İremcim ilk giden kilolarin birkismi su atilimi tabiki karbonhidrat azaltildigi icin haliyle fazla sislik olan su kaybediliyor fakat o 5 kilonun icinde yagda var merak etmeBu su gitmesi iyimi kotumu
Birde bu menüye arada meyve ve kuruyemiş neler ve ne zaman katabilirim acaba
teşekkür ederim dikkate alıcmİremcim ilk giden kilolarin birkismi su atilimi tabiki karbonhidrat azaltildigi icin haliyle fazla sislik olan su kaybediliyor fakat o 5 kilonun icinde yagda var merak etme..
Spagettiyi ilk haftalar coknonermiycektim sana ama madem monti bu haliylede sana guzel kilo kaybettiriyor bi mahsuru yok..
Aralarda meyve kuruyemis . Ayram yogurt yiyebilirsin, dikkat etmen gereken ara saatlerin .. Ana ogunlerinden enaz 3 saat sonra ara yapabilirsin . Bu ogunun et ogunu ise 4-5 saat sonra ara yapmani tavsiye ederim . Montignacda karatay gibi sindirime onem verir ...
9 mart .tv em ...Slm canlar,aebenim arkadas soyledi tv em diye bi kanalda sabah saat 10'da 9 martta basliyomuş ablam.çocuk gibi sewindirik. Oldum yaaa.ama bizde oyle bi kanal yok.ama ne yapip edip ayarlaticam eşime.ve sabahlari ders saatlerimde boşluklar war.artik yapcam biseyler mutlaka yapicam bu sefer.zaten bi baslasam gerisi
gelecek.kendimi ateşlemek icin
son dönemeçteyim,yaptim
yaptim yoksa yumoş yumoş
dolaşcam bu yaz..
Afiyet olsun firuzem .Sağol aabenim
sabah
3 dilim.kendi yaptığım tam tahıl unundan ekmek
Acuka
9 zeytin
Marul
Cecil peyniri
Öğle
çecil peyniri
1 haşlanmış yumurta
Marul
Ikindi
7 ceviz
Yoğurt
Akşam
Fırında tavuk
yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?