• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

İyi geceler .
Kizlar burdan yazdiimi bilmiyorum su an memleketteyim esimle birlikte :) . O yuzden sık gelemiyorum ....

İrem hosgeldin :) bu sefer bitir şu işi :))

Zilim eve gidince bakayim . Oyle bir kanalmi varmis :)))
Bende senin gibiyim bi baslasam arkasi gelir insallah ;)..

Firuzem bak yeni yapacak arkadaslar menu istiyorlar kiz takima hergun yazarken burayada kopyalasan noliyi cadi :))

İremcim firsat olursa ornek menuler toplanir canim nazlimin firuzenin menuleri alintilanip toplanila bilir . Vakit bulunursa tabi :(

Dün
Sabah sirkeli iliksu
Elma
Yarimsaat sonra 2 yumurta
Peynir zeytin domates yesillik
1 bardak sut

Öğlen tavuk sote
Salata ayran

Aksam spagetti salata ayran
Arada bol su

Simdi ben bu diyeti önceki senede yapmistim günde 1 kilo 5 günde 5 kilo gitmişti tabi yağ değildir ama bi yanlislikmi var vücutta tutulan sumu gidiyor.Esim vücudun sivi kaybediyor dedi.ama acta kalmadim yedim mesela

Bu su gitmesi iyimi kotumu
Birde bu menüye arada meyve ve kuruyemiş neler ve ne zaman katabilirim acaba

Canım eve akşam geliyorum hafta ici. Eşim de cok istemiyo tlf la meşgul olmamı. Kendi günlüğüme de.yazmadigim zamanlar oluyo. Ama inşallah unutmamaya çalışayim.

Cuma günü

Sabah 1 elma
Yarım Saat sonra kahvaltı
1 yumurta
Yağlı peynir
7 zeytin
Mor marul

Öğle
Bulgurlu sarma

Ikindi
portakal
Ceviz

Akşam

Yoğurtlu ıspanak

Cumartesi
Sabah

Menemen
Domates
Salatalık
Peynir çeşitleri
Zeytin

Öğle
1 elma

ceviz

Akşam

Yoğurtlu ıspanak

2 günlük menum hatırladığım kadariyla buydu. Tlf dan giriyorum kopyalamayi beceremiyorum.
Şti pikniğe gidicez. Ekmek ve türevlerini yemiycem ama çekirdek yiyebilir miyiz acaba

Sgl firuze menun için
Ben bilmiyorum benim esimde tam buğday yerine kepekli ekmek getirmiş yedim artik bisey olurmu acaba

Selam günaydın kızlar
Aben ablam neden memlekettesin kotu birşey yok dimi ??

Zilim o kani bende ilk defa duydum

Montici kızlar kolay gelsin

Hayirli sabahlar ...

Yok yok banum , esimin bi kampanya yurutuyorda hem o nun yaninda olayim hemde hasret gidereyim dedim:))

Firuzem menuler icin tesekkurler canim , kocanida bu konuda uzme ;).
Pikniginde afiyet olsun. Cekirdek yiyebilirsin canim tuzsus olursa daha iyi su tutmazsin hic olmazsa ;)..

Bu su gitmesi iyimi kotumu
Birde bu menüye arada meyve ve kuruyemiş neler ve ne zaman katabilirim acaba
İremcim ilk giden kilolarin birkismi su atilimi tabiki karbonhidrat azaltildigi icin haliyle fazla sislik olan su kaybediliyor fakat o 5 kilonun icinde yagda var merak etme ;) ..
Spagettiyi ilk haftalar coknonermiycektim sana ama madem monti bu haliylede sana guzel kilo kaybettiriyor bi mahsuru yok ;)..
Aralarda meyve kuruyemis . Ayram yogurt yiyebilirsin, dikkat etmen gereken ara saatlerin .. Ana ogunlerinden enaz 3 saat sonra ara yapabilirsin . Bu ogunun et ogunu ise 4-5 saat sonra ara yapmani tavsiye ederim . Montignacda karatay gibi sindirime onem verir ...

Ekmek konusunda; evet tambugday olmali kepek ekmek beyaz ekmek demek .. Ama mecburiyet karsinda boynumuz kildan ince , kepek bitince tambugday aldirirsin ieremcim ;)..

İremcim ilk giden kilolarin birkismi su atilimi tabiki karbonhidrat azaltildigi icin haliyle fazla sislik olan su kaybediliyor fakat o 5 kilonun icinde yagda var merak etme :KK66: ..
Spagettiyi ilk haftalar coknonermiycektim sana ama madem monti bu haliylede sana guzel kilo kaybettiriyor bi mahsuru yok :KK66:..
Aralarda meyve kuruyemis . Ayram yogurt yiyebilirsin, dikkat etmen gereken ara saatlerin .. Ana ogunlerinden enaz 3 saat sonra ara yapabilirsin . Bu ogunun et ogunu ise 4-5 saat sonra ara yapmani tavsiye ederim . Montignacda karatay gibi sindirime onem verir ...
teşekkür ederim dikkate alıcm ;)

Selâm kızlar
Aebenim Sağol canim cevaplar için.
Dün neler yedim

Sabah peynir çeşitleri
Sucuklu yumurta
2 tane zeytin

Akşama
Izgara tavuk
Izgara köfte
Mantarlı kaşar.

Bugünkü menu

Sabah .1 portakal

Yarım saat sonra
Tam tahıl unundan krep
Zeytin

Öğle

Ton balıklı salata

Aksami düşünmedim ama sebze yemeği dussunuyorum
20150302_073549.jpg

Aebenim varmiş oyle bi kanal aplam,eşime ayarlattim bende.allahtan her sabah 9.:30-11 arasi boşum.çocuklari fiziki rehabilite dersine aliyorlar.arabayla ewle kendi okulumun arasi 20 dk.bi koşuda gelip gitcem napiim.duşumu bile yetistiririm biraz sıkışırsam.yeterki baslasin artik su pilates,yilan hikayesine dondu.
Ama basliyo kesin aplam bende baktim,twiterina sende bak istersen oyle yazmis ebru. Havalar erken krarmiyo arti birde yurursek tamamdir.yetisebilirsem konservatuvara yari yola kadar bari yuruyuycem.bi sekilde bi yol bulucam yani..toparlanma zamani geldide geciyo,hic bu kadar boşvermemiştim.hadi hep birlikte topikçe baslayalim,birbirimizi gazlayalim...

Zilim ne zaman basliyo demistin ???
Yav birde sen boyle yazinca ben kendimden utaniyorum ha 180 boyla 60 kilo bile degilsindir , kostura kostura okul atadinda yapacaksin . Gercekten utandim su an kendimden :(

Slm canlar,aebenim arkadas soyledi tv em diye bi kanalda sabah saat 10'da 9 martta basliyomuş ablam.çocuk gibi sewindirik. Oldum yaaa.ama bizde oyle bi kanal yok.ama ne yapip edip ayarlaticam eşime.ve sabahlari ders saatlerimde boşluklar war.artik yapcam biseyler mutlaka yapicam bu sefer.zaten bi baslasam gerisi
gelecek.kendimi ateşlemek icin
son dönemeçteyim,yaptim
yaptim yoksa yumoş yumoş
dolaşcam bu yaz..
9 mart .tv em ...

Sağol aabenim

sabah
20150303_073828.jpg

3 dilim kendi yaptığım tam tahıl unundan ekmek
Acuka
9 zeytin
Marul