• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ayyy çok teşekkür ederim.
Bu sabahki menum siz yorumlayın ona göre neleri çıkarmam gerekiyorsa cikarayim Eki Görüntüle 1416475 3 dilim uno light denge
9.zeytin
Lor peyniri maydanoz
1 yumurta
Furuze canim
Montide ekmekle yumurta ayni ogunde yenmiyor . Ya yumurta olacak yada ekmek ;) yesillik ekleye bilirsin ;)

Selam

Ah zilim çok geçmiş olsun ama canına bu eziyet niye ki :((

Aben ablam 850 ml alıyorum ilacı
Bunyen alıştı sanırım dun almamistim ilacı annemlere gittim unutmusum ama sabah acaip bi tatlı krizi ile uyandım.
Banusum demekki ise yarayacak devam ;)

Selam kızlar
Kitapta kafama bir husus takıldı mercimek ve kuru fasulye bi yerde yasak diye geçiyo bi yerde serbest 1. Aşamada ?burda yasak diye geciyor
PhotoGrid_1424031013958.jpg

Canım günlüğümde foto yükledim.
Öğlen orman kebabı Salata ayran

Akşam salata tavuk
Furuzem ah vakit olsada gunlugunede yazsam :))
Su an misafirim var kaynim zature olmus baska bir sehirden geldi ona bakiyorum .. 1 hafta
kadar daha burda . Buraya yazatsan menulerini daha kolay takip edebilirim ;)

Bu arada super monti menusu olmus ;)

Burda ise serbest. Ikisi dè 1. Aşama
acaba çeviri hatası mi ? Eki Görüntüle 1417472
Yok canim dogru ...
İlk sayfada yasaklar arasinda cünki o sayfadaki yiyeceklerle baklagil vs yenmesi yasak yani etle baklagil yenmez mesela .
2. Sayfada serbest cunki o
menulerde et ve yag yok ( z. Yag disinda ) .
2. Sayfadaki yiyecekler birbirlirleriyle yenebilir karbonhidrat menuleri onlar :) .

Ayni celiskiyi kitabi ilk okudugunda hatta 2.
Okudugumdada yasamistim kitabi
cozmek zaman ve tecrube istiyor
. O yuzden dedimya burda daha
net bilgi edinirsin diye ;) .

Gordugum kadariyle sen cozeceksin ve guzel monti yapacaksin belli ;) .

Son düzenleme:
Dikkat etmen gereken karbonhisrat menulerinde yagi mumkun oldugunca minimum tutman ve sebzeyle yemen ..karbonhisrat ogunlerinde sut urunude yagsiz olmali . Ama normal ogunlerde normal yiyebilirsin sakincasi yok .
Mesela ekmeksiz yumurtali kahvaltinda yagli peynir yiyebilirsin normal yogur yada sut de kullana bilirsin .

Burda amac , prolar kan sekerini dalgalandirmadigi icin yedigin yaglar depo olmaz . Buna karsilik karbonhidrat menulerinde hernekadar egtegre ekmek yahut montide yenen baklagillerde olsa kan sekerinda dalgalanma olur o yuzden yag mumkun ildugu kadar yok o ogunlerde ;).

İnce detayli gibi gorunsede aslinda kolaydir monti 1 haftada cozmus olursun ;)

Tamam canım anladım. Mümkün mertebe karbonhidrat aldığım zamanlar yağa dikkat edicem. Teşekkürler her şey için.

Bu sabah kahvaltıdan önce 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim ekmek
Lor peyniri maydanoz
7 zeytin

Öğle 1 katı yumurta
Marul
Lor peyniri

Is yerine bunu getirebildim

Tamam canım anladım. Mümkün mertebe karbonhidrat aldığım zamanlar yağa dikkat edicem. Teşekkürler her şey için.

