2. Asama kilo koruma donemi firuzem ...Bu sabah laf aramızda 73.7 kgyu gördüm ama bilmiyorum doğru mu ama çok sevindim. Demek ki bende 1 kg bi günde iniyor sonra korumaya geçiyo ilginç
Gelelim günün sorusuna
Yeşil mercimek yapabilir miyim
1. Aşamada problem olmaz dimi
Bi de aklıma şu takıldı. Gerçi
ben 2. Aşama yi henüz okumadım ama 2. Aşama sadece kilo korumak için mi yoksa kilo da veriliyor mu
Dogrusunu yapiyorsun firuze . Aycicek margarin misir yaglarini bende kullanmiyorum ..Hoş bulduk canim.
Hadi gel katil bana.
Ben burdayım bu 2. Haftam.
Şimdilik motivasyon kaybim yok. Ay en çok ondan korkuyorum çünkü hep böyle bi hevesle başlıyorum sonra bi türlü surduremiyorum. Ama montignac sürdürülebilir bir diyet.
Her şeyden yeniyo daha doğrus
u ben yiyorum. Bilmiyorum ki yemekleri hazırlarken haşlama buğulama usulü mu yapsak Ayy o zaman da diyet hiç çekilmiyor canım yemek yemek bile ıstemiyo.
Aabenim ben yemek pişirirken normal usul pişirilir zeytinyağlı ama. Margarin katı yağ ayçiçek kullanmıyorum. Doğru mu sence
Yok canım yaaa karışık hiç bir şey yok aslında diyetisyenlerin dediği şey. Ve bu diyette ekmek de var hem de bir 2 dilim değil doyana kadar ben geçen hafta 3 dilim bile yedimYarışmada yazmsTiniz ilgimi çekti ve okuyunca anladim ki bu diyet felan değil bizim aslında her zaman yapmamiz gerekenler ve daha da bir isindim menüleri görünce fakat kafami karistiran şeyler vr azicik karisik sanki
Banum elbet dusecek baskulSelammmm.
Hoşgeldiniz arkadaşlardır
Monti üstüne diyet yok bunu söyler bunu bilirim...
Aben ablam senle konuştuktan sonra tekrar tartildim 69.8 geldim hemde baya bi yemistimm
Ay hosgeldin canin ..Yarışmada yazmsTiniz ilgimi çekti ve okuyunca anladim ki bu diyet felan değil bizim aslında her zaman yapmamiz gerekenler ve daha da bir isindim menüleri görünce fakat kafami karistiran şeyler vr azicik karisik sanki
Yok canım yaaa karışık hiç bir şey yok aslında diyetisyenlerin dediği şey. Ve bu diyette ekmek de var hem de bir 2 dilim değil doyana kadar ben geçen hafta 3 dilim bile yedim
Sadece ekmekle birlikte yada tahıl türü ile birlikte protein yemiyorsun. Ekmekle yumurta etli ekmek tereyag yada yağlı peynir gibi. Bir de meyveyi aç karnina kahvaltıdan yada yemekten 15 dakika önce yiyorsun.
Yok canım yaaa karışık hiç bir şey yok aslında diyetisyenlerin dediği şey. Ve bu diyette ekmek de var hem de bir 2 dilim değil doyana kadar ben geçen hafta 3 dilim bile yedim
Sadece ekmekle birlikte yada tahıl türü ile birlikte protein yemiyorsun. Ekmekle yumurta etli ekmek tereyag yada yağlı peynir gibi. Bir de meyveyi aç karnina kahvaltıdan yada yemekten 15 dakika önce yiyorsun.
BN çok sevdim bu olayi biraz arastirip başlamak istiyorum araştırmada su yönde neyle ne yenmeyecek onu bir cozeyimde zaten senin bu derece kiloyu rahat vermeden meraklandm imrendimde acikcasiAy hosgeldin canin ..
İlk okudugunda karisik gelebilir ama hicde oyle degil
Bak firuzeye 1 haftada cozdu :) masallah ...
Sabah ekmek ye diger ogunlerde yeme .... Yasaklilara uy okadar digerlerini doyuncaya kadar ye
Evet yaaa ben ilk hafta baya iyi verdim. Maşallah. Inşallah bu hafta da öyle veririm...BN çok sevdim bu olayi biraz arastirip başlamak istiyorum araştırmada su yönde neyle ne yenmeyecek onu bir cozeyimde zaten senin bu derece kiloyu rahat vermeden meraklandm imrendimde acikcasi
Hosbuldumolayi iyice kavrarsam bnde baslayacagm.
Hadi hayirli olsun canim.ablacım dün başladım montiye , su istemiştim damacana geldi yanında da yeşil çay hediye geldi, şaşırdım dedim bu bir mesaj olmalı :)))çünkü 67,5 oldum maalesef, hemen başladım, dün sabah yumurta öğle ve akşamda karabuğday yedim, bugünde akşam balık var ekmeksiz salata ile onu yerim bir haftaya oturturum,
firuze çok tebrik ederim süpersin, ama montide süper:) yyemek yemeyi sevenler için, bak ben aylardır yapmıyorum ve bir başkası diyet sonrası aylardır benim kadar yese inan daha fazla kilo alırdı montiyle aç kalmadığımız için oldu diye düşünüyorum,
dün başladım bakalım hayırlısı, moralim bozulmazsa üzüntüm olmazsa 60 a inmek istiyorum artık:)) aslında 7. grubada girmeyi çok istedim şimdi ama ben nete pek giremiyorum, telefonlarda eski model internetsiz, o yüzden buradan devam edeceğim artık yazabildiğim kadar,
Evet maşallahEvet yaaa ben ilk hafta baya iyi verdim. Maşallah. Inşallah bu hafta da öyle veririm...
Kitabı indir bence
ben de almayi bekledim yazın aklıma yatmisti
ama kitabını bulamadım okumak için öyle kaldı.
Sonra yolum ne hikmetse yine montignac a düştü Bu kez kitabı internetten indirdim ve okudum çok basitmis aslında. Ilk etapta insana zor gibi geliyo. Ama aslında hiç zor değil ve hep bilinen şeyler
sadece neyi ne zaman yemen gerektiğini bileceksin.
" yedikce zayifla montignac "Evet maşallahlink verrsenz cnku kitabın adni bilmiyorum
Teşekkürler cnm" yedikce zayifla montignac "
" kadina özel montignac "
İki kitabi var ay'cim ...
Kadına özel daha anlaşilir ..
Kahvalti Yerinemi ? 0 zaman aksam Ne yiyceksin ?İyi aksamlar
Son ogunumu yedim cikicam birazdan
Hergun yürüyorum bir saat
Aben ablacik birşey soracagim
Simdi ben monti yapmıyorum ana aksam sut veya yoğurt kuruyemiş meyve yiyorum çıkmadan bu meyveyi acaba
sabah mi yesem ne dersin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?