Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

bende geldim. napıyosunuz bakalım?

nehar ellerin iyileşmesine sevindim.dikkat et kendine
alpın senin bebişte baya büyümüş maşallahcinsiyetini öğrendiniz mi ?

yok ogrenmedik daha canim benimm...evetr buyuduk habibtemmmm...ama bu haftalarda ogrenilirmi acaba:44::44::44::44::44:

canlarım kimsecikler gelmemiş..tabi pazar..herkes keyiftedir inşallahhh..hepinizi öpüyorumm..hamişlerimin kuzucuklarını da öpüyorumm tabiiiiiiiiii

merhaba kızlarrr:79::79::79::79: pazar günü herkes gezmelerde sanırsam

rochakk torunların çok güzel maşallahhh ama sarısı kesinlikle daha tatlıı
neharr özlemm elinde az iz kalmasına çok sevindim canım tekrardan geçmiş olsun

scorpi bizde seni kocaman öpüyoruz bebeğim

sabahtan beride ağzımda fatih ürek 300 500 şarkısıbir ileri iki geri haydi şimdi :118::118::118::118:

habibtem banada dr.17 gün önce falan büyük olasılıklı erkek dedi.ikili teste görede erkek çıktı.gözterirse büyük olasılıkla seninkide artık bellidir

Herkese günaydınnnnn..
Burada hava güzel ama her yer kar..
alpinn ve Neharrımm dün gece yazmışssın ama ben görmeden çıktım telf giriyorum genelde...
hadi herkes gelsin..
Ne zamandır bebek haberi almıyoruz bu ay bereketi ile gelsinnnnn ((

Hamile olan arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var,igne olali 12 gun oldu 1 haftadir adet olcakmisim gibi agrilarim var iki gundurde rahmimde yumusama olusuyor ve sizliyor kafam cok karisti bir an evet hamileyim diyorum ama bir yanda ya adet olursam bu hissettiklerim ne?demekten korkuyorum yarin kanda baktirsammi?

Canım 12. Gün ise kanda çıkar benım en bariz belirtim göğüs uçlarımın çok sızlaması idi..
Eğer üzülmeyeceksiniz baktır..
Ne zamandır cocuk istiyorsun ??

Canım 12. Gün ise kanda çıkar benım en bariz belirtim göğüs uçlarımın çok sızlaması idi..
Eğer üzülmeyeceksiniz baktır..
Ne zamandır cocuk istiyorsun ??

Bendede cok belirti var aslinda,goguslerimin hassasiyeti,mide bulantisi,vs,biz besbucuk yildir evliyiz 2 yildirda ciddi anlamada cocuk istiyoruz tum tahlillerimiz yapildi hersey normal ama gebelik gerceklesmiyor bilemiyorum yaa hayirlisi olur insallah

raginaaaaaaacimmm teyzosummm nasill masallah buyumusss yerim ben onuuu\

rochakcimmm sen nasilsinnn canim benimmmm ayy kopekler cok tatlilarr ama ben uzaktan severim her zamannn

alpin sağol teyzesi iyi çok şükür bugün biraz sakin.kendimi çok yordum eşimin doğum günü bugün.birşeyler yapim dedim kızcağızım da yoruldu herhalde.bir pasta yiyip tekme atacak mı bekleyeceğim bakalımm

sen cinsiyeti öğrenirsin cnm 12 de bile öğrenenler varrr...

kızlarr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tülayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Son düzenleme:
Tülaaaaaaaaaaayyyy burdayım tülaaaaaaaaaaayyy seni çok özledim tülaaaaaaaaaaaaayyyy gözünün yağını yiyim geri dön tülaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy

iyiyim cnm çok şükür..hem gripli hem yumoşllu günlerdeyim artık kısmett bu ay mart kedisi gibi olcammm ben de hamiş olcamm diye kendime pozitif enerji yüklüyorum..tabii Rabbim nasipederseeeee..
sen nasılsın tatlım kuzucuğundan haberlervarmı..nasılda büyümüştür şimdi..Anneciğini yoruyormu ufaklık..yoksa zorlu günler geride mi kaldı tatlım

Tülayım kocişinin doğum günü de kutlu olsun. Allah bebişinizle sizlere uzun sağlıklı bir ömür nasib etsin

canim moralini kesinlikle bozmakistemoyorum ama catlatma ignesid.o tarz agrilara sebebiyet veriyor.
ama batini bekleyemeyeceksen kanda.cikar.artik 10 gun.ignwnin.etkisinwe.dwger.yuuksek cuikabiypr.ama.10 gun aonra.ignenin etkis. gecior.ina.bebegin.seni fazla bekletmez ve seninledir

savaşımm nasılsınnn yavruşunun keyfi yerndedir inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…