Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

inşallah canım amınn ,ama 3 yıldır bunu atlatamamak benı cok yıprattı enfeksıyonun gebelıgı engelledıgını bılıyorum doktorumda oyle dedı zaten o engellıyor dıye sureklı antıbıyotık yazdı ama bunyem kaldrmıyor artık , benım basenlerim hic ısınmıyor usutmekte yaparmıs enfeksıyon ıltıhabı yaz kıs soguk hep tugla koydum sıcak yataken falan su torbası sofan suyu yaptım ıltıhap ıcı ama sureklı tekrarladı basenlerımısınsa belkıde ıltıhap enfeksıyon olmayacak

canım iltihap için başka birşey daha yapılıyordu yanlış anlamıyorsam... buharın üzerine oturuyordun.. iltihap sökülüp geliyormuş yapanlar ve faydasını görenler fazlaydı. bir araştır istersen netten...

öylede rabbım ol deyecegı gunu bılıyorr anlıyorum senı kalbıne soz gecıremıyorsunn bızde daha dune kadar sabredıyoruzduk ama aklımzdan bazen mazallah neden gecıyordu kı ya ben esıme yada esım bana yetısıyor tovbe cekıyordk gerı rabbım sevdıgı kulun adert verırımıs ınsl bısımkısı odul olucak canım benımm

sabır dolu gunler dılgmler ınsll
dert yanmıyorum hıc olmayanlar var hayırlısıs olsun ınsaallh

scorpionsum canım takvınemı baktımda 16 yıldır gebelık ıcın ugrasıyorsun sanırım canım ,hasa ama allah sana ermiş sabrı vermıs helal olsun ınsallh gelırde artık uzmez senı bebeısın canım

yok tatlımmmmmm..o takvim eşimle benimm iilk sözlendiğimiz zamana aitttt..lise 2 deydik o zamanlarrrrrrrrrrr:KK53::KK53::KK53:bebek olayı 6 aylık mevzuuuuuuuuuuuuuuu:KK52::KK52::KK52::KK52:

ya tuhafım bu ay ne bileyim ama fazlada kapılmak istemiyorum sonra yıkılıyoruz...

bu arada bayılıyorum şu sarellenin reklamına... annnnneeee diye bağırmıyor mu?

haklısın cnm ümitlenmemeye çalışmalıyızzz..yaaa o reklamı bende gördüm içim bi tuhaf olduuuuu:KK50::KK50::KK50::KK50:

inşallah bazen tamamen kopuyorum yok olmaz diyorum sonra olursa sanki yine kürtaj olacakmışım gibi hissediyorum... aman ne bileyim gidip geliyorum işte...
korkma sn bişey olmz rabbm korusun onu sana sımsıkı tutunsun inş..umutsuzluk yok:KK20::KK20::KK20:

ben bu ay 7 gun oruc tutup bellı dualarımı okucuam dua edınde ınsaalh faydasını goreyım sızlerde duamın ıcınde yer alacaksınız:KK16::KK16::KK16:inşallah

X