• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Zilimmmm bende özledim cnm iyiyim sen ne yapıyorsun

Aben abla kahvaltı yerine değilde kahvaltı öncesi yiycem montu gibi akşamda kuruyemiş sut veya yogurt
Olabilir banum dene bu hafta bakalim belki aksam meyve agir geliyor olabilir ;)

Iyi akşamlar kızlar

Sabah uyaninca 1 elma
Yarım saat sonra
2 dilim tam tahıl ekmegi
9 zeytin
Domates
Yeşillik

Öğle

Ton balıklı salata

Aksam

köfte yeşillik domates soğan

PhotoGrid_1424799015768.jpg

Aebenim benim onceden 3.75 ti astigmatım.o donem lazer olmustum.simdi yapmzlar bu numaralara zaten,yaptirmamda:)kalic biseyy ols deger ama goz ilerlemeye dewam ediyo.duny goz hst.olmustum ben.sonrasinda korneamda defekt olustu vs..bayagi bi zamete katlandim hatta.ama yine ilerlemis numralari iste....:( oyyy. Beynim acaip yorgun,yatayim...gorusuruz kislaar:)

Aebenim benim onceden 3.75 ti astigmatım.o donem lazer olmustum.simdi yapmzlar bu numaralara zaten,yaptirmamda:)kalic biseyy ols deger ama goz ilerlemeye dewam ediyo.duny goz hst.olmustum ben.sonrasinda korneamda defekt olustu vs..bayagi bi zamete katlandim hatta.ama yine ilerlemis numralari iste....:KK43: oyyy. Beynim acaip yorgun,yatayim...gorusuruz kislaar:)
Geçmiş olsun canım. Allah sifa versin

Firuzem afiyet olsun , supersin ;)
Menulerini bekliyoruz sekercim . Monti yapacaklara yardimci olmus olursun ;)..

Bu arada nazlim buraya yazmasada artik hedef kilosuna yaklasti 20 kilodan fazla vererek 55 li kilolarda sanirim yilmadan birakmadan monti yapti kendisini kutluyorum burdan ;) ...

Firuzem afiyet olsun , supersin :KK66:
Menulerini bekliyoruz sekercim . Monti yapacaklara yardimci olmus olursun :KK66:..

Bu arada nazlim buraya yazmasada artik hedef kilosuna yaklasti 20 kilodan fazla vererek 55 li kilolarda sanirim yilmadan birakmadan monti yapti kendisini kutluyorum burdan :KK66: ...
Olur canım ben menulerimi paylaşırım.
Ben bir gün ekmek yiyorum bir gün yemiyorum bugün ekmeksiz günüm
20150225_075036.jpg

Firuzem menulerin guzel ama miktar az gibi . Doyuyorsan sorun yok tabiki ama diyet yapiyorum hizli vereyim diye yapma bunu . Her zaman ne kadar yiyorsan okadar miktar ye . Hedefine ulastiginda geri almazsin ;)

Gunaydin kilom hızla düşüyor aben abla 68.6 idim bugunnn

Zilim benimde astigmat 4 derece ameliyat olmam lazim
Ooo super banum bak sabrinin ve yurumeninnmukafatini sonunda aliyorsun.. Cok sevindim seninnadina :)...

Kiz astigmatinda cokmus gozlukte kullanmiyorsun nasi duruyorsun oyle ...

Valla duruyorum dr da inanmıyor ama bu yaz ameliyat olcaktim yeni girdim izin alamam

Firuzem menulerin guzel ama miktar az gibi . Doyuyorsan sorun yok tabiki ama diyet yapiyorum hizli vereyim diye yapma bunu . Her zaman ne kadar yiyorsan okadar miktar ye . Hedefine ulastiginda geri almazsin :KK66:
Az mı canım
Yaa yanında ekmek olsa yenir de
Sadece yumurta peynir gitmiyo
Haklısın bu şekilde beslenmeye alışmam lazım.
Tamam canım Önerini dikkate alıp artiicam menuleri

