Slm kızlar normal dogum mu sezeryan mi diye doktor kacinci ayda soyler.
günaydın kızlar....asbelove hoşgeldin cnm işlerin düzelmesine sevindim.
benim bat 16 mart cnm çalışmaya devam listeden uğramayanlarıda çıkarsana cnm
savaşımm nasılsınnn yavruşunun keyfi yerndedir inşallahhhh
ya bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bi taraftan da ya gelirlerse diyorum ama arkadaşların geleceği yok sanırım isimlerini yazdırıp kaçıyorlar sağolsunlar
batı düzeltiyorum canımcım bundan sonra da yeni bat vermeyenleri çıkartayım bari
hissetme kişiden kişiye değişiyor.ben ilk gebeliğimde 16 .aftada hissetmeye basladım.20haftada filan hissetmeye baslayanda var1-2 haftaya farkedesin sendeiyidir inş. canım şuan hareket hissetmediğim için sadece dua edebiliyorum iyi olsun diye.acaba kaçıncı haftada hissetmeye başlarım ki hareketlerini
günaydın kızlarrr
neee.. beni mi çıkartacaksın asbelovem .. hemen yeni batı veriim de atma beni topikten, ben sizleri hepinizi tek tek çok sevıorum cunku, ayırma benii nooooollluuurrr29 mart batasıca batım :)
selam kızlar nasılsınız
iyiyim cnm çok şükür..hem gripli hem yumoşllu günlerdeyim artık kısmett bu ay mart kedisi gibi olcammm ben de hamiş olcamm diye kendime pozitif enerji yüklüyorum..tabii Rabbim nasipederseeeee..
sen nasılsın tatlım kuzucuğundan haberlervarmı..nasılda büyümüştür şimdi..Anneciğini yoruyormu ufaklık..yoksa zorlu günler geride mi kaldı tatlım
Tülayım kocişinin doğum günü de kutlu olsun. Allah bebişinizle sizlere uzun sağlıklı bir ömür nasib etsin
iyi çok şükür canım
sen nasılsınnnn görüşemiyoruz ne zamandır özledim valla
Allah iyilik versin cnm,.., asıl sen yokdun .., evet insan özlüyor,esaretin bitmis haydik gözümüz aydın
ne olsun ilaçlarımı bitirmeye çalısıyorum, haftasonu evde yokduk..dün aksam geldik ..
haftaya persembe, yani ayın 14 ünde, dr umuzda olucaz kısmetse..
tedaviye girdiğimden beri güzel rüyalar görüyorum, artık hayırlısı Rabbim'den..
neredeyse, tedavinin bütün sonuçlarını rüyamda gördüm
sen neler yaptın tedavin ne yönde şu sıralar :26:
birde Yasin 'i bitirdin mi :44:
Listeyi tazeliyormussun cnm.benim yaş ta eksik kalmis.
Yaş 33 bat 16 mart.fatmamla battaşiz bu ay
Asbe tatlim yaa bak bu topigimize hic ugramayanlar varsa sil tatlim.diger topikten buraya kaymayanlar var sanirim.napalim gelmiyorlar kabahat bizim degil kiii.
Ayrica herkse selamlar canlarim.oglen tatilinde kacamak yaptimmm
Öpuyorum herkesii
AAA demirbaşsın sen canımcımmm hiç atar mıyım seniiiiii hemen yazıyorum tatlımmmm