- 16 Mayıs 2008
- 44.079
- 77.968
- 1.123
Yok canim afiyet olsun ..Sağol canım
Acuka yerken tereddüt ettim.ama
Biber salçalı içinde ceviz var problem değildir dimi
İcerigini oku bazilarinda seker olabiliyor .. Ev yapimi ise zaten sorun yok ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim afiyet olsun ..Sağol canım
Acuka yerken tereddüt ettim.ama
Biber salçalı içinde ceviz var problem değildir dimi
Abla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))Merhaba lar af benim barış ziligurti.
Nasılsınız.
Alışkanlık oldu arada bir buraya uğramadan edemiyorum.
80-89topiğindeyim baaydır.
Uzun zamandır karatay yapıyorum.
Pek kilo veremedim ama karataye an sonra ne deneesen kilo olarak geri dönüyor.
Öyle ışte. Sevgiler
AhAbla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))
7. Takimdayim orayada beklerim .
Kilonda artismi oldu ? en son seni hatirladigimda 70 li
kilolardaydin abla ...
ahhh aebenim.Abla hosgeldi , kirkyilda bir ugruyorsun yahu :))
7. Takimdayim orayada beklerim .
Kilonda artismi oldu ? en son seni hatirladigimda 70 li
kilolardaydin abla ...
Sağolasın aebenim.Eddoras ablam her zaman burdayim , herturlu paylasima hazirim biliyorsun ..
Saglik olsun verirsin kilolari uzulme ..Erken menepozun etkisi iste
iyiyim canim saggolasin , cocuklar buyuyorlar , buyuk kizim univ . Basladi .
Ben hep buralardayim biliyorsun , onun faydasini goruyorum ...
Sık sık gel .
Bu diyet de karatay a benziyor bazı farklar var tabi. Neden o kadar uzun sürede sadece 1 kg verdiniz acaba?selamlar,
kadınlar gününüz kutlu olsun.
benim karatayda 5.haftam sadece 1 kilo verebildim sabrım kalmadı yarın bu diyete başlayacağım ara vermeden.kitabı indirdim masaüstüne ama sorularımla bunaltabilirim sizi izin verirseniz.ekmek kepekli aldım.kilo şu an emin değilim yarın bir daha tartılayım:66,5-67 olabilir.listedekileri ve aebeni görünce 52 lere bile heveslendim.şimdilik hedefim 58.yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba alpin , karatay ve monti benzer birbirine , karatayi tam uyguladinmi ? Bulgur ve baklagili cokmu tukeetin karatay yapatken .. Firuzeninde dedigi gibi kilo vermene engel birselamlar,
kadınlar gününüz kutlu olsun.
benim karatayda 5.haftam sadece 1 kilo verebildim sabrım kalmadı yarın bu diyete başlayacağım ara vermeden.kitabı indirdim masaüstüne ama sorularımla bunaltabilirim sizi izin verirseniz.ekmek kepekli aldım.kilo şu an emin değilim
yarın bir daha tartılayım:66,5-67 olabilir.listedekileri ve aebeni görünce 52 lere bile heveslendim.şimdilik hedefim 58.yardımcı olursanız sevinirim.
çok sağol 7.sayfayı okuyorum.akşam meyve miktarı ve saatinde kafam karıştı.bol meyve demişsiniz.5-6 kuru kayısı gibi..Kahvaltida tam bugday ekmegi yaninda peynir yiyceksen yagsiz olmali ...
Her ogunde sut yok canim sut urunu var ( yogurt, sut, peynir ) genelde normal yogurt tercih ediyoruz . Kendin mayaliyorsan daha iyi ..