Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Slmlar canlar,aebenim 60 kg'yum aplam.10 yildir gormedigim rakami gordum valla tartida.isin enteresan tarafi ben halimden pek bi memnunmuşum gibi kılımı kıpırdatmiyorum .kendimi taniyamiyorum walla.tüm keramet ebrudaymış gibi onu bekliyorum.bi gun once başlasam zararami giricem,ama irademi kaybettim sanirim.birde okula bu yil bi arkadas geldi,sagolsun agzi hic bos durmuyo ve sohbetimiz iyi bu aradasla.zayifsin biraz yede kilo al diye her tenefus agzima bisey tikaya tikaya irademi yitirtti bana.benimde yoldan cikasim varmis zaten sanirim.mesela bu gun bi arkadasa gittik oglen arasi,pastayi yerken hic eskisi gibi vicdan azabi yada succluluk hissetmedim.belkide kotu gorunuyorum henuz diye ,,bilemiyorum ama pazarteiyi iple cekiyirum.ben kafada bi bitirince is bitmistir zaten,acaip gazla calisiyo benim irade:))

Gunaydinnnn .

Zilim bende ebru'yu bwkliyorum acikcasi
:)))

Banuş nasilsin cancazim arada ugra yahu :)

Merhaba lar af benim barış ziligurti.
Nasılsınız.
Alışkanlık oldu arada bir buraya uğramadan edemiyorum.
80-89topiğindeyim baaydır.
Uzun zamandır karatay yapıyorum.
Pek kilo veremedim ama karataye an sonra ne deneesen kilo olarak geri dönüyor.
Öyle ışte. Sevgiler

Abla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))

7. Takimdayim orayada beklerim .

Kilonda artismi oldu ? en son seni hatirladigimda 70 li
kilolardaydin abla ...

kilolardaydin abla ...
Ah

kilolardaydin abla ...
ahhh aebenim.
şu anda o 70li kilolara gelmek için neler vermezdim.
tam 80kiloyum
seninde bildiğin gibi her diyetisyen ve farkl8 diyet drneyimi artılarla geri döndü bana
üstüne üstlük iki yıldır rrken menapoza girdim.
ailemde erken menapoza giren yok.
ablamın hastalığını biliyosun.
ondan sonra kesilmeye başlamıştım zsten.
üzüntüden olmuş yani.
ama bir türlü kabullenemefim 44yaßında menapoza girmeyi.
gitmediğim dr. Kalmadı.
ablamdan dolayı hormon tehlikeli dediler.
bende dönem dönem kullandım ama uzun süreli kullanmaya cesaret edemedim.
şimdi biraz bitkisel kürlet deniyorum.
böyle işte.
bir dokun bin ah işit aebenim
içimi döktüm sana.
sen nadılsın canım.
maşallah sen hiç öyle faxla kilo almadın.
ne güzel.
7.takımdamıydın aebenim.
gelirim belki

Eddoras ablam her zaman burdayim , herturlu paylasima hazirim biliyorsun ..

Saglik olsun verirsin kilolari uzulme ..Erken menepozun etkisi iste

iyiyim canim saggolasin , cocuklar buyuyorlar , buyuk kizim univ . Basladi .
Ben hep buralardayim biliyorsun , onun faydasini goruyorum ...

Sık sık gel .

Sağolasın aebenim.
Herkesin yardımına koşarsın sen,
Canım benim,gelirim tabiki

Kadinlar gununuz kutlu olsun hanimlar ...

selamlar,
kadınlar gününüz kutlu olsun.
benim karatayda 5.haftam sadece 1 kilo verebildim sabrım kalmadı yarın bu diyete başlayacağım ara vermeden.kitabı indirdim masaüstüne ama sorularımla bunaltabilirim sizi izin verirseniz.ekmek kepekli aldım.kilo şu an emin değilim yarın bir daha tartılayım:66,5-67 olabilir.listedekileri ve aebeni görünce 52 lere bile heveslendim.şimdilik hedefim 58.yardımcı olursanız sevinirim.

