Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

sagol ablacım enısten rahatsızmıs cok gecmıs olsun Allah yardımcısı olsun.. ablacım artık cıddı cıddı calısmalara baslıycaz bu ay yıne ovı testıyle devam edıcm ablacım ovı testınde en koyu cızgıyı gördgmde yumurta ertesı gunmu catlıyor yok sa 2-3 gun ıcınde mı..birde bi yerde okudum yumurtlama dönemınde 2 gun calısmalara devam edın dıyordu sonrakı 1 hafta ilişkı olmayck dıyordu

Evet canım ailecek çok ciddi sınavlardan geçiyoruz enişteden öte abim babam gibiydi çok üzülüyoruz ama umudumuzuda kaybetmiyoruz.
Canım ovulasyon testinde gördüğün o en koyu çizgi yumurtanın yakın zamanda olacağına işaret eder 24-36 saat sonra gibi yumurtanın 24 saat yaşadığını varsayarsak en doğru olan koyu çizgiyi gördüğün gece ve sonraki 2 gecede çalışma yapmak hatta afedersin peşpeşe 2 çalışma yapmak kısa süreli aralıklı faydalı olabilir.

nedenide şu: 2.gelen spermler sayı olarak az ama daha hareketli olacağı için şans artacaktır.

özet olarak en koyu çizgi beliridiği gün sonraki 2 gün peşpeşe çalışma sonrada 2 günde bir çalışma.Nedenide şu belki küçük sonradan gelişen yumurtan olacak onuda kaçırmamak adına çalışmaya devam.Sonra ilişkiye ara vermek doğru değil cnm.Bol şanslarrrrrrrr:KK16:

Canım abloşum şükür ki çok hızlı iyileşti, soyulmalar devam ediyor ama çok minik bir iz dışında bi iz kalmayacak çok mutluyum.

sen nasılsın abloşummmm:KK16:

Çok sevindim canım benimm inşAllah o minik izde kalmazz:KK16: Bende nasıl olayım cnm yaa hayat devam ediyor ...

habibtelerimmm canlarimm cigerlerimmmm nasilsinizzzz ablacimmmm enistene allah sifa versin insallah eskisinden daha iyi olur...ozlemcimmmmm cok ozledim gurban seni nerelerdesinnn oyleeeeee.....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

habibtelerimmm canlarimm cigerlerimmmm nasilsinizzzz ablacimmmm enistene allah sifa versin insallah eskisinden daha iyi olur...ozlemcimmmmm cok ozledim gurban seni nerelerdesinnn oyleeeeee.....:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Gurbaneeee gurbaneeee lee leeeee leeee gurbane:KK9::KK16::KK16::KK16: habibtemmmmm ben de çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benimmmmmmm:KK16::KK16:

raginaaaaaaacimmm teyzosummm nasill masallah buyumusss yerim ben onuuu\

rochakcimmm sen nasilsinnn canim benimmmm ayy kopekler cok tatlilarr ama ben uzaktan severim her zamannn :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

missyaman sende hosgldinnn bitanemmm nasilsinnnnn hersey yolundamii teyzos nasilll:KK49::KK49::KK49::KK49:

tülayım ve misyumoşum da gelmiş ohhhh:KK16:

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııııııııııııııııııııııııkkkkk:KK52::KK52::KK52:

nerde bu millettt nerde bu hatunlarrr neredesinizz tek basimaa konusuyroummmm huhuhuhu:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

ben konuşuyom yaaaaaaaa:KK52:

sen susmaaaaaa zatennnnn eee nasilsin habibtemmm okula ara verdin sanirim evindesin,...memnunmusun evinden bakalim...habibtemmm sen doktora gittinmi bebek icin..polikistik vardi sanirim sende kullandigim ilaclar oldumu...insallah normal yolla kalirsin ama tedavi gerektiren bir durum olabilir habibtemm..insallah en kisa zamanda mutlu haberi verirsin bizeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::26::26::26::26:

sen susmaaaaaa zatennnnn eee nasilsin habibtemmm okula ara verdin sanirim evindesin,...memnunmusun evinden bakalim...habibtemmm sen doktora gittinmi bebek icin..polikistik vardi sanirim sende kullandigim ilaclar oldumu...insallah normal yolla kalirsin ama tedavi gerektiren bir durum olabilir habibtemm..insallah en kisa zamanda mutlu haberi verirsin bizeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::26::26::26::26:

yok habibtemm ara vermedim çalışmaya devam ediyorum, evim de güzel çok şükür.bebek için biraz oluruna bıraktık canım, herhangi bir tedavi doktor felan yok şuan

pinpinciğimmm nasılsın bitanemmm :KK16: Eski neşeli günleri çok özledimm..Gerçi sizin neşeniz hiç eksik olmasın inşAllah.2013 bana uğursuz geldi inşAllah bundan sonrası güzzel olur..:KK4:

pinpinciğimmm nasılsın bitanemmm :KK16: Eski neşeli günleri çok özledimm..Gerçi sizin neşeniz hiç eksik olmasın inşAllah.2013 bana uğursuz geldi inşAllah bundan sonrası güzzel olur..:KK4:

ablacigimmm seni goruncaa daha iyi oluyorummm vallahii...2012 de benim icin cok kotu bir yildir son gununde mutlu oldummm 2013 te...allah sana sabir versinnn sevdigin insanin durumuna cok uzuluyorsunn..dualari okuyamadim daha kendimi iyi hissetigim an okuyacam ablacimmm aklimdasinn zaten okumadim diyee kendimi kotu hissediyorumm..insallah en kisa zamanda eski sagligina kavusur enistennnn..insallah sende eski nesene geri donersin habibtemmm:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

tülayım ve misyumoşum da gelmiş ohhhh:KK16:

Bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııııııııııııııııııııııııkkkkk:KK52::KK52::KK52:

bende geldim. napıyosunuz bakalım?:KK16:

nehar ellerin iyileşmesine sevindim.dikkat et kendine:KK34:
alpın senin bebişte baya büyümüş maşallah:nazar:cinsiyetini öğrendiniz mi ?

ablacım nasılsın?geçmiş olsun tekrar.eniştenin durumunda var mı bir gelişme?

bende geldim. napıyosunuz bakalım?:KK16:

nehar ellerin iyileşmesine sevindim.dikkat et kendine:KK34:
alpın senin bebişte baya büyümüş maşallah:nazar:cinsiyetini öğrendiniz mi ?

hoşgeldin kuzummmm. senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu:KK16:

X