• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

teşekkür ederim ,şu an siz de diyete devam ediyor musunuz?kaç kilosunuz?
bir sorum daha olacak bulgur-mercimek-kuru fasulye yasak mı?bir çok cevap var, sizden duymak isterim.
Yasak Değil canım ama bulgur kuru fasulye yediğimiz gün ekmek yememeye özen gösteriyoruz.

Slm montinin guzel hanimlari,aebenimbu sabah pilates yapabildinmi?ben yaptim,ama cok kisa surdu.isinmasi sogumasi hepsi 30 dk.surdu.insallah ilk gunler oldugu icindir.yoksa yetmiycek.10 dk isinma-10 dk.soguma -10 dk'da pilates bi ise yaramiycak yani.terleyemeden bitti.agzi dan emzigi alinmiş bebek gibi kaldim:))

teşekkür ederim ,şu an siz de diyete devam ediyor musunuz?kaç kilosunuz?
bir sorum daha olacak bulgur-mercimek-

kuru fasulye yasak mı?bir çok cevap var,
sizden duymak isterim.

Kuru fasulye, mercimek yenir montignacta . Bulgur biraz cis cok nadir mecburiyet karsinda birkac kasik olabilir . Pismis bulgurun gl endeksi 50 di yanilmiyorsam biraz cis yani ...

Bana gelince su an diyet yapmiyorum , ama basliycam 67 kusurlerde kilom bi 5 kilo fazlam var su an. havalar isinsin yuruyusle birlikte basliycam insallah .

Linkin baslari 2008 de yani 7 yil olmus acali ..
Alpin 25 senelik bir cok diyet tecrubem var canim montignac uzerine diyet tanimam saglikli kilo vermek acisindan;)..

Slm montinin guzel hanimlari,aebenimbu sabah pilates yapabildinmi?ben yaptim,ama cok kisa surdu.isinmasi sogumasi hepsi 30

dk.surdu.insallah ilk gunler oldugu icindir.yoksa yetmiycek.10 dk isinma-10 dk.soguma -10 dk'da pilates bi ise yaramiycak yani.terleyemeden bitti.agzi dan emzigi alinmiş bebek gibi kaldim:))
Bak bide sana yogun diyoruz zilim sen vakit bulmussun pilatese bende o vakit yoktu bugun yarina insallah ...

Cocuklar hasta zilim sabah dr goturdum ondan sonrada sohbetim vardi oraya gittim . Evede gelince utuye soyundum hala bitmedi :))...

Yasak Değil canım ama bulgur kuru fasulye yediğimiz gün ekmek yememeye özen gösteriyoruz.
Aa evet iyi hatirlattin firuzem :)
Kizlar haftada 10 ogun karbonhidrat menunuz var bunun 7 si kahvaltidaki ekmek geriye kalan 3 ogunde baklagil .
Tabi bunu firuzenin dedigi gibi baklagil yiyeceginiz gun yumurtali kahvalti yaparsaniz daha iyi kilo verirsiniz , burda şuda unutulmamali ; hic karbon yemeyelim diye birsey yok tam tersi uzun vadede iyi kilo vermek icin saglikli karbonhidrat mutlaka menulerde olmali ;)..

Gunaydin kizlar ...

Bugun yuruyuslerime basladim bakalim 5 kiloyu verme surecim nasil olacak :)

Zilim 9:40 da tv em baktim biai yoktu kuzum tam saati kacti birde yanlis kanalmiki ecep :(

Merhabalar.
aebencim geçen demiştim ya ben uzun zamandır karatay yapıyorum.
ama vücudum artık tepki vermiyor.
değişik bir uygulamaya başlamayada korkuyorum.karatay sonrası normal bedlenmeye geçince kilo alınıyo mutlaka.
özellikle aynı kahvsltıdan sıkıldım.
montiyemi dönsem acaba yıllaaaar sonra.
ne tavsiye edersin canım.

Abla karatayda menun nasil cok bulgur baklagil yiyorsan ondan etki etmiyordur ...
İkisini harmanlasan . Direk montiye gecersen ,ekmege kilo artisin olabilir bir iki hafta ...

Sabah 1 dl ekmekle monti kahvaltisu yap . Diger ogunlerdede bir sure bulgur baklagil yeme , sebze et turu salata yogurt olsun menulerin elbet gidecek ;)...

Merhabalar.
aebencim geçen demiştim ya ben uzun zamandır karatay yapıyorum.
ama vücudum artık tepki vermiyor.
değişik bir uygulamaya başlamayada korkuyorum.karatay sonrası normal bedlenmeye geçince kilo alınıyo mutlaka.
özellikle aynı kahvsltıdan sıkıldım.
montiyemi dönsem acaba yıllaaaar sonra.
ne tavsiye edersin canım.

Kuru fasulye, mercimek yenir montignacta . Bulgur biraz cis cok nadir mecburiyet karsinda birkac kasik olabilir . Pismis bulgurun gl endeksi 50 di yanilmiyorsam biraz cis yani ...

Bana gelince su an diyet yapmiyorum , ama basliycam 67 kusurlerde kilom bi 5 kilo fazlam var su an. havalar isinsin yuruyusle birlikte basliycam insallah .

Linkin baslari 2008 de yani 7 yil olmus acali ..
Alpin 25 senelik bir cok diyet tecrubem var canim montignac uzerine diyet tanimam saglikli kilo vermek acisindan:KK66:..
cevapların için çok sağol.evet 2008 de açtığını ve hala yapanlara yardımcı olduğunu görüyorum.montignacı doğru yapıp yapmadığımı bilemiyorum,kitapta biraz karışık örnek menüler yetersiz.yazar fransız olduğu içindir belki.ben de sizlerden öğreniyorum.
karatay da yaptın mı benim de kilom 67 boy 158(kısayım biraz).karatay çok iyi de benim kilom takılı kaldı veremedim sağolsun orda da gül hanım ve diğer kızlar çok yardımcı oluyorlar.

