Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Feryalcim oglun oluyor demek maaSAllah pasayaaaa:nazar:

zeynep hatirlamissin opuyorum seni:KK16:

Herkese uzun aradan sonra sevgilerr selamlarrrr. Bende degisen pek bisey yokkk beklemedey im sizi takipteyimmm arada okuyorum

Asbecim donemedim cnm kafam dolu bu ara depresyondayimmm

sevgilerrrr hepinize bebislerinizeeedeee
Unutmadan habibtem ciciler pek guzel c ama tulumdan ziyade 2parcalari tercih etmeni oneririmm bebiside operim tani senideeeee

cepten anc a bu kadar :)))

inşallah bir an önce toparlarsın abla......

günaydın kızlar nasılsınız?
feryal Allah sağlıkla sağlıklıca oğlunu kucağına almayı nasip etsin.
bugün özlemin yeni doktorunda randevusu var bakalım doktoru sevecek mi ve kızından ne haberler gelecek...

bugün özlemin yeni doktorunda randevusu var bakalım doktoru sevecek mi ve kızından ne haberler gelecek...

aa bilmiyordum hadi bakalımmmm kızçemiz nasılmışşşşşş:KK52::KK52:

günaydın canım teşekkür ederim evet özonun randevusu 14.00 de canım oda heyecanlıydı bakalım ırmak hatun napıyor

günaydın kızlar....bir gün giremedim nete herkes toplaşmış ayol :KK47::KK47::KK47:
feryal oğluşun hayırlı uğurlu olsun cnm .
alpin güle güle giyinsin prenses.kız bebek kıyafetleri almak eğlenceli ve teferruatlıdır.her çrşıya çıkışımda hiç bir şey almasamda kızıma mutlaka alçak şeyler buluyorum :KK1::KK1::KK1:
dün 13.gün olmasına rağmen testte çift çizgiyi gördüm bu ay erkenden yumurtluyorum :KK17:

yahu çok hareketliler.karnımdayken bile burnumdan getiriyorlar vallahi.
ayyyyy yerim ben onların totolarınııııııııııııııııııııııııı :KK52::KK52::KK16::KK16::nazar::nazar:

evet kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyyımmmm :KK52: yeni doktorumuza başlıyoruz, elifin doktoruna :KK52: inşallah memnun kalırsak elifle aynı hastanede pırtlatcaz kızlarıııııı :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

fatmaaaaaaaaa gelsin yumooşlaaaaaaaarrr sıkı çalışın haaaaaaaa :KK52::KK52: enişteye göz açtırma :KK9::KK9::KK9::KK9:

ayyyyy yerim ben onların totolarınııııııııııııııııııııııııı :KK52::KK52::KK16::KK16::nazar::nazar:

evet kızlar bugün kontrolümüz var çok heyecanlıyyımmmm :KK52: yeni doktorumuza başlıyoruz, elifin doktoruna :KK52: inşallah memnun kalırsak elifle aynı hastanede pırtlatcaz kızlarıııııı :KK52::KK52::KK9::KK9::KK9::KK9:

fatmaaaaaaaaa gelsin yumooşlaaaaaaaarrr sıkı çalışın haaaaaaaa :KK52::KK52: enişteye göz açtırma :KK9::KK9::KK9::KK9:

eniştene çok çaktırmamam lazım adam strese giriyor....hayırlısıyla olur inşallah....
Dr.dan inşallah memnun kalırsın cnm elif çok beğeniyordu ama kişiden kişiye değişebiliyor ...birde elifle aynı güne randevunuz olsa tanışmışta olurdunuz.

scorpiiii nerdesinnn seninde belli olmuştur artık cinsiyetiii inşallahhh güle oynaya gelirsinnn:KK16:
ve tabi ki zerbaşımmmm çok merak ediyorum seniiiii

Son düzenleme:
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.

"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle.

