• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Bu sabah laf aramızda 73.7 kgyu gördüm ama bilmiyorum doğru mu ama çok sevindim. Demek ki bende 1 kg bi günde iniyor sonra korumaya geçiyo ilginç o_O

Gelelim günün sorusuna
Yeşil mercimek yapabilir miyim
1. Aşamada problem olmaz dimi

Bi de aklıma şu takıldı. Gerçi

ben 2. Aşama yi henüz okumadım ama 2. Aşama sadece kilo korumak için mi yoksa kilo da veriliyor mu :anneadayı:
2. Asama kilo koruma donemi firuzem ...
Suphem yok monti sende cok etkili masallah devam et .. Baskulun isi belli olmaz birgun cok bir gun az iner hatta bazan sebebsiz artar ;) sakin yilma bu cok normaldir ;)

Mercimek tabiki yiyebilirsin bakliyat . Hani anlatmistimya baklagil yiyecegin gun yumurtali kahvalti daha iyi olur diye ;)'
Gec kaldiysam olsun ( kahvaltinin resmini gordum takimda )

Hoş bulduk canim.
Hadi gel katil bana.
Ben burdayım bu 2. Haftam.
Şimdilik motivasyon kaybim yok. Ay en çok ondan korkuyorum çünkü hep böyle bi hevesle başlıyorum sonra bi türlü surduremiyorum. Ama montignac sürdürülebilir bir diyet.
Her şeyden yeniyo daha doğrus
u ben yiyorum. Bilmiyorum ki yemekleri hazırlarken haşlama buğulama usulü mu yapsak Ayy o zaman da diyet hiç çekilmiyor canım yemek yemek bile ıstemiyo.

Aabenim ben yemek pişirirken normal usul pişirilir zeytinyağlı ama. Margarin katı yağ ayçiçek kullanmıyorum. Doğru mu sence
Dogrusunu yapiyorsun firuze . Aycicek margarin misir yaglarini bende kullanmiyorum ..
Z. Yag , tereyag ve kizartmalarada findikyag ;)..

Oyle haslama bugula medir :( normal nasil pisiriyorsan evdekilere montide oyle . O yuzden geri almasi zor oluyor montinin ...

Yarışmada yazmsTiniz ilgimi çekti ve okuyunca anladim ki bu diyet felan değil bizim aslında her zaman yapmamiz gerekenler ve daha da bir isindim menüleri görünce fakat kafami karistiran şeyler vr azicik karisik sanki :-)

Ayyy çok teşekkür ederim bilgiler için.
Hakikaten monti bende ise yarıyor maşallah diyim de :nazar::nazar::nazar:
2. Aşama ya ben haziranda anca geçerim. Ama anladigim kadariyla onun da pek farkı yok 1. Aşamadan sadece ciis yediğinde onun 1 öğüne has olmasına dikkat edeceksin. Habire habire yiyemiyosun yani. Eee kilo da öyle korunuyomus demekki dedim bunu okuyunca. Yani benim bu şartlar altında kilo vermemem çok normalmis. Isin özü diyeti bırakınca bile işi abartma diyo. Montignac sağlıklı bir diyet bunu bilir bunu söylerim.

Masumm sana katılıyorum canım gerçi henüz 1 haftalik bi montignac deneyimi ama sürdürülebilir bir diyet :KK71:

Yarışmada yazmsTiniz ilgimi çekti ve okuyunca anladim ki bu diyet felan değil bizim aslında her zaman yapmamiz gerekenler ve daha da bir isindim menüleri görünce fakat kafami karistiran şeyler vr azicik karisik sanki :-)
Yok canım yaaa karışık hiç bir şey yok aslında diyetisyenlerin dediği şey. Ve bu diyette ekmek de var hem de bir 2 dilim değil doyana kadar ben geçen hafta 3 dilim bile yedim :rolleyes:

Sadece ekmekle birlikte yada tahıl türü ile birlikte protein yemiyorsun. Ekmekle yumurta etli ekmek tereyag yada yağlı peynir gibi. Bir de meyveyi aç karnina kahvaltıdan yada yemekten 15 dakika önce yiyorsun.

