- 12 Mart 2009
- 5.074
- 6.985
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun firuze .. Menun iyi canim , bir an once yogurt alsan iyi olacak :))Bugünkü menumu topluca yazayım
Sabah uyaninca
1 portakal
1 mandalina
kahvaltı
1 yumurta
yağlı peynir
öğle
Bulgurlu ıspanak
.Akşam
yağlı peynir ufalanmış salata
2 tane tereyağli yumurta
yanına ayran yok peynir koydum diye salataya.
uygun bir menü mü. 77 idi ilk başladığımda 74.5 gördüm
ama bi kaç gündür aynı kilodayım
Bugünkü menumu topluca yazayım
Sabah uyaninca
1 portakal
1 mandalina
kahvaltı
1 yumurta
yağlı peynir
yeşillik
öğle
Bulgurlu ıspanak
.Akşam
yağlı peynir ufalanmış salata
2 tane tereyağli yumurta
yanına ayran yok peynir koydum diye salataya.
uygun bir menü mü. 77 idi ilk başladığımda 74.5 gördüm
ama bi kaç gündür aynı kilodayım
Hosgeldin elifim , evet bildirim herzaman gelmiyor , benbilevtekrar aramak zorunda kaliyorum linki ...
Bu diyet dikkatimi çekmeye başladı, ama çok karışık gibi geldi bana ya.
İlk sayfadaki açıklamalara göz gezdirdim, gözüm korktu. :))karışık değil aslında ya
Gecmis olsun zilim . Ne dedi dr .?Slm herkese,dr.sıramı beklerken firsattan istifade bakayim dedim.aebenim hasta olmadim soguktan ama basimin agrisi hep dewam ediyo,1 hafta oldu.sag gözümden kaynakli oldugunu dusunuyirum.gozumden basima vuruyo,bakalim dr.ne diycek.okula yakin bi goz hastanesi war boş derste geliverdim.herkes iyidir
umarim.?
Zeynom bak kilo vermek icin bir sebebinde var istedoğru söylüyosun abla hangimiz güllük gülüstanlık:)) ya kızımla igili olduğu için takıyorum kafaya yoksa tınnn:)))
sen nasılsın sağlığın iyi inşallah
şuan reglim bitsin bende dönmek istiyorum montiye artık yazabildiğim kadar,
ya kafayı takıkken neden yiyorum sürekli onu çözmeye çalışıyorum şimdi ama anlayamıyorum
mayıs başı ablamın düğünü var internetten eblise aldım ama fermar kapanmadı ya arkadan iadede etmedim 4-5 kilo versem girerim dedim hırs yaparım dedim ama elbise elimde patladı resmen bende tık yok:))
Kolay aslinda mavisim gozun korkmasinİlk sayfadaki açıklamalara göz gezdirdim, gözüm korktu. :))
Yaaa bana bildirim gelmiyoFiruze kiz takima girdin burayi unuttun :))
Yazsana burayada bu hafta 2.5 kilo verdigini:) masallah ..
Menulerinide bekliyoruz ..
Hoş bulduk canim.ablacım nasılsın günaydınn, burası hareketlenmiş:)) epeydir yokum bazı kafama taktığım şeyler var başınızı şişirmek istemedim, inşallah düzelecek de bende rahatlayacağım
firuze hoşgeldin bende bir kendime geleyim sana katılmak isterim inşallah biraz moral bozukluğundan yedim durdum kilo aldım toparlanmam lazım