Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Bat 10-11 Mart canımm

Scorpiimmm sor Ya Varis'i dilinden düşürüyor musun de Her gece yarım saat bu ve nice evlat duaları ediyorum

günaydın kızlar.. dün doktora gidebildim,normal hersey dedi,şimdii bebek yapmaya mı geldik dedi gülerek :) bende inşaAllah dedim.. başladık bakalım,daha önceden de 1 kez klomen tedavisi gördüğümden sanırım çok uzatmıcak bu kez de yumurt takibi yapalım sonra aşılama hakkında eşinle bi konuşun dedi.. yalnız bu kez klomene bişeyler daha eklicek, hayırlısıyla olur inşaAllah, kızlar.. dualarınızda beni de unutmayın..

günaydın kızlarr

rimel canım sevindim bir sorun olmamasına eşinde tahlil verdi mi onu anlayamadım yanlız

günaydın kızlar....güzel bir gün hava aydınlık ve açık.... gezmek zamanı

günaydın kızlarr

rimel canım sevindim bir sorun olmamasına eşinde tahlil verdi mi onu anlayamadım yanlız

saol canım inşallah sonucu da güzel olur ..dün eşime gelmene gerek yok dedim,eylul sonunda vermişti tahlil iyi görünüodu,tekrar istemedi canım 3 ay sonra gel takib yapalım demişti bende 2 kendıme süre tanıdım,işte bu kadar savascım..

Bat 10-11 Mart canımm

Scorpiimmm sor Ya Varis'i dilinden düşürüyor musun de Her gece yarım saat bu ve nice evlat duaları ediyorum

zamanımız gelmemiş kuzum yaaa..ne bileyim belki de Rabbim bizi böyle sınarken ona daha da çok yaklaşmamızdan memnundur..kendime bakıyorum eskiden de dualar yapardım ama böyle değildim..önce abimi kaybetmemle başladı herşey..daha çok dua eder oldum..sözlerime daha çok dikkat eder oldum..isyandan kaçındım..sonra dedikki bi bebişimiz olsun aile şenlensin..ama onun da zamanı gelmemiş demekki hala bekliyoruz..ama beklerken de boş durmuyoruz dualar ediyoruz..eminim bunun da bir mükafatı olacak kuzum...

günaydın kızlar....güzel bir gün hava aydınlık ve açık.... gezmek zamanı

günaydın tatlımm..evett hava süperrrrr..ama ben hasta kociş işleri için akşam 7 ye kadar yokkeve tıkıldım kaldım..sabah beri iş yapıyorum..ikinci makine çamaşır yıkanıyo..10 tane gömlek ütüledim..havlular çarşaflarrrrr
biri bizim evin hanımı hasta mı dediiiiiiyok canımmmmmmmmmmmmmmmmm

cnm hepsi güzel benimde aklımda olan isimler,not aldım bunları sağolasın

Aslında karnımda hissediyorum keyfi yerinde biliyorum ama inşanda yine de bi endişe oluyo ..
Birde insanlar ücretine yüksek fiyatlar yazıyor senin fark oldu mu..

cnm ben devlete gittim malum doğudayım özelde yok maalesef radyolog

sağol cnm benim darısı sana inş. benimde beğendğim isimler hep var etrafımda böyle olunca da zor oluyor işte...

kızlar ne o öyle gözyaşları akmış gitmiş!!!
umutsuzluk yok,hayırlısıyla hepinizden güzel haberler alacağız inş.
moral moral moral,iyi düşünün iyi olsun...

bu arada ablam buraya eniştenin iyileştiğini yazdığını gördüm inş. gerçek olur

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH gerçek olurr rüyannn inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Rimelciğim gelişmeler çok güzel maaşAllah canımmm az kaldı desene senden güzel haberler alacağız sonrada diğer dostlardan.Scorpiciğim hissediyorum seninkide çok yakın cnm

matematik

Bir limanda hareket eden üç yük gemisinden ilki 20günde, ikincisi 30günde,üçüncüsüde 75 günde seferlerini tamamlamaktadır

üüç gemi birlikte hareket ettiklerine göre bir daha kaç gün sonra aynı limanda karşılaşırlar

çözüme nasıl gideceğiz bilen var mı?

hayırlısı olsun canım eşinin sonucu iyi çıktıysa bu kadar zamanda değişmez zaten.hadi bakalım güzel haberlerin kokusunu almaya başladım

300 gün sonra tekrar hepsi aynı limanda olurlar.ortak katlarn en büyüğünü alacaksınız 20 30 ve 75 in

20 30 75 2
10 15 75 2
5 15 75 3
5 5 25 5
1 1 5 5
1

sonra 2*2*3*5*5
sonuç 300

rainbow buraya kopyaladığım gibi çıkmamış

20 30 75 2
10 15 75 2
5 15 75 3
5 5 25 5
1 1 5 5
1

sonra 2*2*3*5*5
sonuç 300

tekrar denedim

yaa ben excelde yaptım ayrı ayrı buraya yapıştırınc hepsi bir ve karşık olmuş

Son düzenleme:
Canım sonuca nasıl ulaştın ..yeğenimin ödevide..tam anlayamadım çok teşekkür ederimm..
benim pek anlatabilme kabiliyetim yoktur ama deniyeceğim

20,30 ve 75 i bölenlerine ayıracaksın

önce 2 ye bölünen olduğu için 2 ile böleceksin 20 2 ye bölünce 10 30 ikiye bölünce 15 75 bölünmediği için aynen kalacak

sonra 10 2 ye bölüdüğü için tekrar 2 ye böleceksin 5 diğerleri bölünmediği için aynen kalacak

sonra 15 ve 75 3e bölündüğü için 3 e böleceksin 5 bölünmediği için kalacak 15 5 olacak, 75 te 25 olacak

sonra tek ortak bölündükleri 5 hepsini 5e böleceksin 5 1 olacak,30dan kalan 5 te bi olacak 25 5 kalacak

sonra tek 5 kaldığı için 5 e böleceksin hepsinin sonucu 1 olacak

sonra bu böldüğün 2 sonra tekrar 2 sonra 3 ve 2 tane 5i birbiri ile çarpacaksın

Bende 300 buldum ( savaş ekok konusu yinede iyi anlatmışsın (

evet cnm yaa sessizleştik malesef..o sıkıntı bende de var..öyle garip bişey kii..sanırım içimize atmaktan oluyor bu..bazı şeyler dile gelmiyor insaın içi şişiyor offf offfff:26::26::26::26:

İçine atma..içinde kanser olacağına k..çında konser olsun

Neharrrrr rüyanız gercek olsunnnnnn
inşAllahhhhh..
Raginda en önemli usg'yi geçtin ben çok korkuyorum ...

Bende çok korkuyorum..özellikle korkumun sebebi bebeğimi hissetmememle ilgili :44:

pztesi inşallah kıpırdadığını ekranda görebilirim.İnsan kafasında olumsuz şeyler kuruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…