missyaman çok şükür cnm darısı sana ve diğerlerine.
ama cnm hiç korkma endişeli olma ve panik yapma inan hissediyorlar artık adım gibi eminim bundan
ben geçen hafta tedirgindim ama bu hafta rahatladım,usg odasına girerkende dua ederek gir insanın üzerine ferahlık geliyor.
aklına tek kötü şey getirme oğlumu görüp geleceğim de inş. Allahım yardımcın olacaktır
Aslında karnımda hissediyorum keyfi yerinde biliyorum ama inşanda yine de bi endişe oluyo ..
Birde insanlar ücretine yüksek fiyatlar yazıyor senin fark oldu mu..
1-ozikaa-OKUNDU
2-esmacvs-OKUNDU
3-muhat
4-seyyan-OKUNDU
5-antikdeniz
6-nekadarzor-OKUNDU
7-nurusima-OKUNDU
8-Asbelove-OKUNDU
9-RainbowColors
10-elfida-OKUNDU
11-fatmaipek-OKUNDU
12-iskorpit-OKUNDU
13-duru1616
14-ayşe035-OKUNDU
15-feryalnur
16-EMA-OKUNDU
17-bahar2142
18-raginda
19-jhilmil-OKUNDU
20-savaş5482-OKUNDU
21-sürpriz06-OKUNDU
22-mutluluk_27- OKUNDU
23-a.sena-OKUNDU
24-bahar27- OKUNDU
25-8scorpions
26-27-28-toprak13-OKUNDU
29-Rimel_84- OKUNDU
30-Zerbas
31-ALPPIN
32-missyaman-OKUNDU
33-ROCHAK-
valla kızlar erken kalkmak gibisi yokmuş onu anladım.
doktorumuza gittik prensesimiz evet kesinleşti =) hamdolsun iyi şuan bir sıkıntısı yok.Allahım dileyen isteyen herkese versin inş. olanlara da sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin.
kızlar ben bir tane bile isim bulamadım.öle tuhaf isimlerde istemiyorum çok geleneksel de olmasın ne olacak bilmem
bie el atın yaaaa
Nazlı bebişlerin sabırsız annişleri nasılsınızzz?
Bugün baharın ilk günü, kış bitti, bebişlerimiz de gelsin de evlerimize baharı getirsin
yaaaaaaaaaaaaa sokaktaki kediler bile mart gelmeden hamile kaldı bi biz kalamadıkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bizde kediler nispet yapalım martta hepimiz hamiş olalım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
her sabah önümde salınan hamile kedilere bile imrenir oldum yahuuuu..kızlar kafayı çiziyorum sanırım korkun bendennnn
slm inş. dediğiniz gibi allahım nasip eder martta bizede bebek haberlerini...
merhabaaaa..amin i,nşallahhhh en yakın zamanda önce göbüşlerimiz sonra kucaklarımız dolar evlerimizin neşesi gelirrrr
inş. inş. allahım herkeze nasip etsin inş bu güzel duyguyu..
sanırım ilk defa karşılaşıyoruz cnm..sizz nekadar zamandır bekliyorsunuz bebişi..yaş kaç..ilk bebek mii..çok mu soru sordum neeee:44::44::44::44:
çok soru sorup kaçırmışsın scorpi
yaa sormas fatmacım tutamadım çenemiii
nasılsın tatlım keyifler iyidir inşalahh..kızçeler yine kayıpppp
scorpiiiiiiiiiiiiiiiimmm ben de sıyırcam kafayı artıkkkkk
evet ya kimsecikleri göremiyorum önceden sayfaları okumaya yetişemiyordum şimdi dönüp dönüp aynı sayfaya bakıyorum.kefiylerde idare eder acayip bir sıkıntı var kendimi çok musuz hissediyorum.
nehar senin bat gelmedimi cnm
ben yatıyorum iyi gecelerrrrrrr..yarın buıralarda olacağım inşallahhhh