Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Canlarımmm ben geldimmm
Esaret dönemim bitti ve döndüm aranızaaaa:KK52::KK52::KK52:
Çok özledim sizi okumaya çalıştım geçmişi ama batlarını kaçırdığım arkadaşlarım nolur kusuruma bakmayın listeyi kontrol ederseniz düzenleme yapabilirim yeniden
Hepinizi çok seviyorummmm:KK16:

günaydın kızlar....asbelove hoşgeldin cnm işlerin düzelmesine sevindim.
benim bat 16 mart cnm çalışmaya devam listeden uğramayanlarıda çıkarsana cnm

günaydın kızlar....asbelove hoşgeldin cnm işlerin düzelmesine sevindim.
benim bat 16 mart cnm çalışmaya devam listeden uğramayanlarıda çıkarsana cnm

ya bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bi taraftan da ya gelirlerse diyorum ama arkadaşların geleceği yok sanırım isimlerini yazdırıp kaçıyorlar sağolsunlar:KK9:
batı düzeltiyorum canımcım bundan sonra da yeni bat vermeyenleri çıkartayım bari:KK53:

ya bende aynı şeyleri düşünüyorum ama bi taraftan da ya gelirlerse diyorum ama arkadaşların geleceği yok sanırım isimlerini yazdırıp kaçıyorlar sağolsunlar:KK9:
batı düzeltiyorum canımcım bundan sonra da yeni bat vermeyenleri çıkartayım bari:KK53:

neee.. beni mi çıkartacaksın asbelovem .. hemen yeni batı veriim de atma beni topikten, ben sizleri hepinizi tek tek çok sevıorum cunku, ayırma benii nooooollluuurrr :KK19: 29 mart batasıca batım :)

iyidir inş. canım şuan hareket hissetmediğim için sadece dua edebiliyorum iyi olsun diye.acaba kaçıncı haftada hissetmeye başlarım ki hareketlerini

günaydın kızlarrr:KK16::KK16:
hissetme kişiden kişiye değişiyor.ben ilk gebeliğimde 16 .aftada hissetmeye basladım.20haftada filan hissetmeye baslayanda var1-2 haftaya farkedesin sende

neee.. beni mi çıkartacaksın asbelovem .. hemen yeni batı veriim de atma beni topikten, ben sizleri hepinizi tek tek çok sevıorum cunku, ayırma benii nooooollluuurrr :KK19: 29 mart batasıca batım :)

AAA demirbaşsın sen canımcımmm hiç atar mıyım seniiiiii hemen yazıyorum tatlımmmm:KK16:

gamyoncudan haberi olan var mı kızlarrrr şimdi listeyi düzenlerken gördümmmm ne zamandır yok ortada:KK53:

iyiyim cnm çok şükür..hem gripli hem yumoşllu günlerdeyim artık kısmett bu ay mart kedisi gibi olcammm ben de hamiş olcamm diye kendime pozitif enerji yüklüyorum..tabii Rabbim nasipederseeeee..
sen nasılsın tatlım kuzucuğundan haberlervarmı..nasılda büyümüştür şimdi..Anneciğini yoruyormu ufaklık..yoksa zorlu günler geride mi kaldı tatlım:KK16:

cnm inş. bu ay hayırlı haberler alırız senden :) cnm iyiyiz hamdolsun.ağrılar oluyor arada.ama yeme içme bulantı sıkıntıları geride kaldı tabi.
sağlık yönünden ondan iyi haberler alalım da gerisini çekeriz Rabbimin izniyle...
hepiniz kolay hamilelikler geçirirsiniz cnm inş. :KK16:

Tülayım kocişinin doğum günü de kutlu olsun. Allah bebişinizle sizlere uzun sağlıklı bir ömür nasib etsin:KK16::nazar::nazar:

ahh cnm çooook teşekkürlerrr :KK54: hepimize inş. tatlımmm,sana da bol bebişli günler diliyorummmm :KK52:

iyi çok şükür canım
sen nasılsınnnn görüşemiyoruz ne zamandır özledim valla:KK16:

