Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rimelimmmm pıtpıtları duymuşsun rabbim kucağına almayı da nasib etsinn
zeynom sıkma canını hiç bişe olmayacak oğluşuna Allahın izniyle. neden bhcg ve pap-a değerini sordun,onlar ne demek canım
hadi ya ne biliyim öğrenene kadar kocakarı takikleriyle idare ediyoruz işte gerçi kız kız dedim benimki oğlan çıktı ama sen onu bunu bırak veriyonmu kızı
valla taliplimiz çok şartları duymamız ve oğlanı görmemiz lazım
oğlan 220 gram 16 cm uzaylı tipli ev araba iş hazır kaynanası dünyalar tatlısı kayınpeder desen melek şuan karında romantik olmayıda öğretiyor anneciği ona daha ne olsun
boyunu posunu yerim onun bennnn o minik romantiğin
düşünmemiz lazım başlık istiyo babası
rımel gözünaydın cnm duymuşsun pıtpıtları.ocak annesi olmaktan vazmı geçtin kız belkide yılbaşında gelir senin bebiş.
rımel gözünaydın cnm duymuşsun pıtpıtları.ocak annesi olmaktan vazmı geçtin kız belkide yılbaşında gelir senin bebiş.
pıtpıtlarıda duymuşuz maaşallah subhanallah canımmmmbol mide bulantılı, uykuya doymayan ve bunların ii işaretler oldugunu bilerek mutlu :) bu sabah kalp atışını gördük bebişimizin ve kendısını .. henuz fasulye gibi ama pırpır atan kalbi gördük çok şükür ,dr. amcamız testler verdi, inşallah onlarda temiz çıkar, iice rahatlarız, sen nasılsın canım, bi oğluş daha geliomuş , ailenize -kendısıne -dinine -türk milletine hayırlı , sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olsun, inşallah..
o minnacık şüphe yiyip bitirir adamı o yüzden sen sakin ol ve bekle herşey güzel olacak bak görevet canım geçsin 2 3 haftada rahatlıyım gerçi çoksorun etmiyorum ama şüphe işte
evet canım istanbul avrupa yakasındayım sen hangi doktora gittin ?ben beylikdüzündeyim doktorum birkaç isim verdi araştırdım kolon hastanesi var burda onu önerdiler bakalım 300 tl miş neyse vericez zaten bebek için feda olsun senin ikili testinde b-hcg ve pap-a kaç çıktı biliyormusun?
herkeseee hayırlı akşamlarrrrrrrrrrr kızlarrrrrrr
biz cok şükür ma aile cok iyiyizz (
annem babam ohh keyfim yerımde
sadece el we ayaklarımda aşırı şişme war yürüyemiyorum bile bugun biraz alılverıs yaptım oda bı magzadan yarım saat sürdü )):
ama oğlum cok cok ıyı 2 hafta ılerıden gıdıo kendılerı kılosuda 2.100 gr
çok şişkoooo olacak bizimkiiii...
bızden haberler bu kadarrrrrrrrrr
herkese kocaman öpücüklerrrrr
nasılsın canım,ipekkız iyi mi? kat(kışkış adet tarihi) yaklaştı sanırım :)
asbe sen ne yaptın cnm varmı belirtiler...
bilmiyorum ki canım kasık ağrım var ama bu beynimin bana oyunu da olabilir o yüzden yormak istemiyorum sende ne var ne yok tatlımm inşallah veririz bu ay güzel haberlerimizi
yok cnm bendede öyle belirti falan geç yumurtlayınca ne zaman regli olacağımıda bilmiyorum ilişkiden 9 yada 11 gün geçti daha olsa bile idrarda çıkmaz heralde ...umut dünyası bekliyoruz işte.yanlız 2 gün önce rüyamda göbeğimde ve göğsümde kocaman yeşil damarlar vardı yol gibi
hadi yaa bende 2gün önde rüyamda ikizlerimi emziriyordum 1yaşlarındaydılar çok güzellerdiiiiii inception filmindeki gibi rüyamın içinde yaşayabilirdimmm sonsuza kadar
benimde bugün çatlatma iğnemi vurulalı 9.günüm bi tarafım git kan ver öğren nolcak diyo diğer tarafım bekle ve gör diyor
bekle cnm ya daha erken bu sıradada bol bol dua.ben tesstte silikte olsa görmem lazım çizgiyi yoksa kan veremem boşu boşuna.inşallah cnm bu ay allah bizimde yüzümüzü güldürsün.
evet canım geçsin 2 3 haftada rahatlıyım gerçi çoksorun etmiyorum ama şüphe işte
evet canım istanbul avrupa yakasındayım sen hangi doktora gittin ?ben beylikdüzündeyim doktorum birkaç isim verdi araştırdım kolon hastanesi var burda onu önerdiler bakalım 300 tl miş neyse vericez zaten bebek için feda olsun senin ikili testinde b-hcg ve pap-a kaç çıktı biliyormusun?