Bu diyet de karatay a benziyor bazı farklar var tabi. Neden o kadar uzun sürede sadece 1 kg verdiniz acaba?
Troit polikistik over insülin direnci gibi rahatsizliklariniz varsa belki de o yüzden kilo veremediz.

Merhaba alpin , karatay ve monti benzer birbirine , karatayi tam uyguladinmi ? Bulgur ve baklagili cokmu tukeetin karatay yapatken .. Firuzeninde dedigi gibi kilo vermene engel bir
durummu var aceba ?
Kitabi oku bir hafta dene bakalim montiyide .

teşekkürler arkadaşlar şu an emziriyorum 14 ay oldu hala regl olamadım,karatayı çok mantıklı buluyorum montignac da buna yakın ve bana uyar.diyetisyenimin listesi ara öğünlü ve 1200 cal.lik onu yapmak istemiyorum.iki ayda anca 6kg verdim.yürüyüş de yapıyorum.baklagil fazla tüketmiş olabilirim.börülce salatasına dadandım.sıkı bir şekilde uyayım bakayım ne olacak.eski sayfaları ve kitabı iyice okuyayım yanlış bir şey yapmayayım.şimdi kahvaltıda yum. varsa ekmek yok.
3 dilim ekmek,peynir.6 zeytin,yeşillik vs. uygun mudur?

birde her öğünde yağsız süt var galiba.meyve kahvaltıdan önce.

Kahvaltida tam bugday ekmegi yaninda peynir yiyceksen yagsiz olmali ...

Her ogunde sut yok canim sut urunu var ( yogurt, sut, peynir ) genelde normal yogurt tercih ediyoruz . Kendin mayaliyorsan daha iyi ..

Kahvaltida tam bugday ekmegi yaninda peynir yiyceksen yagsiz olmali ...

Her ogunde sut yok canim sut urunu var ( yogurt, sut, peynir ) genelde normal yogurt tercih ediyoruz . Kendin mayaliyorsan daha iyi ..
çok sağol 7.sayfayı okuyorum.akşam meyve miktarı ve saatinde kafam karıştı.bol meyve demişsiniz.5-6 kuru kayısı gibi..
bir de zeytin miktarı ne olmalı.kusura bakma çok soru soruyorum.yarın başlayacağım için acele ediyorum.marmelat hazır alabilir miyiz.

Alpin canim
İlk sayfalar bu beslenmede acemi oldugumuz sayfalar .. İlerki sayfalari okumani tavsiye ederim .

O yuzden ilk sayfalarda bilgiler karisik olabilir ..
Zeytin yiyebilirsin 10-15 taneye kadar ..

Meyvede 2 porsiyon iyidir ..
Eger zor kilo veriyorsan bunu 1 porsiyonda yapabilirsin ilerde

çok teşekkür aebenciğim. sabah 6.30 da :3 dilim kepek ekmek
4yeşil+4 siyah zeytin
2 dilim peynir
yeşillik+domates ve yeşil çay
öğlen 12.30 kıymalı pırasa+keten tohumlu yoğurt ve turp(canım karatayımdan kalma alışkanlık)yedim.
şimdi arada 4 kayısı ve 6 kuru yemiş yesem akşama da peynirli omlet ve tarçınlı süt .montignaca uymuş olur mu?değerlendirebilir misin?

Alpin menun guzell canim gec kalmisim afiyet olsun ...
Ufak duzeltmeler yapalim montignacda kepek ekmek yok tambugday ekmegi var .. Kepek ekmek beyaz una kapek katilmis ekmektir ....

Oylenin super .
Aksaminda guzel salatada ekleye bilirsin . Sut yerine ayranda guzel olur ... İlk gunler icin guzel menu ...

teşekkür ederim ,şu an siz de diyete devam ediyor musunuz?kaç kilosunuz?
bir sorum daha olacak bulgur-mercimek-kuru fasulye yasak mı?bir çok cevap var, sizden duymak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…