Ay hosgeldin canin ..

İlk okudugunda karisik gelebilir ama hicde oyle degil ;)

Bak firuzeye 1 haftada cozdu :) masallah ...

Sabah ekmek ye diger ogunlerde yeme .... Yasaklilara uy okadar digerlerini doyuncaya kadar ye ;)

Yok canım yaaa karışık hiç bir şey yok aslında diyetisyenlerin dediği şey. Ve bu diyette ekmek de var hem de bir 2 dilim değil doyana kadar ben geçen hafta 3 dilim bile yedim :rolleyes:

Sadece ekmekle birlikte yada tahıl türü ile birlikte protein yemiyorsun. Ekmekle yumurta etli ekmek tereyag yada yağlı peynir gibi. Bir de meyveyi aç karnina kahvaltıdan yada yemekten 15 dakika önce yiyorsun.

Ay hosgeldin canin ..

İlk okudugunda karisik gelebilir ama hicde oyle degil :KK66:

Bak firuzeye 1 haftada cozdu :) masallah ...

Sabah ekmek ye diger ogunlerde yeme .... Yasaklilara uy okadar digerlerini doyuncaya kadar ye :KK66:
BN çok sevdim bu olayi biraz arastirip başlamak istiyorum araştırmada su yönde neyle ne yenmeyecek onu bir cozeyimde zaten senin bu derece kiloyu rahat vermeden meraklandm imrendimde acikcasi :-) :-) :-)

Hosbuldum:-) :-) :-) olayi iyice kavrarsam bnde baslayacagm. :-) :-) :-)

BN çok sevdim bu olayi biraz arastirip başlamak istiyorum araştırmada su yönde neyle ne yenmeyecek onu bir cozeyimde zaten senin bu derece kiloyu rahat vermeden meraklandm imrendimde acikcasi :-) :-) :-)

Hosbuldum:-) :-) :-) olayi iyice kavrarsam bnde baslayacagm. :-) :-) :-)
Evet yaaa ben ilk hafta baya iyi verdim. Maşallah. Inşallah bu hafta da öyle veririm...:nazar:
Kitabı indir bence
ben de almayi bekledim yazın aklıma yatmisti
ama kitabını bulamadım okumak için öyle kaldı.
Sonra yolum ne hikmetse yine montignac a düştü Bu kez kitabı internetten indirdim ve okudum çok basitmis aslında. Ilk etapta insana zor gibi geliyo. Ama aslında hiç zor değil ve hep bilinen şeyler Hoppa
sadece neyi ne zaman yemen gerektiğini bileceksin. :KK25:

ablacım dün başladım montiye , su istemiştim damacana geldi yanında da yeşil çay hediye geldi, şaşırdım dedim bu bir mesaj olmalı :)))çünkü 67,5 oldum maalesef, hemen başladım, dün sabah yumurta öğle ve akşamda karabuğday yedim, bugünde akşam balık var ekmeksiz salata ile onu yerim bir haftaya oturturum,

firuze çok tebrik ederim süpersin, ama montide süper:) yyemek yemeyi sevenler için, bak ben aylardır yapmıyorum ve bir başkası diyet sonrası aylardır benim kadar yese inan daha fazla kilo alırdı montiyle aç kalmadığımız için oldu diye düşünüyorum,

dün başladım bakalım hayırlısı, moralim bozulmazsa üzüntüm olmazsa 60 a inmek istiyorum artık:)) aslında 7. grubada girmeyi çok istedim şimdi ama ben nete pek giremiyorum, telefonlarda eski model internetsiz, o yüzden buradan devam edeceğim artık yazabildiğim kadar,

ablacım dün başladım montiye , su istemiştim damacana geldi yanında da yeşil çay hediye geldi, şaşırdım dedim bu bir mesaj olmalı :)))çünkü 67,5 oldum maalesef, hemen başladım, dün sabah yumurta öğle ve akşamda karabuğday yedim, bugünde akşam balık var ekmeksiz salata ile onu yerim bir haftaya oturturum,