Slm millet,banum yürüyüş iyi gelmeye başlamış bile cnm.günlerde uzamaya başladı bende yürüyeceğim insallah.nasil firsat bulup yapcam bilmiyorum ama yapmam lazim.su aksamlari konservatuar işi nisan sonuna kadar dewam ediyo,kendim tum gun okuldayi.,5te oglumu alip 5:30da ewde oluyorum.5:45te ewden tekrar çıkıyorum.9:30da geri dönüyorum.ewe gelir gelmez oglumla öpüsüp koklasıp yatiriyorum,sonrada islere bi daliyorum yatana kadar full.hangi araya sıkıştıracagım sporu bilmiyorum.haa bu arada ebru pilatese basliycakmis arkadas dedi.nette okumus.ama kanali yazmamis daha.ogrenirsem yazarim sizede.boş derslerime denk gelirse atkar gelir yapar tekrar giderim okula artik...:KK17:

Aa iyiymis zilim baslasin ebru bizide sevke getirir belki :))

Az mı canım
Yaa yanında ekmek olsa yenir de
Sadece yumurta peynir gitmiyo
Haklısın bu şekilde beslenmeye alışmam lazım.
Tamam canım Önerini dikkate alıp artiicam menuleri
Küzum seni ugrastiracagm ama neler karbonhidrat neler protein ve ne neyle yenmez buna yardimci olabilir misin bende basliyayim

Küzum seni ugrastiracagm ama neler karbonhidrat neler protein ve ne neyle yenmez buna yardimci olabilir misin bende basliyayim
YOK canım Estağfurullah
Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.
Un ve ünlü gıdalar makarna beyaz un seker içeren her şey basit karbonhidrata giriyor ve montignacta kesin manada yasak.
Bir de kompleks karbonhidrat dediğimiz iyi karbonhidratlar var sebze kuru fasulye esmer makarna esmer pirinç nohut mercimek gibi bakliyatlar burda sebzeyi her zaman yiyebiliriz ama bakliyatlari yediğimiz gün ekmek yememeye gayret etmeliymisiz.
Bir de.proteinler var onlar da tüm et ve et ürünleri yumurta yogurt süt peynir tavuk eti hindi eti sığır koyun kuzu kaz eti ve balık eti gibi. Süt ve süt ürünlerini her öğünde yemeliymisiz.
Et ve et ürünlerini de mumkunse öğlen yiyin diyor montignac. Akşama daha hafif geçirin diyo.

YOK canım Estağfurullah
Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.
Un ve ünlü gıdalar makarna beyaz un seker içeren her şey basit karbonhidrata giriyor ve montignacta kesin manada yasak.
Bir de kompleks karbonhidrat dediğimiz iyi karbonhidratlar var sebze kuru fasulye esmer makarna esmer pirinç nohut mercimek gibi bakliyatlar burda sebzeyi her zaman yiyebiliriz ama bakliyatlari yediğimiz gün ekmek yememeye gayret etmeliymisiz.
Bir de.proteinler var onlar da tüm et ve et ürünleri yumurta yogurt süt peynir tavuk eti hindi eti sığır koyun kuzu kaz eti ve balık eti gibi. Süt ve süt ürünlerini her öğünde yemeliymisiz.
Et ve et ürünlerini de mumkunse öğlen yiyin diyor montignac. Akşama daha hafif geçirin diyo.
Tamam kuzum çok sağol

Slm canlar,aebenim arkadas soyledi tv em diye bi kanalda sabah saat 10'da 9 martta basliyomuş ablam.çocuk gibi sewindirik. Oldum yaaa.ama bizde oyle bi kanal yok.ama ne yapip edip ayarlaticam eşime.ve sabahlari ders saatlerimde boşluklar war.artik yapcam biseyler mutlaka yapicam bu sefer.zaten bi baslasam gerisi gelecek.kendimi ateşlemek icin son dönemeçteyim,yaptim yaptim yoksa yumoş yumoş dolaşcam bu yaz..

merhaba topikte hersene yaza doğru bi görünüyorum 3 5 kilo verince bırakıyorum şimdi yine heveslendim 160 boy 65 kiloyum geçmişi okumaya çalışıyorum :) su günlük yemek listeleri hep bi yerde olsa ne güzel olurdu :))

Back