibtem ciciler pek guzel c ama tulumdan ziyade 2parcalari tercih etmeni oneririmm bebiside operim tani senideeeee
cepten anc a bu kadar :)))
yahu çok hareketliler.karnımdayken bile burnumdan getiriyorlar vallahi.
günaydın kızlar nasılsınız?
feryal Allah sağlıkla sağlıklıca oğlunu kucağına almayı nasip etsin.
bugün özlemin yeni doktorunda randevusu var bakalım doktoru sevecek mi ve kızından ne haberler gelecek...
bugün özlemin yeni doktorunda randevusu var bakalım doktoru sevecek mi ve kızından ne haberler gelecek...
ayyyyy yerim ben onların totolarınıııııııııııııııııııııııııyahu çok hareketliler.karnımdayken bile burnumdan getiriyorlar vallahi.
ayyyyy yerim ben onların totolarınııııııııııııııııııııııııı
evet kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyyımmmmyeni doktorumuza başlıyoruz, elifin doktoruna inşallah memnun kalırsak elifle aynı hastanede pırtlatcaz kızlarıııııı
fatmaaaaaaaaa gelsin yumooşlaaaaaaaarrr sıkı çalışın haaaaaaaaenişteye göz açtırma
Kizlar merhaba feryalin oglusu oluyomus saglikla gelsin cnm alpin senn bebis uslu bir bebis olacak galiba nasilda tatli duruyo yavrum ...
KIzlar dun nörologa gittim basim bir haftadir kesintisiz agriyor dayanamdim artik mr çekildi aslnda korkarak cektrdm cunku ya bebis varsa diye erkilenirmi sizc kizlar dun 16. Gunum du simdi aklima takildi yaaa yumoslarin ne zaman geldiğinde anlamadım bu ay ... 8 haziran bat simdi kanda bakilsa cikarmi 9 gun var bata offfffff
feryal canımm paşan hayırlı olsun bir erkek daha topikte hee
alpinn canım eşyalarını güle gle ve mutlu günlerde kullan inş.
sağol savaşım erkekler arttı evet senin oğluşun nasıl canım sen nasılsın?
canım son aylarda genelde bu şikayetler oluyor galiba kolaylıkla atlatırsın inşallah Rabbim kolaylığını verir.Benimde bulantılarım maşallah çok azaldı gerçi ağır grip oldum ama atlatıcam inş.bebişi görünce moral oldu toparlandım hemen hemen .Rabbim tüm isteyen dostlarımıza nasip etsin inşallah.
neharr kızçe nerdesinnnnnnnn bomba bekliyorum senden hadiiiiiii