Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Rochaaaaaaaaaaaahhh bir tanesinin bana veeeeeeeerrr.. Ooooooyy nasıl tatlılar, onlarda analarının yavruları işteeeeeeee

kızlar merhaba dün adet oldum yenı bat 29 mart asbelove degısırsen sevınırım bu ay da umutlar yenıden baslayacak inşş

Rochak çok tatlı bunlar maaşAllah bahçeli evim olsaydı kaçırmazdım bir tanesini:))

Aybikeciğim gelecek aya inşAllah cnm artık eşinde yanındaa stres yok

neharr elin nasıl oldu cnm.

Rochak çok tatlı bunlar maaşAllah bahçeli evim olsaydı kaçırmazdım bir tanesini:))

Aybikeciğim gelecek aya inşAllah cnm artık eşinde yanındaa stres yok

neharr elin nasıl oldu cnm.

sagol ablacım enısten rahatsızmıs cok gecmıs olsun Allah yardımcısı olsun.. ablacım artık cıddı cıddı calısmalara baslıycaz bu ay yıne ovı testıyle devam edıcm ablacım ovı testınde en koyu cızgıyı gördgmde yumurta ertesı gunmu catlıyor yok sa 2-3 gun ıcınde mı..birde bi yerde okudum yumurtlama dönemınde 2 gun calısmalara devam edın dıyordu sonrakı 1 hafta ilişkı olmayck dıyordu

Bende çok korkuyorum..özellikle korkumun sebebi bebeğimi hissetmememle ilgili :44:

pztesi inşallah kıpırdadığını ekranda görebilirim.İnsan kafasında olumsuz şeyler kuruyor...

cnm ekrana gerek kalmaz artık bundan sona sen hissedersin hareketlerini tekmelerini.bence olumsuz hiçbirşey getirme aklına ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…