Allah iyilik versin cnm,.., asıl sen yokdun .., evet insan özlüyor,:KK16: esaretin bitmis haydik gözümüz aydın :KK1::KK1:
ne olsun ilaçlarımı bitirmeye çalısıyorum, haftasonu evde yokduk..dün aksam geldik ..
haftaya persembe, yani ayın 14 ünde, dr umuzda olucaz kısmetse..

tedaviye girdiğimden beri güzel rüyalar görüyorum, artık hayırlısı Rabbim'den..
neredeyse, tedavinin bütün sonuçlarını rüyamda gördüm :KK52::KK52::KK52:

sen neler yaptın tedavin ne yönde şu sıralar :26:

birde Yasin 'i bitirdin mi :44:

Allah iyilik versin cnm,.., asıl sen yokdun .., evet insan özlüyor,:KK16: esaretin bitmis haydik gözümüz aydın :KK1::KK1:
ne olsun ilaçlarımı bitirmeye çalısıyorum, haftasonu evde yokduk..dün aksam geldik ..
haftaya persembe, yani ayın 14 ünde, dr umuzda olucaz kısmetse..

tedaviye girdiğimden beri güzel rüyalar görüyorum, artık hayırlısı Rabbim'den..
neredeyse, tedavinin bütün sonuçlarını rüyamda gördüm :KK52::KK52::KK52:

sen neler yaptın tedavin ne yönde şu sıralar :26:

birde Yasin 'i bitirdin mi :44:

evet canım yaa çok şükür rahatım artık :KK52:
hadiiii bişey kalmamış tatlımm inşallah güzel haberler vereceksin bizeeee inşallah rüyanda gördüğün gibi çıkar sonuç haline bakılırsa hayırlı sonuçlar almışsın:KK34:
Beklemedeyiz canım tüp olacak sanırım bizim de ama şu an bekliyoruz
bitirdim çok şükür yaaa duasını da yaptım Rabbim kabul eder inşallahhhh:KK16:

Listeyi tazeliyormussun cnm.benim yaş ta eksik kalmis.:KK30:
Yaş 33 bat 16 mart.fatmamla battaşiz bu ay:KK1:
Asbe tatlim yaa bak bu topigimize hic ugramayanlar varsa sil tatlim.diger topikten buraya kaymayanlar var sanirim.napalim gelmiyorlar kabahat bizim degil kiii.

Ayrica herkse selamlar canlarim.oglen tatilinde kacamak yaptimmm:KK1:
Öpuyorum herkesii:KK54:

Listeyi tazeliyormussun cnm.benim yaş ta eksik kalmis.:KK30:
Yaş 33 bat 16 mart.fatmamla battaşiz bu ay:KK1:
Asbe tatlim yaa bak bu topigimize hic ugramayanlar varsa sil tatlim.diger topikten buraya kaymayanlar var sanirim.napalim gelmiyorlar kabahat bizim degil kiii.

Ayrica herkse selamlar canlarim.oglen tatilinde kacamak yaptimmm:KK1:
Öpuyorum herkesii:KK54:

tamam canımcım hemen düzenliyorummm:KK16:
İnşallah ikinizinde batı gelmez bu ay:KK52::KK52::KK52:
Doğru söylüyorsun canım o kadar bekledik gelseler şimdiye kadar gelirlerdi şu batları alayım kalanları siliyorum listeden artık
Bende gelemediğim iki haftanın acısını çıkarıyorum bugün:KK34::KK54:

Arkadaşlar sadece batları değil hamile olup kaçıp gidenleri de çıkartıyorum listeden bilginiz olsun çıkarılacakları liste yapacağım birazdan ona göre sizlerinde onayınızla çıkartacağım bilginiz olsun....

Üzülerek de olsa bu listeyi yayınlamak zorundayım...:KK50:
esraezgi
alaluna
cigdemd
wavybalsam
reann
alminna
endozlem
sunbal
perakedisi
esenglvedat
serap_serap
GzmCnbz
gamyoncu
nartanesiii
sevdemm
damlaaaaaaa
hazal34
gloryrose
cikolta
beeebeyim..................

Arkadaşlardan bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa belki silmemiz gerekmez arkadaşları

X