Bu sabah kahvaltıdan önce 1 elma
20 dakika sonra
2 dilim ekmek
Lor peyniri maydanoz
7 zeytin

Öğle 1 katı yumurta
Marul
Lor peyniri

Is yerine bunu getirebildim
Super ;)

Ayran eksik dimi
Yaas yağsız diyo yaa
Markettekilere güvenemiyorum zaten
Kendim yapıyorum yogurdumu
Sütcümüz hastalandı bizim yogurt kaldı.

Neyse en kisa zamanda yeni Sütçü ayarlıyorum

Ayran eksik dimi
Yaas yağsız diyo yaa
Markettekilere güvenemiyorum zaten
Kendim yapıyorum yogurdumu
Sütcümüz hastalandı bizim yogurt kaldı.

Neyse en kisa zamanda yeni Sütçü ayarlıyorum
Furuzem yazmistimya ekmek baklagil haric diger etli ogunlerde yagli sut urunu kullana bilirsin canim ;) normal kendin mayaladiginida rahatlikla kullana bilirsin ;).

Dugunde guzel gecmis ;) kac cocuk var ?

Furuzem yazmistimya ekmek baklagil haric diger etli ogunlerde yagli sut urunu kullana bilirsin canim :KK66: normal kendin mayaladiginida rahatlikla kullana bilirsin :KK66:.

Dugunde guzel gecmis :KK66: kac cocuk var ?
Ayyy canım kafam karışıyor
Bugün okudum yağsız diye
Benim bu kitabı bi kaç kez okumam gerek tam sindirebilmem için

Ayyy canım kafam karışıyor
Bugün okudum yağsız diye
Benim bu kitabı bi kaç kez okumam gerek tam sindirebilmem için
Firuzem aslinda kitabi hic okumasan daha cabuk kavrarsin :) . Takildigin herseyi sorabilirsin burdan ;) , menulerin gayet iyi devam et .
Cokta guzel kilo vermissin masallah takimda okudumda :)

Takima girmanide tavsiye ederim , mecburi olursan diyet yapmak daha kolay olur ;)

Firuzem aslinda kitabi hic okumasan daha cabuk kavrarsin :) . Takildigin herseyi sorabilirsin burdan :KK66: , menulerin gayet iyi devam et .
Cokta guzel kilo vermissin masallah takimda okudumda :)

Takima girmanide tavsiye ederim , mecburi olursan diyet yapmak daha kolay olur :KK66:
Evet canım be de o şekilde düşündüm.
Takım ruhuyla bırakmam dıyetımı.

Kitabın 1. Asamasini okudum.
2. Aşama ya henüz gecmiycem. Önce bunu bi yapiim 2 ay kadar belki de 3 ay.

Canım bulgur sordum sen de dikkatli kullan g i 50 dedin diye hatırlıyorum.
Ben bu aksam ıspanak yemeği yaptım bulgur da kattim ama 1 kaşık kadar.
Sence doğru mu ilk aşamada uzak mi durmaliydim. Bir de aksama yemeğinden önce yemek pişen kadar 15 dakika öncesinde 1 portakal 2 mandalina yedim.

Toplu menumu yazayım

Sabah 7de 2 mandalina 1 Amasya elması
Kahvaltı
Lor peyniri
9 zeytin
2 dilim uno light denge

Öğle
Hindi közleme
Salata

Akşamdan 15 dakika önce
1 portakal
2 mandalina

Akşam
Ispanak Bulgurlu
Yoğurt
Bi parça tavuk eti

Firuzem menunde aksamki meyveler fazla olmus . Normalde o vakitte o meyve yensede sabahda yedigin icin çok olmus . Gunde 2 porsiyon meyveyi gecme derim .. Senin 4 porsiyon olmus :) bu kadar meyve kilo vermeni engeller ;)

İspanaga kattigin 1 ks bulgurdan bisi olmaz ;)

Meyve dusinda menun guzrl canim ...

Birde takima girmeye karaliysam bol bol orayada yazmalisin . Aksam rapor vermelisin mutlaka ;) .. Kurallari okudunmu ? Takimda deneme haftasindasin 2 hafta ;)

Back