evet ya kimsecikleri göremiyorum önceden sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdi dönüp dönüp aynı sayfaya bakıyorum.kefiylerde idare eder acayip bir sıkıntı var kendimi çok musuz hissediyorum.
nehar senin bat gelmedimi cnm
aynen cnmm valla günaha girmekten korkuyorum isyana girecek ne düşünsem bilemiyorum..tatlım elinden geldikçe ''YA VARİS'' oku..htta bazı yerler günde 707 adet diyor..VARİS teli A AA olarak uzun okunuyorrr.sabır tatlım sabırrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlarr
rimel canım sevindim bir sorun olmamasına eşinde tahlil verdi mi onu anlayamadım yanlız
Bat 10-11 Mart canımm
Scorpiimmm sor Ya Varis'i dilinden düşürüyor musun deHer gece yarım saat bu ve nice evlat duaları ediyorum
günaydın kızlar....güzel bir gün hava aydınlık ve açık....gezmek zamanı
günaydın kızlarr
rimel canım sevindim bir sorun olmamasına eşinde tahlil verdi mi onu anlayamadım yanlız
hayırlı olsun kızın cnm ben sana okulda ki isimlerden yazayım....
yağmur
nehir
ece
hümeyra
eslem
eda
nisanur
sude
aleyna
elif
hilal
zeynep
dila
naz
eylül
erva
aylin
vs vs vs
benim kızımın adıda azra ipek.nazlar çok nazlı oluyor haberin olsun ismin anlamına mutlaka bak cnm
Aslında karnımda hissediyorum keyfi yerinde biliyorum ama inşanda yine de bi endişe oluyo ..
Birde insanlar ücretine yüksek fiyatlar yazıyor senin fark oldu mu..
oyyy maşallah kız annesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
tatlım valla ben kızım olursa ECE istiyorum yanıan da eşim bi isim seçecek..işimdilik SİMAY diyor..anlamı güzelmiş..gümüş ay demekmiş eşki türkçe bir isim..DAMLA,DURU,SELİN,PELİN,EDA isimlerini de beğeniyorum ama arkadaşar koydu hep
saol canım inşallah sonucu da güzel olur ..dün eşime gelmene gerek yok dedim,eylul sonunda vermişti tahlil iyi görünüodu,tekrar istemedi canım 3 ay sonra gel takib yapalım demişti bende 2 kendıme süre tanıdım,işte bu kadar savascım..
matematik
Bir limanda hareket eden üç yük gemisinden ilki 20günde, ikincisi 30günde,üçüncüsüde 75 günde seferlerini tamamlamaktadır
üüç gemi birlikte hareket ettiklerine göre bir daha kaç gün sonra aynı limanda karşılaşırlar
çözüme nasıl gideceğiz bilen var mı?
benim pek anlatabilme kabiliyetim yoktur ama deniyeceğimCanım sonuca nasıl ulaştın ..yeğenimin ödevide..tam anlayamadımçok teşekkür ederimm..
evet cnm yaa sessizleştik malesef..o sıkıntı bende de var..öyle garip bişey kii..sanırım içimize atmaktan oluyor bu..bazı şeyler dile gelmiyor insaın içi şişiyor offf offfff:26::26::26::26:
Neharrrrr rüyanız gercek olsunnnnnn
inşAllahhhhh..
Raginda en önemli usg'yi geçtin ben çok korkuyorum ...