Olabilir banum dene bu hafta bakalim belki aksam meyve agir geliyor olabilirZilimmmm bende özledim cnm iyiyim sen ne yapıyorsun
Aben abla kahvaltı yerine değilde kahvaltı öncesi yiycem montu gibi akşamda kuruyemiş sut veya yogurt
Geçmiş olsun canım. Allah sifa versinAebenim benim onceden 3.75 ti astigmatım.o donem lazer olmustum.simdi yapmzlar bu numaralara zaten,yaptirmamda:)kalic biseyy ols deger ama goz ilerlemeye dewam ediyo.duny goz hst.olmustum ben.sonrasinda korneamda defekt olustu vs..bayagi bi zamete katlandim hatta.ama yine ilerlemis numralari iste....oyyy. Beynim acaip yorgun,yatayim...gorusuruz kislaar:)
Olur canım ben menulerimi paylaşırım.Firuzem afiyet olsun , supersin
Menulerini bekliyoruz sekercim . Monti yapacaklara yardimci olmus olursun..
Bu arada nazlim buraya yazmasada artik hedef kilosuna yaklasti 20 kilodan fazla vererek 55 li kilolarda sanirim yilmadan birakmadan monti yapti kendisini kutluyorum burdan...
Ooo super banum bak sabrinin ve yurumeninnmukafatini sonunda aliyorsun.. Cok sevindim seninnadina :)...Gunaydin kilom hızla düşüyor aben abla 68.6 idim bugunnn
Zilim benimde astigmat 4 derece ameliyat olmam lazim
Az mı canımFiruzem menulerin guzel ama miktar az gibi . Doyuyorsan sorun yok tabiki ama diyet yapiyorum hizli vereyim diye yapma bunu . Her zaman ne kadar yiyorsan okadar miktar ye . Hedefine ulastiginda geri almazsin
Küzum seni ugrastiracagm ama neler karbonhidrat neler protein ve ne neyle yenmez buna yardimci olabilir misin bende basliyayimAz mı canım
Yaa yanında ekmek olsa yenir de
Sadece yumurta peynir gitmiyo
Haklısın bu şekilde beslenmeye alışmam lazım.
Tamam canım Önerini dikkate alıp artiicam menuleri
YOK canım EstağfurullahKüzum seni ugrastiracagm ama neler karbonhidrat neler protein ve ne neyle yenmez buna yardimci olabilir misin bende basliyayim
Tamam kuzum çok sağolYOK canım Estağfurullah
Elimden geldiğince anlatmaya çalışayım.
Un ve ünlü gıdalar makarna beyaz un seker içeren her şey basit karbonhidrata giriyor ve montignacta kesin manada yasak.
Bir de kompleks karbonhidrat dediğimiz iyi karbonhidratlar var sebze kuru fasulye esmer makarna esmer pirinç nohut mercimek gibi bakliyatlar burda sebzeyi her zaman yiyebiliriz ama bakliyatlari yediğimiz gün ekmek yememeye gayret etmeliymisiz.
Bir de.proteinler var onlar da tüm et ve et ürünleri yumurta yogurt süt peynir tavuk eti hindi eti sığır koyun kuzu kaz eti ve balık eti gibi. Süt ve süt ürünlerini her öğünde yemeliymisiz.
Et ve et ürünlerini de mumkunse öğlen yiyin diyor montignac. Akşama daha hafif geçirin diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?