Alpincim sanada yukarki mesajda eddoras ablaya yazdigimi oneririm . Bir sure sadece kahvaltida 1 dl tam bugday ekmegiyle kahvalti yapin diger ogunlerde jarbonhidrati kesin . Baklagil bulgur vs . Sadece sebze et sut urunu olsun menulerinizde .. Eminim gidecek kilolar ..

Ayrica nerde hata yaptiginizi gormek icin karatay menulerinizi yada monti
deneyimlerinizi buraya
yazarsaniz ona gore daha ayrintili yarfimci olabilirim ...

menülerimi yazyım öyleyse.kahvaltıda(6.30) sizler yazdığınız için ben de 3 dilim ekmekle başladım.şekersiz ev yapımı marmelat,8 zeytin,light peynir-yeşillik. 12.30 tavuk-salata-keten tohumlu yoğurt-bir kase mercimek çorbası. 18:00 on kavrulmamış kuruyemiş,3 kayısı-küçük portakal.şimdi acıktım.yoğurt ve yumurtamı yesem.beyaz leblebi mi????çok mu abartmışım emzirmekten mi bilemiyorum çabuk acıkıyorum.

40 dakikada yürüyüş bandında yürüyeceğim dün yapamadım yorgunluktan.

menülerimi yazyım öyleyse.kahvaltıda(6.30) sizler yazdığınız için ben de 3 dilim ekmekle başladım.şekersiz ev yapımı marmelat,8 zeytin,light peynir-yeşillik. 12.30 tavuk-salata-keten tohumlu yoğurt-bir kase mercimek çorbası. 18:00 on kavrulmamış kuruyemiş,3 kayısı-küçük portakal.şimdi acıktım.yoğurt ve yumurtamı yesem.beyaz leblebi mi????çok mu abartmışım emzirmekten mi bilemiyorum çabuk acıkıyorum.

40 dakikada yürüyüş bandında yürüyeceğim dün yapamadım yorgunluktan.
Canım akşam için leblebi uygun değil
Öğlen yedigin mercimek de sabahki 3 dilim etmekten dolayi uygun olmamış
Ama aaben veya diğer tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlendirir
Bir de aksam yedigin portakal da sabah kahvaltısı ndan 15 dakika önce yeseydin süper olurdu..ama ilk günler için guzel

Alpincim yazman iyi oldu yanlisliklar var .. Sabah ekmek yediysen helede 3 dl . Diger ogunde mercimek corbasi fazla olur ..
Bir yanlista tavukla mercimegi ayni ogunde yemen .. Bu montiyle karatayin farklarindan biri .. Baklagiller yadaekmekle et turu beraber yenmez ..

Aksam yumurta ve yogurdu tercih etmissindir insallah , aksamda leblebi yediysen 3 ogundede karbonhidrat varki bu kilo verdirmez sana ;)..

Bir de aksam yedigin portakal da sabah kahvaltısı ndan 15 dakika önce yeseydin süper olurdu..ama ilk günler için guzel
daha öğrenemedim demek ki.aslında menülerinizi bir deftere yazsam iyi olacak neyi neyle karıştırmayayım.çok zor gibi.

Bugünkü menu
.Sabah 7 de 1 portakal

10 da
3 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Domates
Yeşillik
Salatalık

Öğle
Mantar sote
Yogurt
Yeşillik
Domates

Akşam

Haşlanmış yumurta
Zeytin
domates
çecil peyniri

aksama yemeği ıspanak yaptım aslında ama pişinceye kadar dayanamadım.

Bir de aksam yedigin portakal da sabah kahvaltısı ndan 15 dakika önce yeseydin süper olurdu..ama ilk günler için

guzel
Firuzem sen tam montici olmussun kiz :)))

Alpincim yazman iyi oldu yanlisliklar var .. Sabah ekmek yediysen helede 3 dl . Diger ogunde mercimek corbasi fazla olur ..
Bir yanlista tavukla mercimegi ayni ogunde yemen .. Bu montiyle karatayin farklarindan biri .. Baklagiller yadaekmekle et turu beraber yenmez ..

Aksam yumurta ve yogurdu tercih etmissindir insallah , aksamda leblebi yediysen 3 ogundede karbonhidrat varki bu kilo verdirmez sana :KK66:..
sağol, leblebi yemedim yoğurt ve yumurta yedim.nasıl öğreneceğim ben.hemen öğrenmem lazım inceliklerini.

daha öğrenemedim demek ki.aslında menülerinizi bir deftere yazsam iyi olacak neyi neyle karıştırmayayım.çok zor gibi.
Aslinda cok kolay , bak firuze 2 haftada monti uzmani oldu masallah :)))

Etle agir karbonhidratlar karismiyor ekmek baklagil hibi...

Süper monti menusu;)..

Firuzem yeni monti yapacaklar icin menuleriniz ornek teskil ediyor , yardimci oluyor ... o yuzden Menulerinizi burayada yazmanizi istiyorum;) tesekkurler ..

Bugünkü menu
.Sabah 7 de 1 portakal

10 da
3 dilim kendi yaptığım tam tahıl ekmegi
Domates
Yeşillik
Salatalık

Öğle
Mantar sote
Yogurt
Yeşillik
Domates

Akşam

Haşlanmış yumurta
Zeytin
domates
çecil peyniri

aksama yemeği ıspanak yaptım aslında ama pişinceye kadar dayanamadım.

Back