- 23 Mart 2011
- 5.993
- 7
neharr elin nasıl oldu cnm.
Canım abloşum şükür ki çok hızlı iyileşti, soyulmalar devam ediyor ama çok minik bir iz dışında bi iz kalmayacak çok mutluyum.
sen nasılsın abloşummmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neharr elin nasıl oldu cnm.
sagol ablacım enısten rahatsızmıs cok gecmıs olsun Allah yardımcısı olsun.. ablacım artık cıddı cıddı calısmalara baslıycaz bu ay yıne ovı testıyle devam edıcm ablacım ovı testınde en koyu cızgıyı gördgmde yumurta ertesı gunmu catlıyor yok sa 2-3 gun ıcınde mı..birde bi yerde okudum yumurtlama dönemınde 2 gun calısmalara devam edın dıyordu sonrakı 1 hafta ilişkı olmayck dıyordu
Canım abloşum şükür ki çok hızlı iyileşti, soyulmalar devam ediyor ama çok minik bir iz dışında bi iz kalmayacak çok mutluyum.
sen nasılsın abloşummmm
Çok sevindim canım benimm inşAllah o minik izde kalmazz Bende nasıl olayım cnm yaa hayat devam ediyor ...
Rabbim şifasını versin. Çok çok zordur eminim. Dualarımdasın ablacım, bol bol dua ediyorum. Allahım sağlık sıhhat versin.
habibtelerimmm canlarimm cigerlerimmmm nasilsinizzzz ablacimmmm enistene allah sifa versin insallah eskisinden daha iyi olur...ozlemcimmmmm cok ozledim gurban seni nerelerdesinnn oyleeeeee.....
Gurbaneeee gurbaneeee lee leeeee leeee gurbane habibtemmmmm ben de çok özledim seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii canım benimmmmmmm
nerde bu millettt nerde bu hatunlarrr neredesinizz tek basimaa konusuyroummmm huhuhuhu
ben konuşuyom yaaaaaaaa
sen susmaaaaaa zatennnnn eee nasilsin habibtemmm okula ara verdin sanirim evindesin,...memnunmusun evinden bakalim...habibtemmm sen doktora gittinmi bebek icin..polikistik vardi sanirim sende kullandigim ilaclar oldumu...insallah normal yolla kalirsin ama tedavi gerektiren bir durum olabilir habibtemm..insallah en kisa zamanda mutlu haberi verirsin bizeeee:26::26::26::26:
pinpinciğimmm nasılsın bitanemmm Eski neşeli günleri çok özledimm..Gerçi sizin neşeniz hiç eksik olmasın inşAllah.2013 bana uğursuz geldi inşAllah bundan sonrası güzzel olur..
tülayım ve misyumoşum da gelmiş ohhhh
Bütün kızlar toplandık toplandık toplandıııııııııııııııııııııııııkkkkk
pinpinciğimmm nasılsın bitanemmm Eski neşeli günleri çok özledimm..Gerçi sizin neşeniz hiç eksik olmasın inşAllah.2013 bana uğursuz geldi inşAllah bundan sonrası güzzel olur..
bende geldim. napıyosunuz bakalım?
nehar ellerin iyileşmesine sevindim.dikkat et kendine
alpın senin bebişte baya büyümüş maşallahcinsiyetini öğrendiniz mi ?