ZERBAŞIMIZIN SAĞLIĞINA KAVUŞMASI İÇİN

asbelove : 150

8scorpions: 200

rimel_84: 100

kabilarda: 200

savaş5482: 125

KALAN : 3669

Rabbim okuyan okumaya niyetlenen duama amin diyen herkesten razı olsun, gönlündekini hakkında hayırlı kılsın, nasip etsin inşallah.AMİNNNNNNNNN

Kizlar merhaba feryalin oglusu oluyomus saglikla gelsin cnm alpin senn bebis uslu bir bebis olacak galiba nasilda tatli duruyo yavrum ...

KIzlar dun nörologa gittim basim bir haftadir kesintisiz agriyor dayanamdim artik mr çekildi aslnda korkarak cektrdm cunku ya bebis varsa diye erkilenirmi sizc kizlar dun 16. Gunum du simdi aklima takildi yaaa yumoslarin ne zaman geldiğinde anlamadım bu ay ... 8 haziran bat simdi kanda bakilsa cikarmi 9 gun var bata offfffff

Kizlar merhaba feryalin oglusu oluyomus saglikla gelsin cnm alpin senn bebis uslu bir bebis olacak galiba nasilda tatli duruyo yavrum ...

KIzlar dun nörologa gittim basim bir haftadir kesintisiz agriyor dayanamdim artik mr çekildi aslnda korkarak cektrdm cunku ya bebis varsa diye erkilenirmi sizc kizlar dun 16. Gunum du simdi aklima takildi yaaa yumoslarin ne zaman geldiğinde anlamadım bu ay ... 8 haziran bat simdi kanda bakilsa cikarmi 9 gun var bata offfffff

sağol canım teşekkür ederim.bende mr çekilmiştim zamanında araştırmıştım röntgen gibi zararlı değil canım hatta mr kağındında bile yazıyordu boşuna kafana takma bence geçmiş olsun

feryal canımm paşan hayırlı olsun bir erkek daha topikte hee:KK55::KK55::KK55:
alpinn canım eşyalarını güle gle ve mutlu günlerde kullan inş.

sağol savaşım erkekler arttı evet senin oğluşun nasıl canım sen nasılsın?

iyiyiz canım bizde 3 hafta oldu dr.a gideli.artık geceleri uyuyamıyorum.sırtüstü yattımmı bizimki debeleniyor hiç istemiyor.sağıma yada soluma yatamıyorum alışık değilim böyle biraz yamuk ve karnımın üstüne yatmaya alışığım onuda sevmiyor ki zaten öyle yatmaya benimde gönlüm el vermiyor.artık yasık koyuyorum sol tarafıma o karnımın üstüne yatmayı engelliyor.toplamda 9 kilo aldım ama ayaklarım ve bacaklarım şişiyor ,bel ve sırt kasılmalarım arttı.devamlı terliyorum tansiyonum düşüyor.

ama yine de iyiyim:KK9::KK9:ben bunun için bayağı bir süre bekledim.mevlaya namkörlük yapmak istemem

canım son aylarda genelde bu şikayetler oluyor galiba kolaylıkla atlatırsın inşallah Rabbim kolaylığını verir.Benimde bulantılarım maşallah çok azaldı gerçi ağır grip oldum ama atlatıcam inş.bebişi görünce moral oldu toparlandım hemen hemen .Rabbim tüm isteyen dostlarımıza nasip etsin inşallah.

canım son aylarda genelde bu şikayetler oluyor galiba kolaylıkla atlatırsın inşallah Rabbim kolaylığını verir.Benimde bulantılarım maşallah çok azaldı gerçi ağır grip oldum ama atlatıcam inş.bebişi görünce moral oldu toparlandım hemen hemen .Rabbim tüm isteyen dostlarımıza nasip etsin inşallah.

amin canım.yaa bu grip hemen hemen her hamilelik başında oluyor mu yaa:KK43: acaba vücut direncimi düşüyor ki.

benim hamd olsun öyle aşırı aşerme ve mide bulantım olmadı.ama ben çok dua ettim olmasın diye ben catering firmasında çalışıyorum hergün bir sürü koku yemek ne h.ale gelirdim Allah bilir.Şükür mevlaya duamı kabul etti de çok sıkıntı yaşamadım yoksa çalışamazdım

X