• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Muhasebeci Eşleri

slm arkadaşlar bende muhasebecyim aynı zamanda eşimde biz çok memnunuz halimizden çünki aynı zamanlarda sıkıntı yaşıyoruz ama iyiki aynı firmalarda değiliz yoksa gerçekten iş arkadaşı olurduk galiba özelimiz pek olmazdı diye düşünüyorum.iş yerlerimiz biraz yakın beraber gidip beraber geliyoruz. çok keyifli...... herkese kolay gelsinnn

Kıslarr bende muhasebeciyim sevgilim (inşallah eşim olacak) mali müşavir olma çabalarında.Son sınavını verecek mart sonunda inşallah.Bizde aynı büroda tanışmıştık.Sonra o askere gidince ayrıldı işyerlerimiz.Malimüşavir olmak o kadar zor ki! Bu kadar emeğin karşılığında da işten kafanı kaldıramıyorsun.Ama şükürler olsun.Getirisi çok iyi bu mesleğin.Ben büro açmasından yana değilim.En iyisi şirkette çalışmak.Dünyaya tekrar gelsem muhasebeci olurdum herhalde.

merhaba kızlar sesiniz sedanız çıkmıyor millet meslek gruplarıyla takır takır yazışıyorlar sitemizi saipsiz bırakmayalım arada birşeyler yazalım hepinizi öpüyorum bu arada dünya kadınlar gününüzü kutluyorum.

haklısın canım ya benim eşimde mali muşavir zor yani buralara gelinceye kadar çok çabaladı sonunda oldu ama stres topu vallahi geliri iyi ama işi zor inşallah seninkide en kısa zamanda alır ..Sen serbest muhasebecimisin yoksa ön muhasebeye mi bakıyorsun.

benimde babam malimüşavir.annem hep şikayet ederdi anlamazdım şimdide aşkım muhasebeci özel bi şirkette ve çok iii anlıyorum

mrb arkadaşlar benimde eşim muhasebade aynı işyerindeyiz yanyana akşama kadar akşamda aynı ha bazen çok sıkıcı oluıyo ama güzel yanlarıda var tabiki yorgunluk her meslekte olduğu gibi tabi bizde de var ama ekmek parası arkadaşlaaar

arkadaşlar benimde erkek arkadaşım muhasebeci olacak.1 yıl sonra.ankarada okurken çalışma imkanı sunabilecek kişiler yokmu aranızda.en azından fikir belirtecek..

Benim eşimde muhasebe işiyle uğraşıyor ama özel bir şirkette muhasebe yöneticisi olarak çalışıyor..Elemanları olmasına rağmen eve çok yorgun geliyor..Beynen çok yoruluyor farkındayım yasık kocama...C.tesi pazar tatil resmi günlerdede mesaisi yok allahtan.:dance:

Selam arkadaşlar benim eşim olacak sevgilim de muhasebeci, şu anda da m.musavir sınavına hazırlanmaya hazırlanıyor :) özel bir şirkette çalışıyor ama işi çok zor çok, hele ödeme günlerinde öyle yogun oluyorlar ki akşam saat 10larda evde oluyor bazen 12ye kadar uzuyor. Ben de muhasebeciyim ama şu an çalışmıyorum.
kaydirigubbakcemile5

bende muhasebeciyim nişanlım diş hekimi.ah ah kışın çok dertleniyor.o işin yoğunluğunda başka şeyle uğraşcak hal kalmıyor insanda.babam mali müşavir benim okul daha bitmedi babam emekli olunca ben devam ettiriyorum büroyu.bazen yeter artık desemde seviyorum işimi.eşlerinizi anlayışla karşılayın çünkü bi sürü milletle uğraşmaktan insan kendisiyle bile uğraşamıyor.bu biş bende asabiyet yaptı şeker gibi insandım üstelik:):)eşlerinize şu tavsiyeyi verin işleri son güne bırakmasınlar.