firuze çok tebrik ederim süpersin, ama montide süper:) yyemek yemeyi sevenler için, bak ben aylardır yapmıyorum ve bir başkası diyet sonrası aylardır benim kadar yese inan daha fazla kilo alırdı montiyle aç kalmadığımız için oldu diye düşünüyorum,

dün başladım bakalım hayırlısı, moralim bozulmazsa üzüntüm olmazsa 60 a inmek istiyorum artık:)) aslında 7. grubada girmeyi çok istedim şimdi ama ben nete pek giremiyorum, telefonlarda eski model internetsiz, o yüzden buradan devam edeceğim artık yazabildiğim kadar,
Hadi hayirli olsun canim.
Burdan birbirimize destek oluruz.
ben sabah 2 dilim tam buğday ekmeği lor peyniri 9 zeytin yeşillik domates yedim
öğlen de 2 mandalina 15 dakika sonra 2 tane yumurtaya tereyağli cilbir yaptım yedim
Akşama da pırasa duşünüyorum şimdilik. Spor da yapıyorum. Ben her gün 15 bin adıma yakın yürüyorum. Haftada 3 gün de.eliptik yapıyorum. Benim hedefim de 60. Inşallah bu kez olur.....

Evet yaaa ben ilk hafta baya iyi verdim. Maşallah. Inşallah bu hafta da öyle veririm...:nazar:
Kitabı indir bence
ben de almayi bekledim yazın aklıma yatmisti
ama kitabını bulamadım okumak için öyle kaldı.
Sonra yolum ne hikmetse yine montignac a düştü Bu kez kitabı internetten indirdim ve okudum çok basitmis aslında. Ilk etapta insana zor gibi geliyo. Ama aslında hiç zor değil ve hep bilinen şeyler Hoppa
sadece neyi ne zaman yemen gerektiğini bileceksin. :KK25:
Evet maşallah :-) :-) :-) link verrsenz cnku kitabın adni bilmiyorum

İyi aksamlar

Son ogunumu yedim cikicam birazdan
Hergun yürüyorum bir saat

Aben ablacik birşey soracagim
Simdi ben monti yapmıyorum ana aksam sut veya yoğurt kuruyemiş meyve yiyorum çıkmadan bu meyveyi acaba sabah mi yesem ne dersin ??

İyi aksamlar

Son ogunumu yedim cikicam birazdan
Hergun yürüyorum bir saat

Aben ablacik birşey soracagim
Simdi ben monti yapmıyorum ana aksam sut veya yoğurt kuruyemiş meyve yiyorum çıkmadan bu meyveyi acaba
sabah mi yesem ne dersin ??
Kahvalti Yerinemi ? 0 zaman aksam Ne yiyceksin ?

Slm herkese,aebenim astiğmat çikti gozumde 1 ve 0,75 .8 yil once lazer olmuştum,ama yine ilerlemiş.birde gece yatmadan once abajur lambanin ışığında çok uzun sure kitap okuyorum,o çok yoruyor gözlerimi.zonk zonk ağriyo sabah kalkinca bile. Artik oğlumu yatirinca tv hakkımdan vazgecip normal ışıkta okuyorum.gozlukleri almiycam zaten,bi alisinca tembellesiyo gozler.onceden kullaniyordum,kurtulayim diye lazer amlyt.oldum ama yine bozulmaya baslamis iste...
Banuuuum sen neler yapiyosun cnm,izledim walla.

Zilim burdasin iyi geceler ..
Canim bendede ayni o derecelerde astigmat .. Gozlukde ancak kitap okurken kullaniyorum :( bir turlu surekli takamadim.. Bende su gunlerde asiri kitap okuyorum İnsallah ilerlemez . Gecmis olsun ..
O derece astigmata lazer yapiliyormuki ?

Zilimmmm bende özledim cnm iyiyim sen ne yapıyorsun

Aben abla kahvaltı yerine değilde kahvaltı öncesi yiycem montu gibi akşamda kuruyemiş sut veya yogurt

Back