Yok canim afiyet olsun ..Sağol canım
Acuka yerken tereddüt ettim.ama
Biber salçalı içinde ceviz var problem değildir dimi
Abla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))Merhaba lar af benim barış ziligurti.
Nasılsınız.
Alışkanlık oldu arada bir buraya uğramadan edemiyorum.
80-89topiğindeyim baaydır.
Uzun zamandır karatay yapıyorum.
Pek kilo veremedim ama karataye an sonra ne deneesen kilo olarak geri dönüyor.
Öyle ışte. Sevgiler
AhAbla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))
7. Takimdayim orayada beklerim .
Kilonda artismi oldu ?en son seni hatirladigimda 70 li
kilolardaydin abla ...
ahhh aebenim.Abla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))
7. Takimdayim orayada beklerim .
Kilonda artismi oldu ?en son seni hatirladigimda 70 li
kilolardaydin abla ...
Sağolasın aebenim.Eddoras ablam her zaman burdayim , herturlu paylasima hazirim biliyorsun..
Saglik olsun verirsin kilolari uzulme..Erken menepozun etkisi iste
iyiyim canim saggolasin , cocuklar buyuyorlar , buyuk kizim univ . Basladi .
Ben hep buralardayim biliyorsun , onun faydasini goruyorum ...
Sık sık gel.
Bu diyet de karatay a benziyor bazı farklar var tabi. Neden o kadar uzun sürede sadece 1 kg verdiniz acaba?selamlar,
kadınlar gününüz kutlu olsun.
benim karatayda 5.haftam sadece 1 kilo verebildim sabrım kalmadı yarın bu diyete başlayacağım ara vermeden.kitabı indirdim masaüstüne ama sorularımla bunaltabilirim sizi izin verirseniz.ekmek kepekli aldım.kilo şu an emin değilim yarın bir daha tartılayım:66,5-67 olabilir.listedekileri ve aebeni görünce 52 lere bile heveslendim.şimdilik hedefim 58.yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba alpin , karatay ve monti benzer birbirine , karatayi tam uyguladinmi ? Bulgur ve baklagili cokmu tukeetin karatay yapatken .. Firuzeninde dedigi gibi kilo vermene engel birselamlar,
kadınlar gününüz kutlu olsun.
benim karatayda 5.haftam sadece 1 kilo verebildim sabrım kalmadı yarın bu diyete başlayacağım ara vermeden.kitabı indirdim masaüstüne ama sorularımla bunaltabilirim sizi izin verirseniz.ekmek kepekli aldım.kilo şu an emin değilim
yarın bir daha tartılayım:66,5-67 olabilir.listedekileri ve aebeni görünce 52 lere bile heveslendim.şimdilik hedefim 58.yardımcı olursanız sevinirim.
çok sağol 7.sayfayı okuyorum.akşam meyve miktarı ve saatinde kafam karıştı.bol meyve demişsiniz.5-6 kuru kayısı gibi..Kahvaltida tam bugday ekmegi yaninda peynir yiyceksen yagsiz olmali ...
Her ogunde sut yok canim sut urunu var ( yogurt, sut, peynir ) genelde normal yogurt tercih ediyoruz . Kendin mayaliyorsan daha iyi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?