eşimle ben de muhasebe okuduk aynı ünv.de öylelikle tanıştık ayrı illerdeydik.nişanlılık döneminde m.m bürosunda çalıştım çalışma fırsatından eşyalarımı bile int.seçmek zorunda kaldım sonra gittim gördüm beğendim eşimde burdan aldı sadece düğünden önce evimi sererken görebildim rahatça. çalışma temposundan aöf sınavlarını bile veremedim.3.sınıfım halen bu senede evliyim büte kaldım bakalım ne olacak.önce çok hırslıydım bende m.m belgesi almak istiyordum fakat o kadar eğitim almama rağmen aöf sınavlarını veremiyorum.kitabı elime almamla koymam bir oluyor sıkılıp çalışamıyorum. istanbula geldiğimden dolayı çalışmayada devam edemedim. tanıdık, etraf öğrenmek vs.içindeyim bütün birikimlerim bi anda alt üst oldu anlayacağınız. eşimde zor meslek ben yapamam diye satış danışmanlığına geçti. o memnun ama ben muhasebeyi istiyorum evde kös kös oturuyorum.bu kadar evde oturduğumu bilmem sıkıldımmm artık

Bu meslekten nefret ediyorum bneimde nişanlım bu işi yapıyor bana zamanı kalmıyor hesap kitap işinden offfffffff yaaaa

çok kafa yoran bır meslek cok helekı memurluktan zıyade özel sektorde ısenız.. esım gece ruyasında bıle makbuzdu senettı ödemeydı bunları sayıklıyor..
Koca sırketı ıdare edıyor vallahı hak verıyorum gercekten stresı cok.. bende uzuluyorum boyle olunca...

Benim eşimde bir otelde muhasebeci ama işinden çok memnun:) onun işinde gözüm var.Birgün bende onun olduğu yerde olcammkaydirigubbakcemile3

Ben muhasebeci olarak suan staj yapıorum askımm makına mühendisi muhasebe beynı yoruyor ama sevıyorum :16:

Güzel yurdumun yorgun ve sitresli muhasebecilerinin güzel eşleri herkese selam
Benim eşimde büyük kurumsal bi şirkette mali işler müdürü altında birsürü elemanı olmasına rağmen herkezden çok çalışır siz yorulmayın bi kişi kalacaksa ben kalayım der hep kendini feda eder bu konuda çok iyi niyetli nerdeyse siz işe gelmeyin ben sizin yerinize herşeyi yaparım maaşınızı evinize göndereyim diycek o derece bu kadar iyidir ama çok ciddidir iysi iyi ama tersi döndümmü de ters bi adamdır korkar elemanları ama çokta severler bir kaç hafta önce istifa etmek istemişti bi akşam bi baktık zil çaldı bütün şirket bizde siz çıkarsanız bizde çıkarız diğer departmanlarda gelmiş sadece muhasebe değil yani.
sitresli bi iş gecsi gündüzü yok
iş yerinde dolup dolup genelde bana patlar sağolsun muhasebe diyince tüğlerim diken diken oluyo nefret ediyorum maddi olanak şartları ve saygınlığına rağmen onun başka bi iş yapmasını çok isterdim saat 12 lerde 1 lerde 2 lerde gelir hep kafası bi milyon çok zor artık genel müdürlüğe oynuyo bakalım hayırlısı dahamı iyi olur dahamı kötü bilemiyorum artık.. :19:

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar,ben üniversite öğrencisiyim seneye mezun oluyorum fizyoterapist olucam inşallah,nişanlım muhasebeci bizimkisi nasıl bir evlilik olur acaba meslekler arasında hiçbir bağlantı yok birbirimizi anlamamız problem olur mu?şu an bile hep kafası bişeylerle dolu oluyo hep yorgun ve yoğun hiçbişeye zaman ayıramıyor,benim mesleğimde fiziksel olarak çok yorucu ama en azından rüyamda mükellefleri görmüyorum:)

Back